- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czimby
addikt
válasz
sambenez #22177 üzenetére
Én régen engeteg minden vettem, kb 7-8 okosteló, 3-4 tablet, CNC eszterga, tonnányi astrolux zseblámpa, meg snap-up ba jött pár brutál dolog (Redmi note 3 megjelennéskor apróért), szóval bőven pluszos vagyok igy, csak a support az nulla.(A hibás cuccokat meg megjavítttam itthon)
-
Czimby
addikt
Sziasztok!
Aug.25.-én rendeltem ezt a szemüveget CZ raktárból.
Tegnap már jött SMS, hogy várhatóan 31.-én kézbesítik.
Ma ismét SMS, amiben egy link a DHL-től, hogy importadó/vám köteles 43e Ft....
Most akkor mi a teendő?
Fizessem ki?
Elvileg BG állja az ilyen terheket nem?
Ez a tracking number hozzá: 8927779280
Ami alapján HK-ből jött -
Czimby
addikt
-
Czimby
addikt
Reggeli Snatchek.
Mindhármat most inditottam, így még 6 versenyző kell.
App linkek -
Czimby
addikt
Ez pedig a Kospet snatch lenne, hátha.
Remélem a link jó... App link.
-
Czimby
addikt
Én is indítottam rn7 snatchet, aki szeretne csatlakozni még van 12óra.
-
Czimby
addikt
Sziasztok!
Lenne egy számomra nagyobb értékű csomagom amit EU expressel vásároltam kb 1 hónapja.
Most néztem rá a Trackingre és az alapján már kézbesítve van!!!
Ráadásul ne mis mutat Magyarországot. Utóljára Nysa-ban volt becsippantva.Ilyenkor mi van? Mit tehetek?
-
Czimby
addikt
Köszönöm a részletes választ!
Végülis elálltam a vásárlástól, mert nem lett volna annyival olcsóbb mint idehaza, hogy megérje a plusz macerát ha probléma lenne a készülékkel.
Konkrétan 2 esetbe is volt már rossz tapasztalatom telefon garanciáztatással BG részéről, igaz azok snap-up-os készülékek voltak de az egyik DOA érkezett és még ennek ellenére sem megfelelően álltak a problémához.
-
Czimby
addikt
EU priortity esetén érdemés még shipping insurane-ért fizetni?
PayPal védelme működne ez esetben, ha esetleg insurance nélkül elkeveredne. -
Czimby
addikt
Snapup nálatok megy?
Nálam ha már csak 30s van hátra gyakorlatilag megáll az oldal nem dobja fel a deal coming later ablakot se.
-
Czimby
addikt
Hol kezdjek reklamálni?
Nekem hibás telót küldték.
Más orders-nél, a terméket kiválasztva, resend refound -ra kattintva, leírtam a hajókat, videót is csináltam. De lassan egy hét eltelik és még nem válaszoltak. -
Czimby
addikt
Ha veszek BG-ról pl egy telót vagy tabletet, arra van gari? Ha igen mennyi?
-
Czimby
addikt
válasz
ekrisztian #5236 üzenetére
Pontos típusa? Csakhogy kerüljük....
-
Czimby
addikt
-
Czimby
addikt
-
Czimby
addikt
válasz
maestro87 #4922 üzenetére
Én azt vettem észre, hogy a nagyon olcsó 0.11-es és hasonló cuccok az esélytelenek,
ha valami drága akkor azt azért el lehet hozni ha mondjuk 15db-os van rá esély.És ebből gondolom, hogy nem scriptekel, vagy csak részben viszik el őket.
Hanem inkább az, hogy rengetegen ülnek ilyenkor a gépek előtt és verik a snap-up gombot.Csak gondoljunk bele, hányan ülhetnek ilyenkor a gépek előtt, mekkora a Bangood vásárlótábora, ha pl a Xiaomi PowerBankból 100000+ db-ot adtak már el. Ha ennek az ember mennyiségnek csak az egyharmada snap-up-ozik, már lehet sejteni az esélyeket.
Én sem tudtam a VIP snap-up ról. Sajnos csak a vége felé sikerült bekapcsolódnom a mostani játékba, meg melózni is kellett, de így is sikerült elcsípnem olyat aminek örülök.
-
Czimby
addikt
Korábban is előfordult ilyen, nyugodtan várjátok ki amíg újra lesz készleten!
Én a Redmi Note 3-ra 2 hónapot vártam, szerintem megérte.
Nem értem az embereket szidják itt a Banggodot ahelyett, hogy ürülnének egy ilyen lehetőségnek.
(Ez most nem konkrétan neked szólt, de ott a chat-ben és itt a fórumon is jó páran erősen gyalázkodtak)
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen autót vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Mafia: The Old Country - Fókuszban a harcok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen széket vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest