Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
akom
őstag
Május végi rendelésem most érkezett meg. Ne adjátok fel!
-
akom
őstag
válasz
Emperor_ #5417 üzenetére
Szia!
Számlák közötti váltás árfolyamon szoktak. (+ha van valami banki költség)
OTP-nél van lehetőség webkártyára, így azt adhatod meg a Paypalnak. (Oda pedig számlák között tudsz rá tölteni pénzt)
Illetve a paypal-nál van lehetőség kétszintes hitelesítésre (jelszó+SMS). -
akom
őstag
Ezeket a dolgokat screenshotba külditek el? Nálam így néz ki a BG amit mutattál. Illetve OTP-n a számlatörténetnél egy ilyet tudok nyomtatni/screenshotolni.
Ezeket így elfogadják?
Köszönöm a figyelmeztetést, elég gyorsan történtek a dolgok erre nem figyeltem. Talán az vigasztal hogy lesz egy remélhetőleg jó telefonom 25.000 Ft-ból.
-
akom
őstag
Sziasztok!
Első körben rendeltem egy mobilt, ami vámkezelési eljárás alá fog esni.
A posta nyomkövetőjében a következő látható:Ezek után jól gondolom hogy felkeresnek? (email? telefon?)
Tudom esetleg a folyamatot valamivel gyorsítani, könnyíteni?
Kuponkóddal sikerült 15000 ért vennem a telefont, így gondolom azt majd bizonyítanom kell.
Erre elég az Invoice amit a bangood oldaláról leszedek? (Vagy paypal?)Előre is köszönöm a segítségeteket.
-
akom
őstag
Sziasztok!
Tegnap érkezett meg ez a lámpa.
Sajnos a kapcsolója nem működik. Maga a LED tökéletesen ég, ha zárom az áramkört. A hibáról készítettem is videót. Először kaptam hibás eszközt, így még nem vagyok járatos a dolgokban.
Jól gondolom, hogy itt kell ezzel kapcsolatban reklamálnom? (Pre-Sale - Feedback and complaints)Előre is köszönöm a segítéseteket.
-
akom
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest