- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonymus89
addikt
Kedves V/!
Írhatok BG-nek, hogy mi a stájsz ezzel kapcsolatban?
-
anonymus89
addikt
Kedves V/!
-
anonymus89
addikt
Kedves V/!
Nem mintha nem örülnék de már be voltam tojva, hogy mivel Kínából rendeltem nem fog megérkezni az országba június 30 előtt erre már itt is van a csomag.
Banggood expressel rendeltem és még sem onnan jött ha jól értelmezem? -
anonymus89
addikt
Autós qi töltő tartót tudnátok ajánlani?
Főképp mozgathatós szellőzőrácsba csiptethető/helyezhető érdekelne.
Eddig ezt a Blitzwolfot néztem: BlitzWolf® BW-CW2 Car 15W Qi Wireless Charger Automatic Clamping -
anonymus89
addikt
XANES 600LM XPG + 2 LED Bicycle German Standard Smart Sensor vásárolható cseh raktárból és lehet pontozni illetve elfogadja a -2$ over 3 $-t is.
-
anonymus89
addikt
Sikerült nem tudom, hogy a net framewokr upgrade 4.5-->4.8-ra oldotta-e meg vagy a ch364 driver letöltése máshonnan de működik.
más jellegű kérdésem lenne: ismerősöm szeretne rendelni egy Doogge S40-et mert most akcióban van viszont úgy látom csak HK-ból jön. Az lenne a kérdésem, hogy a priority line szállítás még mindig él és működik?
Vagy inkább jobban járok ha megrendelem aliról és rászűrve a rakátrakra Franciában találtam egyet és az értékelésekben úgy látom valóban onnan küldik.
Melyik mellett döntsek tudnál tanácsot adni? -
anonymus89
addikt
Sajnos első alkalommal bekapcsolt windows update mellett nem talált drivert hozzá.
elindítottam a programot majd ott az eszközök alatt lehet telepíteni egy ch340-es drivert ez benne is van az általam linkelt kézikönyvben.
Sajnos gépújraindítás után is ugyanúgy nem látja gondolom azért mert valami nem jó a driverben. -
anonymus89
addikt
Szia, nem akartam privátot írni hátha másnak is hasznára lesz.
Megjött az Atomstack gép viszont win 7 alatt sajnos felkiáltójeles marad eszközkezelőben.
Ez van a honlapon de ott meg rögtön a lasergbl honlapra ugrik.
Tudsz segíteni esetleg, hogy a neje gépekhez kell külön drivert telepíteni vagy mi volt az eljárás?Köszönöm!
-
-
anonymus89
addikt
Sziasztok, azt szeretném kérdezni van-e valakinek tapasztalata Lézeres égetővel kapcsolatban?
Milyet érdemes nézni hobbi célra? (haverom most égetőpákával csinálja a szép motívumokat, arcképeket, feliratokat és ugye nagy kézügyességet igényel.Valaki esetleg vásárolt-e már ilyet, honnan érdemes ha nem mondjk Banggood-ról.
Bármilyen kritikát fogadok.
előnyök-hátrányok
-
anonymus89
addikt
Semmit nem tudott segíteni azt mondta próbáljam végig... (szánalmas)
Elkérte a coponkódomat csak azt nem tudom miért.
Annyi infót kaptam, hog nincs értékhatár de már ebben sem bízok.
Próbálgatom aztán meglátjuk.
Felajánlott 6%-offot de ahhoz meg 50$-ért kellene vásásrolnom hogy hasonló feltételt nyújtson mint a 3$-os kupon. -
anonymus89
addikt
Köszi, most beszélek de sajnos semmi lényeges infót nem tud adni állandóan azt írja, hogy a feltételek le vannak írva a mycoupons alatt....
"As I informed you that I already raised the concern for the coupon code so I request you to check after some time and you will able to use the coupon code and for terms and condition as every coupon has different conditions and it is mention in my coupon section so please check." -
anonymus89
addikt
Üdv, van egy 3$-os "power bank" kuponom amit csak a jó isten tudja, hogy milyen kondíciókkal használhatom fel.
Hol tudom megnézni a feltételeket? -
anonymus89
addikt
Srácok megint nem jó a web és app közötti kosár szinkron.
Legújabb app, cache törölve böngészőben mindig inkognitót használok es megibt nem jó.
Mit csináljak még?
P20 8.1 android -
anonymus89
addikt
Üdv,
miért nem működik normálisan az app azaz a kosrában lévő termékek nem egyeznek az online felülettel? -
anonymus89
addikt
válasz
anonymus89 #11230 üzenetére
-
anonymus89
addikt
-
anonymus89
addikt
Snatch
Note 7 -
anonymus89
addikt
Üdv!
Tegnap vettem egy Alldocube iplay 10 pro tabletet EU priority line szállítással és sajnos most olvastam, hogy LX745020110NL ez a szállítási tracking number.
Kezdjek aggódni vagy érdeklődjek a supporton miért azzal adták fel?
Létezik, hogy EU raktárból adták fel? -
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Szeretnék rendelni egy Alldocube iplay tabletet és olvasva az emúlt pár hónap tapasztalatait szállítás ügyében érdeklődni szeretnék milyen módszerrel rendlejem meg.
Kérdésem, hogy EU priority line-nal történjen vagy Pirority Direct Mail és kérek hozzá tariff insurance-t?Azt hozzá kell még tennem, hogy egy Teclast M30 preorderben van EU priority line-nal remélem nem fog megakadni a vámon.
Érdekesség ismerős kérésére rendelt Scooter Pro roller 2 nap alatt jött meg Lengyel raktárból UPS-sel.
-
anonymus89
addikt
válasz
anonymus89 #6868 üzenetére
Üdv, mi a véleményetek kerjek hozza biztositqst?
-
anonymus89
addikt
Üdv!
No lehet még is csak megrendelem ez a Doogee S55 mobilt. Mivel nincs European Direct Mail szállítási mód így meg szeretném kérdezni kérjek-e hozzá Tariff insurance-t?
-
anonymus89
addikt
Srácok most preorderben van ez a Doogee S55 mobil van esetleg valami konklúzió részetekről?
Sajnos nincs European Direct Mail szállítás így érdemes bekockáztatni?
Vagy van arra lehetőség, hogy tegyenek be ilyen szállítási opciót? (kérni esetleg)Asztalosnak venném mert most jelenleg nyomgombos van és a kamerája elég gagyi. Csábít a nagy akku, gyors hardver, ram, belső tárhely stb...
-
anonymus89
addikt
válasz
attiati #6667 üzenetére
Kimasoltam: " Banggood sem tétlenkedett ezalatt, ugyanis ők is megoldották az EU Express-hez hasonló szállítási módot, melyet "European Direct Mail"-nek neveztek el. "
Ez is ingyenes annal a termeknel.
A tariff insuranceval az a baj, hogy ha megis megfogjak akkor is ki kell fizetned es utolag tudod visszaigenyelni a plusz koltsegeket. -
anonymus89
addikt
A GB-s oldalon sincs írva, hogy gyári doboz csak ugyanazok.
Számodra lehet az de nekem nem az.
Tavaly ugyanúgy gyári csomagolásban jött a power bank 2C.Tehát akkor azt állítod, ha veszel begy online áruházban valamilyen elektronikai terméket akkor a gyári doboza az csak opcionális és vagy megkapod vagy nem.
(csak általánosan fogalmaztam)
-
anonymus89
addikt
Srácok van értelme vesződni banggood-dal ez volna a kérdésem?
Az eset rendeltem xiaomi power banket és tök pucéran küldték amit majd képpel is illusztrálok.
A lényeg, hogy ajándéknak szántam a terméket.
Írtam nekik, hogy ajándékba szántam és a leírásban nem volt benne az OEM felirat.
Erre ezt kaptam: "Sorry for the problem with your item 1114740 Original Xiaomi 2C 20000mAh Quick Charge 3.0 Polymer Power Bank 2 Dual USB Output. The shipping carrier request simple packing and item fixed inside, or they will return parcel to us if they found any movement inside parcel, so we could only pack the item in the way. We would like to know if the powerbank is working fine?" -
anonymus89
addikt
Srácok össze-vissza változnak az árak alkalmazásban. Néztem a Xiaomi Wowstick 1P-t 5200,-ért volt amit pontokkal sikeresen csökkentettem 4340,-re rá 10 percre meg már 5979-be kerül.
Pont lemaradtam sajnos erről pedig ettől olcsóbb aligha volt.Valaki esetleg használ ilyen kis szerkentyűt?
szerk: egyébként nekem is csak a 7%-os és 20$-2$ kupont adja...
-
anonymus89
addikt
-
-
anonymus89
addikt
-
anonymus89
addikt
Szerintem erre érdemes lecsapni:
még 2:27h -
anonymus89
addikt
Srácok most akkor, hogy is van ez a 15% extra kedvezmény a kuponkóddal?
Miért nem engedi a C8-ra? -
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Most a várható kézbesítés az 7-35 munkanap akar lenni?
Várok egy kábelt a párja már megérkezett 24 nap alatt de a másik kábel még mindig úton van október 20-a óta azaz 46 napja. -
anonymus89
addikt
válasz
anonymus89 #5632 üzenetére
No megtörtént és nagyon korrektek voltak mert felajánlották, hogy ebben az esetben visszafizetik vagy újraküldik a terméket.
Leírtam, hogy bátyámnak szántam aki nemrég jött vissza külföldről így nem volt használatban és most kapta meg október 26-án. 1 perces videó készült, ami kb. minden hiba leírást tartalmazott.Azt szeretném megkérdezni, hogy érdemes még újraküldetni a terméket?
Köszönöm előre is!
-
anonymus89
addikt
Még most fogom leadni a hibás xiaomi powerbank 2 ticket-et és azt szeretném kérdezni vannak-e valami kulcsszavak vagy tanácsok amit a érdemes lenne megfogalmazni benne?
-
anonymus89
addikt
Első refundom volt most a Bg-n mert már 50 nap telt el a postázás óta sajnos beleesett a Pudong-i fekete lyukba rendesek voltak visszautalták az árát 6189,- Ft-ot 2 napon belül.
Erre az 56. napon ma megérkezett eléggé leharcoltan mintha megtaposták volna vagy 20x.
Megy a visszatérítés Nekik ha már ilyen korrektek voltak és szó nélkül visszautalták az árát. -
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Tudnátok segíteni egy rendelésemmel kapcsolatban.
Szeretnék kérni egy refundot mert 1 hónap után kb 2x-i használattal a Xiaomi powerbank 2-m meghalt szerintem. Elolvastam mit hol kellene kitölteni csak nem tudom, hogy ha driveon van a 3 videom akkor mit tegyek linkeljem be vagy youtube.?
A lényeg látszik a videón de röviden leírva az, hogy a saját honor 8-as töltőmmel Qc3-as vibrál pár másodperc után a powerbank ledje. Aztán a telefont rácsatlakoztatva 2 type-c kábellel kipróbálva 2 sec után megáll a töltés. Kikapcsol és nem lehet visszakapcsolni csak úgy ha töltőre teszem.Nem volt olcsó 2-t rendeltem de ha nem muszáj nem küldeném vissza mert gondolom nem lesz olcsó.
Igyekeztem olyan videókat készíteni, hogy még csak véletlenül se forduljon meg a fejükben visszakérni.Előre is köszi a válaszokat!
-
anonymus89
addikt
Köszönöm a válaszod még a jövő7-en várunk aztán elindítom a refundot.
"Air Parcel Register
Küldemény postai feladása / Item accepted by postal operator
Sep 18, 2017 19:14
Célországba elküldve / Item sent abroad
Sep 20, 2017 20:48
[Shanghai] shipped
Sep 26, 2017 11:00
Leave [Shanghai Pudong] traffic
Sep 22, 2017 07:45
Arrive at [Shanghai Pudong]
Sep 22, 2017 06:45
[Shanghai Exchange Bureau] has been export straight seal
Sep 20, 2017 20:17
[Shanghai Post Express Logistics] has been opened and opened
Sep 20, 2017 19:28
[Hangzhou swap] has been exported to each other (domestic by the transfer)
Sep 19, 2017 12:23
【Hangzhou Post Bureau International Bureau of Communications】 has been opened to open
Sep 19, 2017 08:19
Leave [China Post Group Hangzhou Business Packet Business Bureau], the next stop [Hangzhou Center]
Sep 18, 2017 19:49
[China Post Group Company Hangzhou Business Packet Business Bureau] has been closed
Sep 18, 2017 19:40
[China Post Group Hangzhou Business Packet Business Bureau] has been received
Sep 18, 2017 19:14" -
anonymus89
addikt
Köszönöm a válaszod pontokkal pont volt még annyi cash-em, hogy meg tudjam venni.
Volna egy kérdésem egy ilyet rendeltem nyomkövetéssel, amit szeptember 18-án fel is adtak. Szeptember 26-ig lehet nyomonkövetni, hogy Shanghai-ból elindult valamerre.
Várjak még vagy mi az utolsó határidő, ameddig nem csúszok ki a refundból? -
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Kb 2 hónapja regeltem és barátom megkért vegyek neki egy 8mm-es 2m hosszú kábellel rendelkező endoszkópot.
Alig találok olyat ami nem 2in1 vagy 3in1 verziós.
Ezt néztem ki viszont nincs értékelés szerintetek bevállalhatós?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Lexus, Toyota topik
- RAM topik
- Ingatlanos topic!
- Fűnyíró topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest