- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
-
dethroner
veterán
Nem veled vitázok, ne értsd félre
Csak nem ment át akkor amit írtam. Szóval Ezek a csomagoláson lévő adatok, amiket kérnek, nem köthető semmiféle módon egyedileg a termékhez. Ha a termékre lenne ragasztva, mint minden normál forgalomban lévő teremékre ragasztva ott a gyári szám, akkor tiszta sor, lefényképezem a terméket, látja rajta a kódot. De ha a csomagoláson van, azon a nyamvadt apró kartonon amiben a termék érkezett, az sehogy sem köthető egyedileg semmihez. Max annyit lehet kiokoskodni belőle, hogy mikor kinek mit küldtek benne. De ezt bőven ki lehet játszani, ha valakinek ez a célja. -
dethroner
veterán
Oké, de ez akkor sem tiszta.
Tőlük rendeltem a terméket, ott van, fent az oldalon. Most attól hogy nincs meg a csomagolás, miért lennék esetleg csaló reklamáló? Mit bizonyít hogy van egy csomagolás, amin rajta van a vonalkód?
Pl ha a szomszédomnak van egy máshonnan származó, hibás, de ugyanilyen terméke, és én rendelek egyet a Banggoodról, aztán jelzem hogy a kapott termék hibás, tessék ott a csomagogás, SKU, meg amit csak akarnak, szóval akkor hogy bizonyítja be hogy amit én kaptam az nem hibás? Ez csak amolyan szarkavarás, amíg a terméken nincs egyedi azonosító (márpedig nincs semmi rajta), addig semmi sem bizonyítja hogy melyik termék honnan származik. Csak annyit lehet kijelenteni, hogy én tőlük vásároltam egy ilyen terméket, és van a birtokomban egy ilyen termék, ami hibás. -
dethroner
veterán
Sziasztok!
Legutolsó Banggood rendelésem egy egy forrasztóállomás volt. Megérkezés után kipróbáltam, minden rendben volt, ment is be a fiókba. Ám pár héttel később valóban használni akartam, és már nem tudtam. Csináltam képet és videót a hibáról, elküldtem nekik, amire ők valami képet akarnak a csomagra ragasztott szállítási címkéről és a cikkszám vonalkódjáról, valami SKU számról.Hát én azt a 5x10cm-es dobozt kibontás után kidobtam, a franc se gondolná hogy ezen szarakodnának. Ilyenkor mi lesz, mi a gyakorlat?
-
-
dethroner
veterán
Ma megjött az EU priority line-al rendelt teló, Luxemburgon keresztül, rajta a címke, Nemzetközi Ajánlott. Ehhez képest a postás az ajtóban a kezembe nyomta a csomagot és elfutott. Se aláírni, se személyazonosságot igazolni nem kellett. Ilyet még nem tapasztaltam. Ennyi erővel azt is jelezhetném a Banggood felé hogy nem vettem át semmi.
-
dethroner
veterán
Hello!
Eddig a Banggood-al jó tapasztalataim voltak, ám most 2 rendelésem is csúszik. Az első egy telefon, amit 9 napja rendeltem HK raktárból, azt írja sterilizálták és kiszállított, de a TN még nem él. Ilyen még nem volt hogy rendelés után másfél héttel még nem látja egyik csomagkövető se.
A másik egy autós kamera, ami a megrendelés pillanatában 15-20 munkanapos szállítás igért, ehhez képest ma két hete történt a rendelés és csak annyi van hogy feldolgozva, és sajnálják de nem tud szállítani a gyártó, de mindent megtesznek. A weboldalon lévő becsült feladási idő minden nap csúszik egyet előre, mindig egy héttel előre írják. Tököm tele hogy nem tudják az első perctől jelezni hogy ez nincs raktáron és majd lesz valami, csak fizesd ki és várj. Nem a várakozással van bajom, ha a vásárlás pillanatában tudom hogy várni kell, az oké, de ez így nagyon nem fair.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- EAFC 26
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest