- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
cidalain #22186 üzenetére
naneee!
iksz.ipszilon@gmail.com az email címem.
és az a kínja a reklamálós űrlapnak, hogy pont van az email címemeben. de bakker most mit csináljak, ha egyszer tényleg van benne pont? megadtam egy másikat, amiben nincs, így küldtem el, de persze ez így nem azonos az account email címmel. -
tonyrulez
őstag
válasz
cidalain #1315 üzenetére
BG creditek kellenek hozzá, vásárlással, review írással stb. Részletes leírás itt.
-
válasz
cidalain #715 üzenetére
Köszi, közben látom mit mondasz. Tényleg furcsa, hogy ennyivel többet tud. Árban mondjuk még egy V7 vagy V7S-nél is jóval több, ha jó helyen kerestem, még akkor is, ha megfogják a vámon.
pimmi: Közben a válasz csak morogni kellett (bár ez nem 1 nap volt), válaszolt a banggood, de nem értik vagy nem akarják érteni a problémámat:
I have provided an update below.
It was shipped on 7.26 without a tracking number.
We estimated delivery will take7-25 working days to arrive, on rare occasions it may take longer than this, please contact me if it has not arrived within the estimated time.I hope you get your order soon,
Best regards,
Lynn
Ez szép és jó, csak én nem CN wh-ból, hanem EUból rendeltem, ahol 5-7 nap a szállítási idő. CNből olcsóbb lett volna (-20%), plusz ott a mai napig nincsen készleten ez a szín, szóval nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit is adtak fel. Kezdem azt érezni, hogy most az egyszer tényleg jobb volt paypallal fizetni.
Szerk.: nem tudtam, hogy onnan is küldhetik, ha euból kérem. De akkor minek a külön szállítási idő, meg ár?
Kicsit azért átb*szva érzem magam a BG részéről lányos zavaromban.
-
válasz
cidalain #712 üzenetére
Hát, én még vívódok, nem mozgok otthon a porszívók terén. Az ilife v7s elég jónak tűnk, bár nem tudom, hogy alkalmas lenne-e ilyen területre: nálunk nagyrészt kő van + laminált parketta (wc+ fürdő magas küszöbös, oda úgyse jut be egyik sem), a nappaliban viszont van egy játszószőnyeg a gyereknek, hogy puhára boruljon. A szobáknál 1,5 centis a küszöb van, ami állítólag pont a határérték. Nem várok el tökéletes takarítást, de ha már összeszedi a nagyját a gyerek helyett, akkor már jó.
A német piacos az mit jelent? Hogy arra a piacra szánták, vagy, hogy használt volt?
On: Banggoodnál ha a küldött ticketre email jön, arra válaszolva megkapják? Vagy megint ticketet kell küldenem?
-
Watcher45
tag
válasz
cidalain #570 üzenetére
Ha beteszed a kosárba az árút akkor a fizetési résznél láthatsz két opciót a vételárnál az egyik a kupon kód az alatta lévő ablak a felhasználható pont (reedem feliratú ablak) ahol kiírja, hogy adott termékre hány pontot lehet felhasználni. Pontot gyűjthetsz kérdőívek kitöltésével vagy időszakonként szokott lenni játék amiben lehet nyerni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen széket vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest