- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Myers
senior tag
Igen, nov. 30.
Igazából már nem szeretném, hogy küldjék (egy lámpáról van szó). Azért nem szeretnék velük tárgyalni, mert elhúznák az időt és lehet, hogy addigra már elérhető lenne a termék és küldenék.Azért rendeltem elő, mert így kicsivel olcsóbb volt, de a mostani ára kb. 5%-kal több, mint az előrendelős ár. Aztán ha javítják a kezdeti hibákat, akkor lehet, hogy megvenném a "magasabb" áron.
-
Attix70
aktív tag
Már többször vásároltam (most 310 pontom van és VIP3 vagyok) de eddig semmi árcsökkentő tényezőt nem használtam (nem tudom hogyan kell).
Egy ilyesmit Loskii-LW-101szeretnék most és a lehető legolcsóbban -
Tangerine
senior tag
Semmi offenzív nem volt benne. Na mindegy, csak így semmi értelme nincs az egész értékelési rendszernek. Marad az amazon, ott még nincs ilyen.
Kb annyit írtam erre a cuccra, hogy a sok paraméterből egy sem igaz. Se nem 130psi, se nem 6l/perc, csak 4, de az is csak akkor, ha szabadba folyik, se nem 6A, még 2 sincs, és a 70W sem igaz.
-
laskr99
addikt
Ipree 30 literes ráska. Súlyra nem tudom mennyi. Feljött reggel mama kezébe nyomta az értesítőt majd mondta,hogy meghaladja a postaláda méreteit. De majd rákérdek ha összefutok vele. Szerintem az akksit kocsi hozta mert a mama megjegyezte(ő vette át) ,hogy ez nem a postásunk volt wa nem abban az időben jött mint szokott a mienk(a mienk 9-11 fele) az akksi meg 13:30 felé jött. A mostanit meg láthatod a követésben. Lehet lusta kihozni. Majd postán ráérdeklődöm,hogy ezt ki kellett volna-e hoznia vagy nem.
-
Icetee
aktív tag
Akkor ha egy készüléket meg tudnék rendelni kintről 117-ért, itthon meg ~140 körül kapható garanciával, akkor nem éri meg kintről rendelni. Ugyan ott leszek vagy még többe fog kerülni és gari nem lesz rá
Valahol olvastam, hogy van olyan okos szállítás egyes helyeken, hogy elküldik Angliába pl, ott átcsomagolják és úgy jön hozzánk. Így állítólag 90% hogy nem kell áfát és vámot fizetni.
-
vandor01
senior tag
nem a magyar postat védeném
de azért látszik, hogy 11.11 után az első szűk keresztmetszet a helyi posta majd a repcsire való feljutáslesznek itt az 1-3 napos várakozas helyett 1-3-5 hetes is mire konténerbe kerül azt a repcsin ül a "drágaság" most már késő kinábol karira rendelni! szerencses az a földi halando akinek a 11.11 megerkezik karira!.... vagyis szerintem
nálam a 11.11 bol még egysem ul vagy ult repcsin.... a TN-ek elkészültek mozognak de a legtöbbje várakozik ...... lehet elöbb utobb eljutunk oda, hogy Ali/GB/BG karira kulon chartert járatnak!
-
azbest
félisten
azt hiszem, hogy a legfrappánsabb kifejező eszköz az lenne, ha pár százan rendelnénk kínából éppen vámhatár feletti anal-dildót a tisztelt psotaelnök úr címére. Csak, hogy érezze, az ügyfelek milyen sokat gondolnak rá.
Vagy jobb lenne vámhatár alatt, hogy ne adatbekérőt kapjon, hanem a dildót? -
sambenez
addikt
Te írtad, hogy nem fizeted ki:
"Nem fizetem ki, mert várható érkezési dátum + X nap után történő megérkezést kárpótlásnak tekintem a késedelemért."De lehet a szövegértéssel van bajom. Nekem volt már itthon is 3-4 hétig a csomagom mire megkaptam. Ha most magyarországra is lassan ér el máris túl van a 60 napon. Erről miért tehetne az eladó. De hagyjuk, aki akarja elsunnyogja aki akarja meg kifizeti.
Engem zavar, mert volt már ebayes eladó aki emiatt szüntette meg a Mo-ra való szállítást. -
zeon.hu
nagyúr
Én kifizetem, volt már ilyen, hogy több hónapos késéssel befutott valami (ebayen, bár ott az eladó azt írta, tartsam meg, ki se kell fizetni), amúgy is van mire használni (Blitzwolf kábel).
dugynök: Értem én, de akkor legközelebb csak bemásolom nekik újra és újra az eredeti levelemet.
Nyilván a gyorsabb ügymenet érdekében írtam le mindent egyből. -
anadroid
senior tag
Nem is apró vacakra gondolok, hanem gyűjtőárus konténerre. Bár ennek ellentmond a kínai ajánlott ragjegy. Mind a két cucc bőráru. A harmadik szerintem holnap érkezik. Azt 11 nappal a második után rendeltem, valahol 10 napot behozott. A Qi Yun amúgy túlnyomórészt ezen a környéken ingázik. A mélytengeri kikötő jó tipp, mert valami elnyúlt szigetfélét láttam emlékeim szerint a nyári követésben. Akkor a 8 órányi "helybenjárás" esetleg arra kellett, hogy felszabaduljon valami hely. Egyébként istentelenül sűrű arrafelé a hajóforgalom.
-
anadroid
senior tag
Mint írtam, néhány napja átírták az eredetit, ami "Shanghai Qi Yun" volt "Airlines shipped"-re.
Régebbi nyomkövetésekről szól az alábbi:
A Qi Yun pedig egy teherhajó. Sanghaji illetőségű.
Itt meg azt is látod, merre evez a hajó
Ezt augusztus közepén végignyomoztam, amikor már egy hete a Shanghai Qi Yun szerepelt a nyomkövetésben. És úgy is maradt egészen szeptember 23-ig.
-
anadroid
senior tag
Pontosan ezt teszik. Hajóval jön. A múltkor még a hajó neve is benne volt a nyomkövetésben. Lehetett követni a (kis) hajó útját, kiment a nyílt tengerre, ott kavirnyolt 8 órán át (átrakodtak a nagyobbra???), majd visszament Sanghaj környékére.
Aztán egyszer csak eltüntették a hajó nevét, a már kézbesített cucc nyomkövetéséből is eltűnt, helyette "Airlines shipped" jelent meg. Amúgy ma jött meg onnan valami, szeptember 10-i postázás. A következő az eddigi tapasztalatok szerint 11 nap múlva esedékes.
-
anonymus89
addikt
Köszönöm a válaszod még a jövő7-en várunk aztán elindítom a refundot.
"Air Parcel Register
Küldemény postai feladása / Item accepted by postal operator
Sep 18, 2017 19:14
Célországba elküldve / Item sent abroad
Sep 20, 2017 20:48
[Shanghai] shipped
Sep 26, 2017 11:00
Leave [Shanghai Pudong] traffic
Sep 22, 2017 07:45
Arrive at [Shanghai Pudong]
Sep 22, 2017 06:45
[Shanghai Exchange Bureau] has been export straight seal
Sep 20, 2017 20:17
[Shanghai Post Express Logistics] has been opened and opened
Sep 20, 2017 19:28
[Hangzhou swap] has been exported to each other (domestic by the transfer)
Sep 19, 2017 12:23
【Hangzhou Post Bureau International Bureau of Communications】 has been opened to open
Sep 19, 2017 08:19
Leave [China Post Group Hangzhou Business Packet Business Bureau], the next stop [Hangzhou Center]
Sep 18, 2017 19:49
[China Post Group Company Hangzhou Business Packet Business Bureau] has been closed
Sep 18, 2017 19:40
[China Post Group Hangzhou Business Packet Business Bureau] has been received
Sep 18, 2017 19:14" -
anonymus89
addikt
Köszönöm a válaszod pontokkal pont volt még annyi cash-em, hogy meg tudjam venni.
Volna egy kérdésem egy ilyet rendeltem nyomkövetéssel, amit szeptember 18-án fel is adtak. Szeptember 26-ig lehet nyomonkövetni, hogy Shanghai-ból elindult valamerre.
Várjak még vagy mi az utolsó határidő, ameddig nem csúszok ki a refundból? -
Emperor_
addikt
Azt hiszem értem. Köszönöm szépen
!
Az OTP árfolyamnál Itt a deviza eladási árat kell nézni? Vagy a kártyára más árfolyam vonatkozik?
A kártya hozzáskötéstől tartok egy picit, nem tudom mi módon akadályozható meg, hogy a paypal azonosítóm ismeretében pénzt vonjanak le a kártyáról? (Tudom, hogy lehet virtuális kártyát is igényleni, de annyit nem rendelek, hogy megérje igényelni.)
-
Flashy
veterán
ebben semmi elektronika nincs, csak egy nagyítólencse, azon keresztül nézed a telefont, a kép nem a keretben jelenik meg, az csak felnagyít mindent ami mögötte van. aki szemben ül vele, annak jó, aki melletted ül, az a telefon mellé lát. a képek photoshopoltak, ugyanazt a jpg-et feszítették rá a nagyítóra, még a képarányt se tartották be, a nagyítón függőlegesen megnyújtották
de ne tűnjön úgy hogy én direkt le akarlak beszélni, youtube-on vannak videók róla. őszintén szólva nem is olyan rossz, mint gondoltam, bár a kép minősége élőben rosszabbnak fog látszani.
-
Flashy
veterán
szerintem műanyag fresnel lencse van benne, mint amilyenből lehet hitelkártya méretűt kapni (van is). nekem az az érzésem, hogy ez inkább időseknek vagy csökkentlátóknak jó, ahol nem a tűéles a fontos hanem hogy nagyobbak legyenek a betűk és képesek legyenek használni a telefont.
-
Bornie127
aktív tag
Ott van benne a lényeg, a 6 lehetséges módszer, aminek meg van a sorrendje is. Szóval, ha meg vanak az igazolások, akkor aszerint kell eljárniuk. Azt nem értem miért van túlpörögve ez az egész. Papírok beküld, pont. Ha van valami úgy is írnak. Biztos, hogy nem mondanám, h így kupon, meg úgy pont. Volt egy vételára, aztán jónapot.
-
Vertigo18
addikt
Okés, köszönöm a választ.
Remélem elszigetelt esetekről beszélünk, de ezek után várható, hogy esetleg a leárazások esetén is a teljes árat veszik majd alapul? Hiszen ha valami 30$ és 50%-os kuponnal le lehet vinni 15$-ra, az ugyanaz, mintha azt a 30$-os terméket 50% kedvezménnyel 15$-ért árulnák.
Esetleg olyan info, hogy pontokkal csökkentett terméknél a teljes árat vették figyelembe?
-
akom
őstag
Ezeket a dolgokat screenshotba külditek el? Nálam így néz ki a BG amit mutattál. Illetve OTP-n a számlatörténetnél egy ilyet tudok nyomtatni/screenshotolni.
Ezeket így elfogadják?
Köszönöm a figyelmeztetést, elég gyorsan történtek a dolgok erre nem figyeltem. Talán az vigasztal hogy lesz egy remélhetőleg jó telefonom 25.000 Ft-ból.
-
Vertigo18
addikt
Tisztelt topikgazda!
Ismersz, így komolyan veheted a kérésemet: legmélyebb tisztelettel kérdezném, hogy az előző hsz-edben ez mit jelent?
"Mostanában egyébként olyan értelmezés is előfordulhat vámeljárás szempontjából, hogy a kupont is pénznek tekintik,"
Volt rá valahol példa, vagy hallottál ilyet, hogy beleszámították a vámeljárás során? Kicsit bővebben kifejtenéd ezt nekem, nem kötöszködésképpen, hiszen tudod!
-
-
Beni2360
félisten
-
zeon.hu
nagyúr
Szép új világ...
A postás szerencsére szeret hozzám járni (minden esetben egy százast kap, de ugye sok a csomag és a 20 ft-os kütyü után is adom), mindig szól, ha lát bent csomagot a nevemmel.
Amint szabadságon volt, nekem kellett bemenni érdeklődni, mert értesítő is alig jött. -
laskr99
addikt
Hétfőn már a postán volt másnap vehettem át.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Apple watch Series 6 44mm cellular + extrák!
- Újszerű Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( esim ) , üzletből, Garancia
- Samsung Galaxy Buds 3 Ezüst! Bontatlanul garanciával!
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest