Hirdetés
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
ecaddsell #18993 üzenetére
Azért ezt én nem így látom. Azt tudja a postás, hogy a körzetében nincs Nyarfas utca, de van Nyárfás utca, ezt megtalálja. Ha ott van a házszám (emelet, ajtó), akkor csak megtalálja Szovo Sandort, ha van egy olyan névtábla, hogy Szövő Sándor. Ez szerintem nem rakétatudomány. Másrészt Banggood ide vagy oda, de rnadom angol webshop sem használ ékezetet, sőt az amazon sem. Ettől még persze abban igazad van, hogy az lenne a legjobb, ha működne az ékezet, de anélkül sem történik semmi baj.
V/: így már világos.
-
kmarci25
veterán
válasz
anonymus89 #18974 üzenetére
Én épp az előbb rendeltem telefont ali-ról, spanyol raktárból. Valóban 1-7 nap a posta, viszont 41 napot (!) adtak maguknak a feladásra.
Most ez az új játék. Aztán remélem feladják 1-2 héten belül.
-
kmarci25
veterán
Rendeltem egy routert. A leírás alján a terméklapon írja, hogy küldenek egy tápkábel átalakítót. Na, ez nekem nem jött meg. ezt hol tudom jelezni? (Oké, filléres cucc, de akkor is...)
Semmi, megvan...
-
kmarci25
veterán
EU Priority Mail szállítási módról van bármiféle tracking? Várhatóan hogyan fogom itthon megkapni? Posta vagy futár? (Csehországban feladott csomag...)
-
kmarci25
veterán
Van olyan, hogy EU priority-vel rendelek és nincs tracking?
Direkt EUP-vel kértem, mert vámhatár feletti, ma adták fel, és nincs hozzá nyomkövetés. Ha ez így oké, akkor rendben, csak furcsállom.
-
kmarci25
veterán
IP kamerára valami jóféle kupon van?
-
kmarci25
veterán
TV boxra nem találtam olyat, ahol még lenne hely, úgyhogy:
H96 MAX RK3318 TV Box -
kmarci25
veterán
válasz
rmartin94 #13920 üzenetére
Ajánlom a parcelsapp.com oldalt, egészen meglepő infókat ad néhány csomagról, amit a többi nyomkövető nem talált. Én is V/ kollégától tudok róla.
-
kmarci25
veterán
Ha több, mint egy hete meg sem mozdult a termék a TN alapján, de annyira, hogy meg sem található a rendszerben, akkor mi a helyzet?
-
kmarci25
veterán
Srácok! Abban tudtok segíteni, hogy a Blitzwolf égője milyen? Yeelight-om van, az nagyon tetszik is, de ez kb fele annyiba kerül. Egy olyan lámpatestbe tenném, amibe 3 égő kell, tehát jó lenne ha együtt lehetne vezérelni a hármat.
Tud ilyet ez is? Vagy érdemesebb megvenni a drágább Yeelight-ot? -
kmarci25
veterán
Tehát ilyenkor a supporttal kell egyezkedni? Mert ha igen, akkor inkább hanyagolom. A baj az, hogy későn vettem észre, hogy a termék amit rendeltem, nincs raktáron, és csak egy hónap múlva lesz. Máshonnan meg tudnám rendelni korábban, és ezért akartam lemondani. De így nem ér meg annyit, akkor inkább várok.
-
kmarci25
veterán
Olyan rendelést, ami "processing" állapotú (tehát már kifizettem, de nem adták fel) le lehet mondani? Ha igen, hogyan?
-
kmarci25
veterán
válasz
pn4hvq #12458 üzenetére
Ha én nem rendszeres olvasóként betévedek ide a snatchek miatt, akkor szerinted visszalapozok 100 hozzászólást és egyesével elkezdem végigkattintgatni az elég sok snatchet, hogy hol van még üres hely
Pontosan ezt tettem múlt héten.
Igaz, hogy ma csak elkezdtem, de gyorsan meguntam
-
kmarci25
veterán
Én is várok ehhez a telóhoz még 7 főt
SHARP AQUOS S2(C10) Global Version 5.5 -
kmarci25
veterán
3 hely még kiadó a Mi Note 3 snatchre.
-
kmarci25
veterán
Első próba, hátha...
Blitzwolf óra
Mi Note 3 -
kmarci25
veterán
Ez érdekes. Épp az imént adtam le egy rendelést a banggood-on. PP-vel ki is fizettem. Jött sms a bankomtól, e-mail a BG-tól, illetve szintén e-mail a PP-től is. Aztán pár másodperc múlva egy újabb sms a banktól, törölt vásárlásról...
A BG-n "payment confirmed", a PP-n sem látszik semmi gond. Az lehet a baj, hogy a PP-n és BG-n megadott e-mail címem nem ugyanaz (az egyik hotmail, a másik gmail)?
Érdekes módon a BG rendelésről szóló levelét mindkét címemre megkaptam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Eladó Maxlink 19 portos POE Switchek!
- KIHAGYHATATLAN áron dobozos új Asus Rog Strix G15/i7-13650HXH 16GB 1TB SSD RTX 4060 8GB 240Hz/
- Remek áron eladó dobozos új ACER NITRO V16 /R7-8845HS/16GB 1000 GB SSD NVIDIA RTX 4060 8 GB 165Hz
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 165 Hz FHD+ IPS/
- Dobozos ÚJ Asus Tuf A15 /R5-7535HS/16GB/512 GB SSD/RTX2050 4GB/FHD/IPS/144Hz/Gari 2027.03.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest