- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Szeretnék tanácsot kérni .
Nos az történt hogy tegnap láttam Banggodon egy Deerma VC20 porszívót . Megrendeltem de utána láttam egy DHGates cikket és hogy Jimmy milyen jó árban van úgy hogy inkább töröltem a Banggodos rendelést és megrendeltem a Jimmyt.
Ma reggelig vártam hogy megjöjjön a pénz de nem jött ezért írtam a supportnak ott megigérték hogy törlik a rendelést és küldenek levelet . Eltelik fél óra és jön az email hogy hogy el indult a rendelés ki hozzám 😟
Ezután újra írtam a supportnak hogy ez most így mi mondták hogy mikor már beszéltem velük akkor nem tudták de már el indult a rendelés és ha gondolom küldjem vissza de akkor le vonják a szállítási díjat.
Kérdezem itt van csomó rutinos ember mit lehet itt tenni ?
V mester tudom mindig nekem vannak ilyen sztorijaim -
Üdv érdeklődnek hogy 90$ rendelnék Bt hangszórót fen akadhat a vámon? Gearbestrol van tapasztalatom de náluk nincs úgy hogy muszáj innen rendelnem. Milyen egyébb költségekre számíthatók és mekkora rá az esély előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Google Pixel topik
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Szólánc.
- Nyomtató topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Apple watch Series 6 44mm cellular + extrák!
- Újszerű Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( esim ) , üzletből, Garancia
- Samsung Galaxy Buds 3 Ezüst! Bontatlanul garanciával!
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest