- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tangerine
senior tag
válasz
qqcqqc #17838 üzenetére
És akkor újra indul a 90 nap? Mert akkor már a paypal garancia is lejár ami asszem 180 nap.
Kötöttem rá shipping insurnce-t, de akkor hiába, mert nem ért ide így sem.:
Sub-Total: Ft33,580
Shipping insurance: Ft672
Egyébként te újra kérted, és a második ideért? Mennyi idő alatt? -
Tangerine
senior tag
Bocsi, csak közben eljöttem nyaralni, és most jutottam gépközelbe.
Bőven 40 USD felett van, kb. 35e HUF volt. Kupon nem volt. Ez egy többrészes cucc, aminek az egyik része már megjött és az szintén vagy 19e volt, de önmagában nem használható. Kéne a többi alkatrész is hozzá.
-
Tangerine
senior tag
Kb. két hónap után reklamáltam egy csomagért. Azt mondták várja még 28 napot, most már az is lejárt, azaz a 90 napon túl vagyunk. Most azt kérdik, hogy refundolják-e, vagy küldjék újra.
Mit érdemes választani?
"If you still can not find it in the post office or carrier, would you like us to arrange a refund or a reshipment with Air Parcel Register?"
-
Tangerine
senior tag
EU Priority Line, van tracking szám.
Két rendelés volt. Egyik (82248497) 03.20-án (ezt reklamáltam most) CS640438564DE tracking számmal.
A másikat (82603638) 03.30-án rendeltem (CS640318589DE), abból még van pár nap hogy 60 legyen, de persze az sem ért még ide, és szerintem nem is fog.
A trackingot nézegetve itt: http://parcelsapp.com/en/tracking/ mindkettőnél csak "Guangzhou, China" van, onnan nem ment el, nincs másik város. -
Tangerine
senior tag
Most, hogy lejárt egyik csomagomnál a 60 nap, írtam nekik. Erre azt írták, hogy ismeretlen okból visszament a cucc, és hogy jó-e a címem?
Vajon igaz lehet, vagy el sem küldték?
Ha nem szólok akkor benyelik a pénzt?Ezt írták:
"We are sorry to hear that your order 82248497 was returned due to unknown reasons.
Would you mind checking if your address is correct?
If all the details of your address are correct, we can arrange a full refund or a reshipment of your order. Which option do you prefer?" -
Tangerine
senior tag
Rendeltem a banggoodról szerszámokat két részletben még márc 20-án és 31-én, összesen kb 53e Ft értékben. Nos azóta sem ért ide. Mindkettőhöz van tracking szám (CS640438564DE és CS640318589DE), de nincs róla semmi info "not found".
Most ilyenkor mi van? Kezdjek aggódni? -
Tangerine
senior tag
Megkövetem a banggoodot, visszatették(!) a kitörölt kommentemet, és kirakták az értékelésemet is.
Lehet azért mert mérgemben rögtön leiratkoztam a hírlevelülről, és az oknál a nem megfelelő szolgáltatást (vagy valami ilyesmit) jelöltem be.
Azt írják csináljak videót, képeket a problémáról, de nem fogok órákig kínlódni vele. Nekem amire vettem gyakorlatilag 2 bar is elég, hogy az ~1,5 bar-os központi fűtésbe be tudjam tolni a vizet vele, max egy kicsit lassabban fog menni. -
Tangerine
senior tag
Semmi offenzív nem volt benne. Na mindegy, csak így semmi értelme nincs az egész értékelési rendszernek. Marad az amazon, ott még nincs ilyen.
Kb annyit írtam erre a cuccra, hogy a sok paraméterből egy sem igaz. Se nem 130psi, se nem 6l/perc, csak 4, de az is csak akkor, ha szabadba folyik, se nem 6A, még 2 sincs, és a 70W sem igaz.
-
Tangerine
senior tag
Nagyot csalódtam a banggood-ban. Évek óta vásárolok(vásároltam) náluk, és csak most vettem észre, hogy cenzúrázzák a negatív értékeléseket és a hozzászólásokat is.
Vagy ez csak nekem újdonság?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Eredeti játékok OFF topik
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen autót vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Mafia: The Old Country - Fókuszban a harcok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok