-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voice24
őstag
válasz anonymus89 #20955 üzenetére
Írj nyugodtan, nem árt nekik a törődés. Nálam (nyilván véletlen egybeesés) a legutóbbi BE-s csomagom 7-8 napos mozdulatlanságok után mindig azután adott életjelet magáról, hogy reklamáltam a BG-nál.
Az EU-Prio-s csomagomnál viszont kezdem azt hinni, a legutóbbi BG-s bejegyzés csak kamu, azért írták, hogy legyen ott valami. Október 16-i bejegyzés a honlapjukon a tracking infó alatt, hogy "The flight will take off soon". Ja, szerencsétlen repülő már 3 napja hamarosan felszáll. EU Priority Line, és 13 nap alatt nem jutott ki drága csomagom Kínából (ha pontosak az infók).[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz anonymus89 #20957 üzenetére
Amíg nem érkezik meg Belgiumba és ott át nem veszi a Posta addig nem szokott újabb információ megjelenni de ez még nem lett elindítva. Mindenhol Item is ready for transport van.
-
Topikgazda
válasz anonymus89 #20955 üzenetére
Ha a vásárlásnál az általuk írt várható kézbesítés napját meghaladja az idő és nem kapod meg akkor azonnal lehet írni nekik mert kell nekik minimum 1 hét amíg a szállító mond nekik valamit.
-
Topikgazda
válasz anonymus89 #20842 üzenetére
Azért a BG-n a megszorítás továbbra sem úgy van mint máshol.
-
Beni2360
félisten
válasz anonymus89 #20840 üzenetére
Megrázó élmény lehetett ez a gyors szállítási idő.
Ha jól látom 5 db volt 90 $?[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Topikgazda
válasz anonymus89 #20751 üzenetére
BG Express vagy EU Priority. Az első Express One kézbesítésű és 12-15 nap.
-
bl4ze
veterán
válasz anonymus89 #20334 üzenetére
Csak akkor ha áfa+vámkezelési díjjal is megéri, egyébként nem.
.:. bl4ze .:.
-
Topikgazda
válasz anonymus89 #20334 üzenetére
Január 1-től harmadik ország és ezért áfa van és vám is csak azokra 0% amelyek angol termékek.
Szóval ha nincs valami EU-s szállítás akkor felejtős és ha DPD a szállító akkor is.
A EU Tracked Shipping elméletileg áfamentes, de én nem kaptam még így csomagot.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz anonymus89 #20215 üzenetére
De onnan jött egészen Prágáig egy konténerben, csak épp ide a prágai indulással küldték, így lett EU-s szállítású. Gondolom megkaptad már a Fámafutártól.
[ Szerkesztve ]
-
MittuDomain_
őstag
válasz anonymus89 #20162 üzenetére
Elütöttem, CN akart lenni, lecsúszott a kezem a bill-ről.
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
bl4ze
veterán
válasz anonymus89 #20133 üzenetére
Szerintem nem bánod meg, jó cucc, és most baromi jó áron adják az akcióban.
(link a posztomban).:. bl4ze .:.
-
bl4ze
veterán
válasz anonymus89 #20131 üzenetére
Nekem nem volt ezzel bajom, jó cucc.
BG Express-szel küldve kézben van 8-15 nap alatt kb.
Rendeld meg az akciós árral és kézben van még 0630 előtt.:. bl4ze .:.
-
bl4ze
veterán
válasz anonymus89 #20124 üzenetére
Az egy jó cucc, ajánlom, de a linket 34 eurós ár egy vicc, most épp akcióban van "FLASH DEALS" onnan vedd inkább [link]
-
Topikgazda
válasz anonymus89 #18974 üzenetére
A priority line szállítás az úgy van ahogy eddig.
Kérdezz rá az eladóra mindenképp és ha megerősíti hogy van ott és tényleg onnan küldi. -
kmarci25
veterán
válasz anonymus89 #18974 üzenetére
Én épp az előbb rendeltem telefont ali-ról, spanyol raktárból. Valóban 1-7 nap a posta, viszont 41 napot (!) adtak maguknak a feladásra. Most ez az új játék. Aztán remélem feladják 1-2 héten belül.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Topikgazda
válasz anonymus89 #18957 üzenetére
Megnézted port beállításokat? A sebesség az alapértelmezetten 9600 ami kevés. Lehet cserélni is a port számot. A sárga jelzéshez szokott segítséget adni és nem Windows 7-el nem tudnád kipróbálni? Amikor még Win 7 volt csinált olyan trükköt hogy másik USB aljzatba dugva ismerte csak fel az adott eszközt.
-
Topikgazda
válasz anonymus89 #18955 üzenetére
Mi a COM3 beállítása és más dolognak nincs ugyanez a port megadva?.
A net framework-nek is telepítve kell lenni és itt lehet hogy a win 7 már nincs támogatva.
A Windows 7 a probléma nem a driver. -
Topikgazda
válasz anonymus89 #18953 üzenetére
Hát nekem Windows 10 van annál nincs gond, de Windows 7-en is jó a szoftver. Ha USB-vel csatlakozol, ott a használt COM port sebességének 115200 kell lenni és ne legyen energiatakarékosság megengedve erre a portra.
-
Jabby
őstag
válasz anonymus89 #18908 üzenetére
Szerintem újra van CZ raktárról, 76.367 Ft, ingyenes szállítás.
-
Topikgazda
válasz anonymus89 #18908 üzenetére
Szoktak adni, de nem mindig a legfrissebb van a pakkban. Érdemes körbenézni a Neten hogy mások mit használnak hozzá.
-
bl4ze
veterán
válasz anonymus89 #18837 üzenetére
Ma Budaörsön az 5.sz.csomagbázison egy nagyon kedves dolgozó oda adta a csomagot, mivel tegnap este egy értelmezhetetlen cím módosítása került be, ezért ma ki sem hozták.
Kellett menni Budaörs felé, így elhoztam. Példás segítőkész dolgozó volt..:. bl4ze .:.
-
bl4ze
veterán
válasz anonymus89 #18835 üzenetére
Nálam ma már be is érkezett az országba : 4 nap után mozdult meg, utána gyors lett.
Ha szerencsém van holnap érkezik is, múltkor szombaton kihozták a DHL paket euro csomagot a zöld autóvalJelenleg így néz ki 2 BG vásárlásom :
Xiaomi légtisztító :
Order Time:2020-11-01 05:57:05 CZ raktár - DHL Paket
Nov 01, 2020 06:05 Our warehouse has started packing your items.
Nov 01, 2020 08:55 Package has been sterilized and shipped out.
04 Nov 202013:21 Posting/CollectionDE-01458
06 Nov 202009:19 Departure from inward office of exchange BUDAPEST
---
Oclean Z1 fejek:
Order Time: 2020-10-22 13:11:58 (Banggood Express) LLxxxxxxxxxLU
Oct 23, 2020 05:16 Our warehouse has started packing your items.
Oct 24, 2020 02:25 Package has been sterilized and shipped out.
29 Oct 2020 00:59 Electronic Notification of Shipment ReceivedLuxembourg D LOGISTICS
03 Nov 202000:59 Entry into the postal networkLuxembourg D LOGISTICS
06 Nov 2020 04:13 Submittal for redirecting or returning Országos Logisztikai Központ
06 Nov : ma volt bedobva postaládába - Kék Matrica : NEMZETKÖZI AJÁNLOTT15 nap volt rendeléstől - 2 hét Banggood Express Luxemburg post - ez olyan mintha tényleg EU-nak látszott volna, nem látszik vámkezelve
-
Topikgazda
válasz anonymus89 #18768 üzenetére
Legyen minél nagyobb a munkafelület és jó ha 3000 mW-os a fej.
Nekem egy NEJE DK-BL 1500mW van ez apró dolgokra oké. (42 x 42 mm)
Ezt láttam működés közben egész jól használható (170*170 mm)
A NEJE jókat készít.
Neked kell eldönteni hogy mekkora méretűeket akarsz készíteni, nem biztos hogy a túl nagy méret készítő jobb neked, de azért itt is van jó. (650*500mm)
Füst az van, szóval némi szellőztetés nem árt vagy légelszívó. -
Topikgazda
válasz anonymus89 #18732 üzenetére
Hát nincs ötletem.
-
Topikgazda
válasz anonymus89 #18730 üzenetére
A chat is jó.
-
Topikgazda
válasz anonymus89 #18728 üzenetére
El kell találnod ezt a partial categories-t mert ez valami speciális akció volt. Semmi emlék hogy hogy szerezted?
-
Topikgazda
válasz anonymus89 #18724 üzenetére
Kiválasztasz egy powerbankot, lehetőleg olyat ami a kuponhoz tartozik mert lehet hogy gyártói kupon és ha ki tudod választani a fizetési módoknál a kupont akkor felhasználhatod, általában más kedvezménnyel nem vonható össze. Ha 3 $ akkor általában 10 $ felett.
-
Topikgazda
válasz anonymus89 #17046 üzenetére
Ja akkor nem müxik, ha jól emlékszem amikor az app-ot telepíted akkor szokott elmászni. Illetve ha az Android más nyelven van.
-
Topikgazda
válasz anonymus89 #17041 üzenetére
Nálam nincs inkognitó mód és szinkronban van mind két irány app->böngésző, böngésző->app 9-es Android.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz anonymus89 #15732 üzenetére
Passz, szinkronizációs hiba. Töröld a gyorsítótárakat a böngészőben és az app-ban is aztán frissíts. De az árak eltérhetnek más nem igen.
-
sambenez
addikt
válasz anonymus89 #11389 üzenetére
Ez elég álszent így.
Vagy te nem használsz mobilt, nincs autód a ruhádat is helyben termelt lenből szőtted? Csak a hátsóudvarban termelt ételt eszel? De sorolhatnám még. -
Topikgazda
válasz anonymus89 #11383 üzenetére
Itt látszik az hogy egyértelműen Hollandiában van feladva és ezért nincs rajta a sárga címke. Az hogy honnan indul lényegtelen.
-
anonymus89
addikt
válasz anonymus89 #11230 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
yanesz
tag
válasz anonymus89 #11234 üzenetére
Köszönöm!Csak kíváncsi voltam,hogy hány nap telt el a rendelestol a GLS kezhezveteleig.Még az enyém ezek szerint nincs elkesve.
-
yanesz
tag
válasz anonymus89 #11230 üzenetére
Gls csomag mozgását elkuldened legyszives.
-
Topikgazda
válasz anonymus89 #10646 üzenetére
Úgy jó pár éve, de akkor még EDM, European Direct Mail néven emlegettük. Futár és holland posta volt akkor is is.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz anonymus89 #10644 üzenetére
Nem EU raktárból adják fel.
Összefoglaló
8. Szállítási módok és egyéb információk
A Banggood alábbi szállítási módokat biztosítja a kedvezőbb, áfa mentes szállítás kategóriában:
A EU Priority Line (EPL)
Mint a neve is mutatja, Európán belül kerül feladásra a csomag, így már nem kell vámot és Áfát fizetni. Ez a szállítási mód lehet nagyon lassú is.Vagy postán (Holland nyomkövetési) keresztül vagy GLS futárral juttatják el a küldeményeket.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz anonymus89 #10463 üzenetére
Nem arra gondoltam.. A zavargások miatt nem tudni, hogy mikor tudják elindítani Hong Kongból.
Mivel csak 0.99$ így még a PDM is bevállalható ha 10-20 $ lenne az már nagyobb különbség.
Ha 100$ az 29520 Ft és ha fizetsz 295 Ft-ot akkor ők ezért kifizetik a 7970 Ft költséget, az jó arány. Ha 10 $ kérnének, akkor a 2952 Ft az már nem annyira.
Az EU priority nem kellene hogy az itteni "vámra" kerüljön. Másnak is GLS-el jön.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz anonymus89 #10458 üzenetére
Ha nem HK-ból jön szerintem már nincs gond EU priority line-nal, ott is csak az gond, nem tudni mikor küldik el és már nem Royal Shipment a szállító az új rendeléseknél.
Ennél mennyi a Pirority Direct Mail-nél a tariff insurance?[ Szerkesztve ]
-
Bec
tag
válasz anonymus89 #6881 üzenetére
Én 50$ felett mindig kérek..(szerencsére eddig nem volt semmi gondom ami miatt érvényesíteni kellett volna). Használja valaki a BG partner programot? Az ott gyűjtött pontok idővel törlődnek?
-
anonymus89
addikt
válasz anonymus89 #6868 üzenetére
Üdv, mi a véleményetek kerjek hozza biztositqst?
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
vegyszer
addikt
válasz anonymus89 #6852 üzenetére
Jó a Röntgent készülék a határon. Szerintem nem nagy az esély, hogy okos posta nélkül átjöjjön...
Ha +27% +3000ft mellett is jó vétel, akkor érdemes így venni. Vagy akkor, ha vissza jön a jó posta itt, esetleg máshonnan, ahol még van..."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
attiati
veterán
válasz anonymus89 #6668 üzenetére
Köszi szépen, közben még agyalok, hogy 1s vagy 1 legyen. Rendeljkinais cikkben az 1s-re esküszik, de a nyers paraméterek alapján az 1 tűnik jöbbnak mindenben.
-
Topikgazda
válasz anonymus89 #6636 üzenetére
Ezt írtam: jellegtelen doboz Van doboz, nem bubis csomagolás, csak arra utaltam.
Nem állítok semmit, nem is utaltam rá, hogy: Tehát akkor azt állítod, ha veszel ....... ez így lenne.
Azért olcsóbb mint egy "igazi" online áruház, mert van amikor ömlesztett árú módon van a csomagolás biztosítva.
A igazi Xiaomi boltokban gyári csomagolást kapsz, a magyar online boltokban is elméletben van gyári csomagolás, doboz, mert itt a törvényeink azt írják elő.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz anonymus89 #6632 üzenetére
Ezt írják:
Package include:
1 x Power Bank
1 x USB Cable
1 x Chinese User Manual
Sehol nincs a leírásban, a hirdetésben gyári dobozra utalás.
34,7 $-ért már van egy jellegtelen doboz is. -
őstag
Szerintem felesleges.
Inkább kösd át egy rózsaszín szalaggal / tedd (boros)üveges tasakba! -
UberMutant
őstag
magyar dobozfétis
-
Topikgazda
válasz anonymus89 #6295 üzenetére
Az Adblock-al más is járt úgy, hogy bekavart, azt ilyenkor érdemes kikapcsolni, mert nem lehet tudni hogy épp dolgozni akar abban a pillanatban is.
-
Topikgazda
válasz anonymus89 #6293 üzenetére
Én végig erre írtam: Srácok most akkor, hogy is van ez a 15% extra kedvezmény a kuponkóddal?
Miért nem engedi a C8-ra?Bocsi
A Snap Up-ra akkor nem reagáltam. De abból a kábelből 3 db volt, lehet hogy az első mp-ben elfogyott. A drón most is megvehető. A 15-ből 2-t adtak el.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz anonymus89 #6291 üzenetére
Nem, ezek a kuponok nem vonhatóak össze más kedvezménnyel. Nem snap-up-os nál is belefutottam már én is ebbe a hibába régebben.
Akkor képekben és szövegben: However, they can not be used on products with a "promo" tag, like the ones listed here below:
- Flash deals products;
- Products which are part of a special promotional campaign;
- Special drop-ship products;
- Products with a discount only for a limited period of time;
- Pre-order products;
- Products with a "VIP" or "CUT" tag;Itt írja, promo:
Itt használható a kód:
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz anonymus89 #6288 üzenetére
Elég nagy betűvel benne a kupon szabályzatban , elérése Összefoglaló, 2. Kupon és pontok felhasználási szabályainak leírása
-
Topikgazda
válasz anonymus89 #6286 üzenetére
Mert 33% off-ja van
-
Topikgazda
válasz anonymus89 #5837 üzenetére
Várható szó, az ad egy bizonytalansági tényezőt is, lehet 60 nap is és ha business akkor munkanap.Ez nem kötelezettsége a BG-nek, feladja és majd a posta kézbesíti.
De egy példa nekem a november 17-én Budapesten feladott levelet december 4-.-én kézbesítették Szegedre. 17 nap.
Előfordul, hogy már ott dekkol a Nemzetközi Kicserélő Központban várja hogy szállításra kerüljön a postával.[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
válasz anonymus89 #5632 üzenetére
No megtörtént és nagyon korrektek voltak mert felajánlották, hogy ebben az esetben visszafizetik vagy újraküldik a terméket.
Leírtam, hogy bátyámnak szántam aki nemrég jött vissza külföldről így nem volt használatban és most kapta meg október 26-án. 1 perces videó készült, ami kb. minden hiba leírást tartalmazott.Azt szeretném megkérdezni, hogy érdemes még újraküldetni a terméket?
Köszönöm előre is!
-
outdoor
aktív tag
válasz anonymus89 #5519 üzenetére
Szerintem nem teheti meg a Xiaomi, hogy 50%-ban rosszat szállít.
[ Szerkesztve ]
A proper digital assistant could be my best friend
-
outdoor
aktív tag
Sajnos úgy tűnik, a Powerbankek eleve rossz, instabil gyártmányok. Hamar tönkremennek, és fénykorukban sem remekelnek. Simán megtörténik az is, hogy egy feltöltött Powerbank ismeretlen okból nem lát hozzá tölteni a mobilt. Lám, az agyonreklámozott Xiaomi sem kivétel.
A proper digital assistant could be my best friend
-
Topikgazda
Az Összefoglalóban is ott a videó feltöltési rész, amíg nincs kitöltve látható hogy ők ott Youtube videót kérnek.
De visszaküldés nélkül nem lesz refund vagy csere, mert ez már garanciális probléma, nem pedig közvetlen vásárlás -megérkezés- utáni gondok.
3. If it is covered under our Guarantee; you will likely be asked to return the product to us. Responsibility for the payment of shipping charges is determined on a case by case basis; usually the shipping costs for warranty claims are shared between Banggood and the customer.
Persze csak a rosszat kell visszaküldeni.
A BG garancia oldalról idézve.[ Szerkesztve ]
-
dugynok
senior tag
válasz anonymus89 #5500 üzenetére
Ez a Podung egy fekete lyuk... Nekem aliról 4 rendelésem is szeptember közepe óta nem érkezik be hozzànk onnan. Ami nem onnan jön, az 15-20 nap nàlam van.
-
Topikgazda
válasz anonymus89 #5494 üzenetére
Amit nekem hasonló időben adtak fel a Sanghai-ból indult szintén az 50-60 napok körül járnak és nyomuk sincs, már ilyen látható a nyomkövetésnél:
26.10.2017 18:17 .........CNSHAA
China post....................2017-09-15 11:00:00.0 (CN)
amit eddig soha nem láttam és nem is tudom mi ez.Ha a vásárlásnál már látod a
gombot indíthatod, 1-3 levelükben úgyis a várjál még egy hetet fognak írogatni.Nézd meg a Expected delivery date: dátumát ha az is már 30 nappal túllépve, nem érdemes várni, az esetek 80 %-ában nem fog megérkezni, ha még is, akkor írni nekik, hogy küldjenek számlát hogy ki lehessen fizetni újból
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz anonymus89 #5492 üzenetére
Igen, nekem 5 m-es van, egy gondom volt vele, függőlegesen felfelé nem használható csak 2 m-ig, azután "visszafordul". (Nincs elég tartása a kábelnek, egy acél vezetékbehúzó és szigetelő szalag segített rajta)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Ryzen 5 3600X/RX 5700XT/256GBNvme SSD/1TB HDD/24 GB RGB memória 3200 mhz
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
- //ÚJ!!//"PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest