- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
qqcqqc #19357 üzenetére
Teljes áron teljesen jól működik a Banggood, ellenben jelentős akciós termékek soha nem fognak megérkezni, tudnak, ha akarnak. És itt még 2 napot késett az osztrák posta. ( Blitzwolf BW KB 1 ). Ellenben a Morange M1 Pro soha nem fog megérkezni / 105 Eurós kuponnal csökkentett áron /. Ha kell teljes áron kell megrendelni és akkor a cuccot is feladják, nem csak a nyomkövetési számot kérik le.
-
Peggeone
csendes tag
-
Tangerine
senior tag
válasz
qqcqqc #17838 üzenetére
És akkor újra indul a 90 nap? Mert akkor már a paypal garancia is lejár ami asszem 180 nap.
Kötöttem rá shipping insurnce-t, de akkor hiába, mert nem ért ide így sem.:
Sub-Total: Ft33,580
Shipping insurance: Ft672
Egyébként te újra kérted, és a második ideért? Mennyi idő alatt? -
válasz
qqcqqc #17151 üzenetére
Felesleges várnod, mert a DHL Posta nagyon nehezn adja ki az igazolást az elvesztésről, kérje csak meg a Banggood.
Március 19 az csütörtök volt, ha valóban elküldték az legkésőbb pénteken megérkezik ide (De ha 08:00-kor indul az még az nap), ha az esetleges határátlépési torlódást figyelembe veszem akkor 23-án vitte volna a postás neked. -
válasz
qqcqqc #17149 üzenetére
Persze hogy ezt válaszolják, de ha átlépi a dátumot célszerű írni nekik, mert így szokott az is kiderülni, hogy valahol félbe lett szakítva a szállítás. Persze van a 30 és 60 vagy 70 nap, de kell őket nyaggatni előtte is. De ez elveszett már 19 Már 2020, pontosabban ellopták.
-
válasz
qqcqqc #17083 üzenetére
Annál lenni kéne nyomkövetési információknak, egy Tracking info: mező.
Ffebruár 23-án még volt nálam információ és onnan megérkezésig ott volt, persze amikor leigazolom hogy megérkezett akkor más lesz az állapot és ezért nem tudom hogy mi van.
Ma vásároltam és ott az adatmező, jelenleg processing az állapot, amikor szállításra kerül akkor fog kiderülni hogy mi lesz látható.
Hát 19-én max 48 óra volt akkor is az ide út. -
-
herrká
senior tag
válasz
qqcqqc #10350 üzenetére
:-) Mi augusztus végén szerettük volna, vagy inkább nem - használni! :-)
PainKiller13: Mi ilyen duplarétegű, kifordíthatatlant rendeltünk. 5600ft. Később láttam, hogy itthon is kapható 6400 körül és nagyjából 3 nap alatt szállítják. :-)
Kérdés: korábban írtam, hogy telefont rendelnék. Meg is rendeltem. V/ figyelmeztetett, hogy a HK késhet... De csak onnan volt lehetőség rendelni. Ráadásul kicsit elvesztem, hogy milyen szín, hová kell beírni a kupont, ha beírtam akkor már pontokat nem lehet stb, hogy a szállítási mód maradt a Priority Air Mail. Kijelző és szállítási biztosítással 85 és fél ezer. Milyen költségre számíthatok még?
Köszönöm! -
herrká
senior tag
-
Jelezni kell feléjük hogy nem érkezett meg. A PayPal -nál dispute kezdeményezés csak akkor ha velük nem tudsz megegyezni, ott erre május 8-tól számított 180 napon belül van lehetőség. Mindig a kereskedőnél kezdeni a reklamációt, itt sincs másképp mint a bolti vásárlásnál. Nem a banki fizetési védelmet vesszük előbb igénybe ha pl. kártyával fizetünk és gondunk van.
-
Nem nagyon részletezném úgy összességében 15000 Ft kárral zárult egy 1,5 éves ciklusban a vásárlás náluk.
Amire nincs fizetve biztosítás annak a vételárára keresztet lehet vetni. Hiába veszem meg EU-ban, nem ott intézik a reklamációt. A Gearbest topikban lehet olvasni a problémákat -
outdoor
aktív tag
A Banggood maga egy áruház, nem piac. Ez azt is jelenti, hogy például a tabletre könnyebben lehet érvényesíteni 12, 24 hónap garanciát, mint másutt, Ebayen, AExpressen?
Most épp olyan helyzetben vagyok, hogy érzem a Tesco 24 hónapos garancia előnyeit tabletemre.
Jó lenne ugyanezt élvezni internetes vásárlás árai mellett. Mert pl a Média Marktban alulmúlta az elképzeléseimet a kínálat.
De a gari olyan fontos. Kétévente ajándék új tabletet jelent.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Sorozatok
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Formula-1
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- További aktív témák...
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Lian Li HydroShift II 360 LCD /FANLESS/ GHS2LCD36W (593931)
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RW (593930)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Xbox Ultimate előfizetések