Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Myers
senior tag
Igen, nov. 30.
Igazából már nem szeretném, hogy küldjék (egy lámpáról van szó). Azért nem szeretnék velük tárgyalni, mert elhúznák az időt és lehet, hogy addigra már elérhető lenne a termék és küldenék.Azért rendeltem elő, mert így kicsivel olcsóbb volt, de a mostani ára kb. 5%-kal több, mint az előrendelős ár. Aztán ha javítják a kezdeti hibákat, akkor lehet, hogy megvenném a "magasabb" áron.
-
Myers
senior tag
Sziasztok!
Bg-n 11.17-én előrendelésben vettem egy terméket. Várható szállítási időnek 11.30-át írtak. A termék státusza a mai napig még mindig Back Order.
Ennek a terméknek egy másik variációját (minimális a különbség) már korábban elkezdték kiszállítani, és az első értékelések alapján a minőséggel is vannak gondok.Szeretném visszakérni a pénzt, viszont az összefoglalóban lévő "Banggood-on újraküldés, visszatérítés, javítás-csere kérése" leírás alapján nekem nincs "Resending & Refund & Repair" gombom. Úgy emlékszem, hogy volt valami refund lehetőség (nem biztos, hogy pont ez a gomb), de már sehol nem találom.
Hogyan tovább, paypal dispute?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest