- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spicli
csendes tag
Sziasztok! Hát nagyon nagy meglepetésemre megérkeztek az ingyen ajándékok amiket az első rendelt telefonom eltűnése miatt kaptam 25dollár értékben! No meg persze mint korábban írtam a másodjára küldött telefon is megérkezett rendben! Nos ez egy nagyon nagy pozitív dolog szerintem !
-
Spicli
csendes tag
A mai napon meg is érkezett a telefonom!Minden kérésemnek eleget tett a Banggood! Mint ahogyan korábban írtam én az újraküldést kértem!
-
Spicli
csendes tag
válasz
janika1988 #11157 üzenetére
Én például kaptam 25dollárt amit le is vásárolhattam! Elvileg már küldés alatt is vannak a dolgok!
-
Spicli
csendes tag
Sziasztok!
Sok negatív mellé pozitív hírekkel tudok szolgálni!
Mint ugye ismeretes többünknek a csomagja elveszett, vagy történt vele valami ismeretlen dolog a Royaléknál!
Nos én akkor amikor felvette velem a kapcsolatot a Banggood nem a pénzt kértem vissza hanem éltem az újraküldés lehetőségével! Ma kaptam is az emailt, hogy a GLS kezelésébe került a csomag!
"Tisztelt Címzett!Ezúton értesítjük, hogy a ECDC LOGISTICS-BG csomago(ka)t készített össze Önnek.
Munkatársunk a csomagot a magyarországi beérkezést követő munkanapon 8 és 17 óra között kézbesíti."
A csomagkövetéssel is minden rendben !
3 hónap után végre megérkezik a várva várt telefon! -
Spicli
csendes tag
Nos éppen az imént kaptam meg a megígért 10% - os visszatérítést és le is tudtam vásárolni + elindították a telefonom is mégegyszer, hátha most már az is ide ér!
-
Spicli
csendes tag
Hát nekem szombat reggel írták, hogy a telefon vagy a pénz kell!? Nekem a telefon kell nem a pénz válaszomra újra küldik a telefont! Egy kérésük volt ha kettő jönne akkor az egyiket mondjam le, vagy fizessem ki a másikat is! Részemről ez rendben is volna, de a második még processing státuszban azóta is! Kíváncsian várom a fejleményeket! Imádok szenvedni!!!
Juni. 04 óta....
-
Spicli
csendes tag
Sziasztok! 80 ezer max. ráfordításért most ki milyen telefont tart érdemes, értelmes választásnak? Tapasztalatokat előnyben részesítek! Köszönöm!
-
Spicli
csendes tag
Írtátok többen, hogy megjött, de valami bejegyzés változott, vagy csak úgy egyszer csak jött!????
-
Spicli
csendes tag
Nem teljesen értek itt már semmit!
A telefont én együtt rendeltem egy fejegységgel, nos az már régen muzsikál a kocsiban!
Mindenki panaszkodik mindenre,de válaszokat senki sem oszt meg!
Igaz a két rendelés nem egy helyről jött, a telefon Hongkong, lehet ez is ludas dolog!
Jó volna már nem csak panaszkodást hanem valamiféle megoldás közeli infót is kapni! -
Spicli
csendes tag
Most már én tök türelmesen várakozom! Azon izgulok, hogy akkor hozzák mikor nyaralok és ugyan ne járjak így mint a kolléga! Pedig biztos akkor jön majd minden!!!
-
Spicli
csendes tag
Ma sikerült beszélnem a GLS futárral. Nos azt mondta, hogy két helyen nem vámolnak, Nysa - ból már csak hozni szokták és max. 3 nap!!!
Neki csak hiszek!
.... de ennek a B...... társaságnak már semmit!!!!
-
Spicli
csendes tag
válasz
walakyb #9668 üzenetére
Nekem van biztosítás, meg én mint vevő eleget tettem minden kötelezettségemnek!
Sajnos a róluk ez nem mondható el!
Folyamatosan ugyan azt a betanított, előre megírt választ kapom csak tőlük!
Az a legutóbbi dátumos húzásuk, úgy minden szó nélkül az kiverte a biztosítékot nálam!
A kételkedés válaszok nélkül talán az egyik legrosszabb dolog a világon! -
Spicli
csendes tag
Ez az egész ügy fele annyira volna bosszantó, ha nem ferdítenének és frankón leírnák az igazságot! Nagyon nem jó út ez, de ők tudják....
Trükk és hazugság, nekem most ennyi jön le az egész szállításról így hogy a felét sem tudjuk az igazságnak!
-
Spicli
csendes tag
Ezzel csak azért nem értek egyet mert hozhatnék arra nem egy példát, hogy nem jött meg az ígért időben a termék és pénz vissza, majd később csak jött csomag is!
Lehet, hogy rosszul értem amit írsz, mert azt értelmezem belőle ha egy évig hozza akkor egy évig kellene várnom???
-
Spicli
csendes tag
Én egy hetet adtam nekik! Utána PP! Mert szerintem félév múlva is csak az lesz a válasz, hogy várnék - e még egy hetet és az érkezési időt meg majd folyamatosan átírják!!!
Egy rohadt elfogadható normális választ még nem kaptam ettől a hulladék társaságtól! Legalább az igazat megérdemelné az ügyfelük!!!! Nekem ez a nyilvánvaló hazudozás, időhúzás elfogadhatatlan!!!!
-
Spicli
csendes tag
Ma reggel kértek még egy hetet és állítólag nehézségek léptek fel, de nem tértek ki a pontos dolgokra! Adom a hetet.....! A követés pedig valós, állítólag!
-
Spicli
csendes tag
Írtam nekik röviden, tömören! Amint meg jön a válasz megosztom veletek! Amúgy én mocskos ideges lettem mostanra már !!!
-
Spicli
csendes tag
Hát kéremszépen csomag sehol és ma már nem is lesz az is biztos! Cserébe ma reggelre megváltozott a Expected delivery data! 06.04-es rendelésre simán oda nyomtak egy 08.15.-ét! A szállítási dátomomat is átírták 07. 26-ra! Juli 1..már Londonban volt!
Totál hülyének néznek mindenkit, vagy csak én érzem ezt???
-
Spicli
csendes tag
Természetes, hogy mindenki izgul, az ember türelmetlen és hamar felháborodik! Nekem ezek elött soha nem volt rossz a tapasztalatom! Sajnos ez most változott! Töketlenkedik mindenki ~ gondolom a tehetetlenség is játszik! Megértem a Banggood-ot is mert neki is sok veszteni valója van! Aliék sokkal jobban kezelnek szinte mindent! Nekem ez volt az utolsó nagy értékű megrendelésem innen, tehát már egy ügyfelet biztos vesztettek!
Nekem már csak egy hét van a 60 napból!...
-
Spicli
csendes tag
válasz
Tomi0703 #9555 üzenetére
HK -ból rendeltem telefont nem EU p-vel június 04.-én!
Körbe járta így is Európát és még mindig nem kaptam meg!
Nem fűznék hozzá sok reményt, hogy augusztusban megérkezne!
...de csodák még vannak!
2019-07-19 08:31:42 In Transit (Nysa)
2019-07-01 18:06:03 In Transit (HUB UK - LONGDON)
2019-06-04 15:35:06 pending
2019-06-04 11:34:54 System has accepted the order
2019-06-04 11:34:52 System is processing the order
2019-06-04 11:34:
Shipping Method: Priority Air Mail -
Spicli
csendes tag
válasz
Silent77 #9527 üzenetére
Nos anno én pont erről beszéltem, hogy nem Eu p.-vel rendeltem vállaltam az esetleges áfa fizetést meg mindent! Ahhoz képest jól meg lett utaztatva a csomagom!
Már rég értesítést, vagy már a csomagot is meg kellett volna kapnom!
Elvesztettem már a fonalat ennél a cégnél teljesen! -
Spicli
csendes tag
Nyugodj meg nálam egy picit rosszabb, hosszabb a dolog!
2019-07-19 08:31:42 In Transit (Nysa)
2019-07-01 18:06:03 In Transit (HUB UK - LONGDON)
2019-06-04 15:35:06 pending
2019-06-04 11:34:54 System has accepted the order
2019-06-04 11:34:52 System is processing the order
2019-06-04 11:34:52 Request for shipping label
A mai napi változás és az estleges kézbesítés is 100% kilőve!
Bosszantó, de nem lehet mit csinálni!...
-
Spicli
csendes tag
Hát én nem nagyon értem ezt a szállítást!
....kinek a posta, kinek a DPD, kinek a GLS!!
Hát sajnos nekem viszont még semmi hír róla péntek reggel óta!
Ma már biztos nem is fog jönni! -
Spicli
csendes tag
válasz
KDaniel0915 #9372 üzenetére
Reménykedem én is, hogy már nem sok idő!...
... de nem akarom elkiabálni!
-
Spicli
csendes tag
Csoda történt, vagy valami! Elmozdult ma reggel Longdon-ból!
Nysa a jelenlegi helye!
-
Spicli
csendes tag
Látom többen nem olvasnak vissza, csak a maguk problémája a gond!!!!!
Többszőr leírtam én nem EU-val kértem és ugyan úgy beszoptam.... Mintha csak a nagyobb összegű megrendeléseknél jött volna ez a problem!!!!!
-
Spicli
csendes tag
Én már teljes mértékben bizonytalan vagyok a működésükben! ...
-
Spicli
csendes tag
Sziasztok!
Nem nagyon értem én ezt az egész szituációt!!!
Én nem Eu -ból kértem és nem trükkösen, de az enyém is Longdon fekete medrében tűnt el!
Minden kérdésemre csak pontokat kapok amivel igazából frankón kitörölhetem!
Eddig minden úgymond kisebb értékű rendelés rendben megjött!
Ugyan így rendeltem fejegységet az is áfás lett volna, de az már régen megérkezett minden nélkül és semmi plusz költségem nem volt! Egyszerre rendeltem a telefonnal!
199dollár volt a telefon és most csak pislogok!Ahogyan nézem sokan vagyunk a fedélzeten! Számomra is itt lesz vége a nagy Banggoodos barátságnak! Maradok az Ali-nál! Ott soha sem csalódtam! ...
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen autót vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Mafia: The Old Country - Fókuszban a harcok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen széket vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest