- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
atoszmester #5922 üzenetére
Alapvetően ha már szállítás alatt van nem lehet visszamondani. Előtte még az Összefoglalóban is benne lévő űrlapon keresztül kérheted. Your Topic: After-Sales - Cancel this order
-
dugynok
senior tag
válasz
atoszmester #2660 üzenetére
Üdv,
Kipróbáltam neked, nem engedi. Promósra egyébként sem.
-
cris78
őstag
válasz
atoszmester #2662 üzenetére
Esetleg lehet trükközni ha valami olcsó vackot teszel mellé
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
atoszmester #2660 üzenetére
Akciós termékekre általában nem lehet kupont beváltani, de azért már volt rá példa.
Próbáld ki, ha nem fogadja el, azt kiírja. -
hzsolee
őstag
válasz
atoszmester #2532 üzenetére
Az úttörő ahol tud, segít....
-
hzsolee
őstag
válasz
atoszmester #2528 üzenetére
Így csak a zárlatra mérsz, de ha fel van cserélve 2 ér azt nem fogod látni. Mindkét végére tegyél ilyen blankoltat és az erek sorrendjét is nézd. Szerintem....
-
Dolphine
addikt
válasz
atoszmester #2504 üzenetére
Az asztali töltőt nem bántotta, nem a normál USB résznél van a hiba, hanem a micro USB résznél.
Két BT hangfalat akartam tölteni. -
Ciccuka
veterán
válasz
atoszmester #2503 üzenetére
Ha félre van kötve az 5V (így gyártódott) akkor az nem kontakt probléma, hanem gyártási hiba.
-
Dolphine
addikt
válasz
atoszmester #2500 üzenetére
Egyből kinyírta. Igazság szerint semmi nem látszott a töltés kezdetén, csak annyi, hogy nem tölti az eszközt. Utána próbáltam másik kábellel is tölteni, de semmi. Az egyik eszközt be lehet kapcsolni, de tölteni másik kábellel sem, a másik eszközt bekapcsolni sem lehet!
Ciccuka tökéletesen leírta, hogy miért! -
Ciccuka
veterán
válasz
atoszmester #2500 üzenetére
Ha az 5V az adat-on van, akkor hogy lett volna mégis jó... Egyből kinyírta az usb vezérlőt meg ki tudja még mit és semmit se töltött.
-
-igu-
veterán
válasz
atoszmester #2493 üzenetére
Köszönöm.
Nekem csak töltésre vannak ezek a kábelek, de akkor se egészséges az adatlábra 5V-ot engedni - gondolom az áram annyira nem nézi, mimerre, csak megy. -
-igu-
veterán
válasz
atoszmester #2490 üzenetére
Megtenné valaki hozzáértő, hogy nem műszerész nyelven leírja, miként lehet tesztelni a kábelt erre a problémára anélkül, hogy kockáztatnám az eszközeimet? Nekem egy kábelem van már csak, ami dobozában pihen bontatlanul, a többivel nincs/nem volt gond. Az utolsó rendelésem tavaly novemberi, akkor kettőt rendeltem: az egyik jó, a másikat tesztelném, biztos, ami biztos alapon.
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz
atoszmester #2490 üzenetére
Az összes hibás lehet, vagy csak néhány hibás a szériából random? Érdemes lenne beméretni a kábelt, vagy csak egyszerűen dobjam ki?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
atoszmester #1897 üzenetére
Írhatsz emailt, legkésőbb 1 napon belül mindig válaszolnak.
Írd le benne, hogy a pontokat is szeretnéd visszakapni.
Mindenképpen írd oda, ha mégis megérkezne a termék, akkor természetesen jelzed ezt és ki fogod fizetni. -
Joe63
tag
válasz
atoszmester #1894 üzenetére
Ha akarják, visszaadják.
Nekem is első körben 300 pontot akartak adni, de kivasaltam belőlük a felhasznált pontokat is. Udvariasnak, de határozottnak kell lenni. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
atoszmester #1894 üzenetére
Ne hagyd magad, vissza tudják adni!
Páran itt kárpótlásként akár több száz pontot is kaptak, ha hibás vagy nem a megrendelt terméket kapták.
A meg nem érkezett termék persze más kategória, de a pontok neked pénzt érnek.
Persze változhatott a szabályzat, de erről nem tudunk. -
-igu-
veterán
válasz
atoszmester #1860 üzenetére
A tracking megállt Pekingben.
-
maj-viktor
őstag
válasz
atoszmester #1696 üzenetére
Ám esetleg most van ilyen "akció":
Extra 10% OFF For Original Xiaomi Power Bank 2
Main Features:- Super large capacity 10000mAh portable power bank- Bidirectional quick charge, more
30 Nov 2016
Coupon Code: xiaomipb2
[link] -
maj-viktor
őstag
válasz
atoszmester #1698 üzenetére
Ez még simán belefér a határesetbe... átjön az simán!
Inkább ilyen 40$ termékek esetén kell agódni meg felette... bár az ÁFAhatár 22€, de mondjuk én 30$ alatt nem szoktam erre "rágörcsölni"... felette már lehet
De a tutkó, meg az elméleti szabály 22€-ra vonatkozik! Gyakorlatban meg mivan az más történet... de ezzel kalkuláljon az ember mindig, hogy ne érje semmilyen meglepetés, mert különben lesz ne mulass!
-
dugynok
senior tag
válasz
atoszmester #1700 üzenetére
Az jó
De én még várok, lejjebb fog az menni 5 alá is...
-
dugynok
senior tag
válasz
atoszmester #1698 üzenetére
Annyiért már jó. Néha beakciózzák 3700 környékére is, de pontokkal most 3500. Szerintem hamarosan elkezdik kiárulni a készleteket, mert van újabb ( PLM02ZM), ami már qc-s és most 6ezerért van akció nélkül... Magasabb, de vékonyabb. És elvileg picit több is jön ki belőle.
-
dugynok
senior tag
válasz
atoszmester #1696 üzenetére
Üdv,
Vagy - vagy. Én kettesével, hármasával rendelem a 10-est a xiaomiból nyomkövetés nélkül mikor olcsó, de egyszer sem fogták meg, pedig jópárszor rendelem így. De nyomkövetéssel sem fogták még meg. Utoljára tv box-ot rendeltem, 3 darabot külön csomagba, követés nélkül, rá is volt írva, hogy mi az, de azok is átjöttek. Másnak meg megfognak mindent.
Szóval nagyon lutri... -
-igu-
veterán
válasz
atoszmester #1681 üzenetére
Igen, én írtam. Preorder volt, ha jól emlékszem (nem biztos, de szerintem de).
Order Placed Date:2016-09-11 09:28:08
Ship From: CN
Shipped Date:2016-09-24 06:29:02
Received Date:2016-10-10szerk:
Kis kiegészítés ehhez: 5 csomagot rendeltem aznap, a másik 3 - a megszokottnál később - megérkezett rendben. -
206 cc
senior tag
válasz
atoszmester #1607 üzenetére
Nem kifejezetten neked írtam...csak úgy általánosságban.....
Na igen a másik topik is ezzel van tele főleg Alis és ebayes...igy nem jött meg amúgy késik,de persze már három hét után panaszkodik mindenki! Ezzért is írtam,hogy kicsit unalmas már....most meg majd jön ugye BF illetve karácsony is kezdődik minden előlről!!?...
Jaja "Sinci"... kimasgalik minden értelemben!! -
206 cc
senior tag
válasz
atoszmester #1605 üzenetére
Igen egyrészt felhalmozódhattak a csomagok másrészt sok esetben itt van az országban,ee az itteni feldolgozãs megy lassan! Várjatok nyugalommal kb. 50 nap után érdemes fészkelődni!...
Nem is értem ez már kb ezerszer lett leírva!...ha nincs türelmetek ne vásároljatok Kínából....ott az átlag a 25-45 nap a küldeményekre! Vannak lehetősègek gyorsítani,de azt meg kell fizetni ezt nem árt figyelembe venni!!?..de ha nem fizetsz érte ,akkor legyél türelmes!!! -
-igu-
veterán
válasz
atoszmester #1537 üzenetére
Sokkal kisebb, mint az előző 10000mAh-s akksijuk, viszont még mindig nagyobb, mint a Xiaomi hasonló kapacitású eszköze. Egyelőre nincs QC3.0-s vasam, így nem tudom megmondani, mennyivel gyorsabb. Az, hogy 2 USB van rajta, mindenképpen előny. Jah, és qrvajól néz ki, sokkal pofásabb, mint az előző verzió.
Lesz világos, lesznek fotók. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
atoszmester #1528 üzenetére
Szeptember 5-15. között van 3 rendelésem.
-
-igu-
veterán
válasz
atoszmester #1529 üzenetére
Az aszonynak érkezett meg egy brutális óra (1.80€) meg az új BW külső akksi.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
atoszmester #1491 üzenetére
Ha ebay lenne, akkor mindenképp refund, de a Banggood nem piactér, hanem online bolt, így érdemes egy kört futni újraküldés ügyben.
Ebayen meg ilyenkor könnyű kifutni a refund időből. -
-igu-
veterán
válasz
atoszmester #1487 üzenetére
Igen, a powerbankkal nem kapkodtak, 24-én indították útnak.
Nekem most lesz összesen 6db rövid kábelem, ebből 5-öt megeszik a töltő, egy meg megy fixre a táskámba a külső akksihoz.
Szerencsére minden cuccom microUSB-s. -
-igu-
veterán
válasz
atoszmester #1485 üzenetére
20centis kábelek + az új típusú 10000mAh-s powerbank van úton az én esetemben.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
atoszmester #1480 üzenetére
Tracking number nem volt hozzá?
Ez már sokat késik, hétfőn jelezd feléjük.
Chat lenne pedig a leggyorsabb. -
-igu-
veterán
válasz
atoszmester #1480 üzenetére
Magam ugyanebben a helyzetben vagyok a függőség, a Blitzwolf cuccok, és az aktuális késés is megvan. Én még türelmes vagyok, 09.11. a rendelés dátuma. És igen, Blitzwolf-ot is várok.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest