- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
marec1122 #13927 üzenetére
Flashy rendületlenül írja minden héten, mert "nehéz megtalálni" a leírást
Idézet a legutóbbiból:
elég jól leírja a help egyébként. kiraknak X darab nyereményt, adnak pár napot csapat alakítására, ezalatt az userek kialakítanak a világon Y csapatot, X darab csapatot kisorsolnak, az a csapat "nyert", majd minden "nyertes" csapatból kisorsolnak 1-1 embert, azok nyerik a nyereményt, a többieknek visszamegy a pénz a BGPay egyenlegére, kivéve ha pontokkal fizetett mert az sehova. az esély kiszámolható, de változó a nyeremények száma és a kialakult csapatok száma. a másik változat (ritkább), hogy kihirdetik hogy X darab nyeremény lesz, és az első X darab betelt csapat után nem is lehet többet indítani, ilyenkor minden csapat nyer, pontosabban minden csapatból 1 ember.
egyfajta érdekes lottó abból a célból, hogy egyre több pénz kerüljön be a BGPay egyenlegekre, mert onnan már valószínűleg előbb-utóbb náluk fogod elkölteni.
nyertek már magyarok sokszor, bár több helyen olvastam, hogy a nyereménnyel húzzák az időt, vagy nincs raktáron vagy hasonló trükközés. de azt biztos nem csinálják meg hogy soha senkinek nem küldenek semmit.Indítasz egyet, miután ponttal vagy pénzzel kifizeted, akkor lesz egy megosztási lehetőség sor, annak az utolsó ikonja a link másolás.
Ehhez ezen az oldalon kiválasztod, a Snatch Now gombra kattintasz és fizeted a US$0.01 Snatch Now gombra kattintva. A Payment method-nál vagy PayPal vagy ha van 5 pontod akkor Points Pay.
Ezután középen a Copylink kék gomb.
Ezt másolja a vágólapra
Join the snatch with me
Xiaomi Redmi 8 Global Version 6.22 inch Dual Rear Camera 4GB 64GB 5000mAh Snapdragon 439 Octa core 4G Smartphone
https://www.banggood.com/onecentsnatch-detail-1057071.html?
Ezt javítani kell erre:
https://www.banggood.com/onecentsnatch-detail-1057071.html
Az új hozzászólásodba beírod hogy mi lenne, azt a szöveget kijelölöd, beíró ablak alatti első sorban az OFF utáni a link, arra kattintasz és bemásolod a linket úgy hogy a https-el kezdődjön.
Ilyesmi lenne:
Xiaomi Redmi 8 Global Version Onyx Black színű böngésző snatch.
Köszi a csatlakozás!A link megosztás tudnivalói:
Ha megosztunk linkeket akkor alapvetően a következők fordulnak elő
https://banggood.app.link/smDbbZ4gfZ - ezt fajtát javasolt a Banggood app-ban megtekinteni. (Nevezhetjük: app linknek)
https://m.banggood.com/onecentsnatch-detail-720374.html - ez egy mobil böngészőben célszerű megtekinteni. (Nevezhetjük: mobil böngésző linknek)
https://www.banggood.com/onecentsnatch-detail-720051.html - ezt asztali gépes böngészőben vagy a mobil böngészőben, az asztali oldal kérése után javasolt megtekinteni. (Nevezhetjük: böngészős linknek)
Még annyit, ha a BG link gombbal kerül átemelésre a link, akkor a .html utáni részeket el kell hagyni és a https://banggood.......... az indulás a link szövegnek, ha benne mara az előtti rész, akkor nem fog linkként működni.
Ha a végére vagy az elejére még az is oda van írva hogy milyen fajta link akkor azzal segítünk egymásnak is. -
válasz
marec1122 #13763 üzenetére
Esetleg egy link arról amit megvettél? Milyen sim kártya lenne benne? Gondolom több szolgáltatóval is kipróbáltad? De mi lenen az EU kompatibilis? Ha nincs B20 attól még az.
Mindent lehet jelezni, lásd Összefoglaló 3. Kapcsolatfelvétel kérdések és problémák esetén a Contact us menüben. csak pontosítsd hogy biztos nem azt kaptad amit kifizettél. -
válasz
marec1122 #5931 üzenetére
Most tényleg meg kell magyaráznom, hogy a mezőnek az a neve ahova beírják, hogy: Tracking Number: és oda be lehet írni a küldemény azonosítót is. Az hogy Kínán belül náluk minden küldemény követhető az megint más dolog.
Van nyomkövetési számod RE260779***SE amit kifizettél, amely számokról már nagyon sokszor írtuk, majd ha konkrétan a svéd postához kerül, akkor nézegetheted a nyomkövetőkben.
Mondjuk Kínán belül nézed ezt a számot Q126077*****X ha onnan kijön, akkor meg ezt RE260779***SE -
XtremLor
őstag
válasz
marec1122 #5721 üzenetére
Kapol egy teljesen uj ordert, de a valasz levelben is benne lesz ahogy szerepelni fog az bg accod alatt is, a regi pedig kap egy resent felirtatot..Par kommentel lentebb irtam, nem kizart par napon belul befut, mert nekem is most erkeznek a szept 9-10. rendelesek utolso darabjai.
-
marec1122
senior tag
válasz
marec1122 #5643 üzenetére
Sziasztok! Írtam arról múltkor hogy rendletem egy powerbankor szeptember 10.én
most ezt írják banggoodon.
Standard Shipping
Confirm Delivery
Delivery Date: 2017-11-16Evaluation:that is ok
No logistics info temporary.
Ez akkor most WTF. Mert a csomag ettől még nem jött meg.
-
válasz
marec1122 #5650 üzenetére
Nekem 1 hónap alatt megjött egy tablet és ebben benne van az áfa ügyintézés is. De volt olyan apróság, amiről már meg is feledkeztem. Egy rendelést bontottak 2-3 csomagba és a nagy része megjött. Majd 1 hónap múlva a maradék.
A kifizetéshez, dupla küldéshez: tavaly karácsony előtt rendeltem telefontokot. Redmi 3-as helyett, note3-as tokot kaptam, reklamáltam, küldtek újat, jót és a hibás teljesítésre azt mondták, csináljak vele azt, amit akarok. -
válasz
marec1122 #5643 üzenetére
Nem egészen világos az hogy miért buknád a pénzt, szeptember 10-től 180 napig reklamálhatsz a PayPal-n feléjük.
Múlt héten hétfőn kaptam meg tőlük egy szeptember 8.-i rendelést 59 nap volt.
Nekem mindig reagáltak amikor visítottam hogy már 30 nappal túlfutottunk a várható érkezésen az nálad majd 16--a lesz
Ha terméknél nincs a Repair & Refund & Resending gomb akkor a Customer Service oldalon írok, hogy After-Sale - Track my package, és azt nem érkezett meg. Úgyis azt válaszolják várj egy hetet.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest