- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
walakyb
aktív tag
válasz Pubracer #10425 üzenetére
Felreertesz, veletlenul se akarom mondani, hogy a mi bajunk nagyobb, mint a tied. Csak a hasonlat miatt, hogy ha meg azt se akarjak kifizetni, ami torvenyileg is megfoghato (ertelemszeruen nem fog senki kinai birosagra menni, de a PP gond nelkul kuldi vissza mindenkinek), akkor szerintem a megfoghatatlan, de ennek ellenere jogos penzeket sem fogjak :(
Mondjuk arra nagyon kivancsi lennek, a mi a PP hozzaallasa a tariff insurance-hoz, ha bizonyithatoan fizette az ember, tehat a rendeles oldalan is rajta van, akkor azt betartatjak-e, avagy sem. Szerintem este irok nekik, megkerdezem. -
walakyb
aktív tag
válasz Pubracer #10422 üzenetére
Ha olvasgattad mostanában a fórumot, akkor láthatod, hogy még az egyértelműen kifizetendő pénzeket sem akarják kifizetni, akkor pedig semmi csodálkozni való nincs rajta, hogy azt, amivel meg se lehet fogni, azt nem akarják
Ami pedig a témát illeti.
Mivel sehol sem írják le azt, hogy márpedig ezzel a szállítási móddal nem lesz vám, áfa, semmi extra költség, így nem is lehet rajtuk behajtani. Az, hogy a nevében benne van az EU, pont semmit se jelent, az EU Express sem express, pedig a nevében benne van. Sajnos nincs a kezedben az ég világon semmi, amibe belekapaszkodhatnál. Az, hogy előtted 1210414 csomag simán átment, még nem jelenti azt, hogy kötelezőképpen a tiednek is át kell mennie.
Az már egy teljesen más kérdés, hogy mennyire fair ez így a banggood részéről. Szerintem konkrétan semennyire, már csak azért sem, mert ha alkalmazásban vásárol az ember (személyszerint én csak ott szoktam gyakorlatilag), ott még különbség sincs kinézetben a shipping insurance-al -
Topikgazda
válasz Pubracer #10419 üzenetére
Nézd, felvázoltam egy lehetőséget, de azon görcsölni hogy miért nem válaszoltak egy szerintem felesleges kérdésre, nincs értelme. Nem fogják leírni hogy miként működik a "könnyített fizetési mód" megoldásuk. Erre ne várj választ. Vannak a szavak, betűk azt lehet egyértelműen értelmezni.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Pubracer #10417 üzenetére
Maradjunk annyiban hogy az EU priority line megnevezés az EU-n belüli postázásnak felel meg. Ha nem így lenne akkor miért van megkülönböztetve a Priority Direct Mail-tól ami biztosan nem EU-n belüli postázási mód?
Várjuk meg hogy nálad legyen a csomag, a továbbiakat azután. -
Topikgazda
válasz Pubracer #10414 üzenetére
Nem veszítesz semmit, ha megvan a kifizetett összegről a papírod akkor függetlenül hogy mit írtak, újból, azzal az indoklással hogy te az EU-n belüli postázást fizetted, ennek ellenére nem úgy küldték (majd a csomagoláson lévő címke ezért kell) így keletkezett +költséged és ezt valamilyen módon térítsék meg. Ez még akkor is mehet ha a hollandok tévesen tették rá a címkét. Egyébként erre is lehet PayPal dispute-t is indítani, de szerintem lesz kárpótlásod.
-
Vertigo18
addikt
-
Topikgazda
válasz Pubracer #10395 üzenetére
Tényleg muszáj a kákán is csomót keresni? Kiegészítő opciókról írtam. Mert az volt a téma. Amit te írsz az nem opció.
De akkor ez a legpontosabb szöveg:Igazad van, de ezt értjük félre, mert ha van ilyen szolgáltatás Add Shipping Insurance to your order és a Tariff Insurance az csak fizetéssel lesz aktív. Ha valami 0 értékű, az nincs kifizetve, így igaz amit írtak. Lényeg az hogy tényleg nem lenne rá szükség, ha a folyamatot az eddigiek szerint csinálják.
Megnéztem az említett BlitzWolf® BW-AS2-nél nálam Firefox alatt látszik az a tariff insurance nem jelölhető, esetleg neked nem jelent meg a képernyőn.
Mondhatni hogy utólag könnyű okosnak lenni de neked a PDM és 0,5 $ tariff insurance jobb választás lett volna, mert gyorsabb lett volna és fizetnék a + költségedet.
[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
válasz Pubracer #10387 üzenetére
Én szívből remélem, hogy egyedi esetekről van itt szó...
Annyit azért szeretnék hozzátenni/kiegészíteni V/ megjegyzéséhez, hogy Eu Priority Line-nál valóban szürke a "Tariff insurance" jelölőnégyzet, ergo nem lehet kijelölne, VISZONT alapból be van pipálva, ami nekem azt jelentené az én olvasatomban, hogy nem kell semmi pluszt fizetni érte, azt Ők vállalják, hogy tréfamentes lesz, ha meg nem, akkor fizetik a különbözetet (ugyebár BE van pipálva!)...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
-
And
veterán
válasz Pubracer #10262 üzenetére
Nekem - ahogy említették - ott volt, szürkén kipipálva (vagyis nem lehetett törölni), nulla forinttal. Ha most próbálkozom egy új rendeléssel, akkor is látom. A rendelés utólagos összefoglalójában viszont már nyoma sincs ennek, nem látszódik, de az eddig leírtakat tekintve nincs is sok jelentősége, amúgy sem számolt rá plusz pénzt.
-
Topikgazda
válasz Pubracer #10256 üzenetére
Ezt mi is tudjuk, látjuk, ha EU priority akkor a fizetésnél a tariff insurance jelölve van és 0 a fizetendő összeg. A legutobbi vásárlásoknál ezt figyeltem. De az igaz hogy ők nem írnak olyat hogy nincs áfa fizetés, de nem városi legenda, ugyanis a reptéri postai felvevőhelyen voltak, vannak feladva, rendes levél címke nem CN22 vámos címke, így nem is jelöli a holland posta EU-n kívülinek. Ez sajnos nálad valamiért nem így lett küldve.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Pubracer #10253 üzenetére
Mindenképp oszd meg!
Lehet nem úgy nem adták fel, ahogy kellett volna?Fizsó: Itt másról lehet szó, ami tréfamentesen jön azon nincs sárga matrica. Ez olyan mintha sima NL posta lett volna.
[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
-
Topikgazda
válasz Pubracer #10204 üzenetére
A BG-nek a kifizetett összegről szóló papír képét kell elküldeni és azt hogy a PayPal fiókodra szeretnéd a pénzt, mert van amikor a BGpay-re akarják tenni.
Ez az űrlap és csatold képként a postai nyugtát amin rajta van minden összeg, a szövegbe $-ra átszámolva írd be és hogy kéred mert csak megvámolták, a többit értelemszerűen kitölteni[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Pubracer #10195 üzenetére
A beírt e-mail cím az ahol vámolnák és a postáé. Mellékeled ezeket
első oldal,és megkérdezed hogy a 3 oldalon láthatóan ezt ASHTON-IN-MAKERFIELD (NEAR WIGAN), Egyesült Királyságban adták fel miből gondolják hogy ez EU- kívüli küldemény?
Aztán erre írnak valamit.
Akkor nem volt UK választás mert ma onnan olcsóbb mint Kínából[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Pubracer #10193 üzenetére
Visszaküldik, mert nem veszed át, ez már azért nem az hogy a szállítás több mint 60 nap, nem valószínű hogy a te hibádból meghiúsuló kézbesítésre visszajár pénz.
Ha ténylegesen visszaérkezik hozzájuk akkor lehetne egyezkedni, de semmi garancia rá.
Írtam, kérdezz rá. Lehet hogy átértékelik a dolgot.
Ha a csomagolás egyértelműen Kínára utal akkor vámeljárás lesz. Az áfa az 3984 Ft és sajnos a 3500 Ft eljárási költségük, az eredeti ár akkor 7484 Ft-al lesz több, kb 22479 Ft-ért vetted. Nálunk legolcsóbban 26 990 Ft 29.990 helyett.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Pubracer #10191 üzenetére
Mivel Angliában adták fel valamelyik paraszt azt gondolta hogy az EU-n kívüli már.
Ha a sárga BG-s zacskóban van az is gond lehet, vagy csak egy CN22-es címkével küldték, de nem szokták azzal címezni, de ez nem lenne vámeljárás alá kerülő.
Eredetileg honnan jött HK vagy CN? Nem igazán van választás lehetőséged, de legfeljebb küldesz nekik egy e-mailt ennek a képével kibélelve ha Nagy-Britanniába adták fel akkor miért lenne vámeljárás alá kerülő kérdéssel a postaimport@posta.hu címre, aztán ők mondanak valamit[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Pubracer #10189 üzenetére
Biztos hogy erről van szó? A Banggood nyomkövetési azonosító micsoda és ott Eu priority line szállítást írtak a vásárlásnál?
Ha a holland postával küldik azt biztos hogy Hollandiában adják fel, így nem kerülhetne arra a futószalagra.
Illetve milyen számot adott meg a posta? És mennyi volt?
Véletlenül nem küldenek.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Ukrajnai háború
- Synology NAS
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Filmvilág
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Asszociációs játék. :)
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest