Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanczurs3
csendes tag
Sziasztok. Van valakinek tapasztalata garancia ügyben? rendeltem egy 3 cellás lipo akksit, de hibás, így csak 2 cellásnak látszik. Írtam nekik és ajánlottak 400 pontot... az akku 15$ volt így nagyon nincs arányban a felajánlás. mit lehet ilyenkor tenni?
-
hanczurs3
csendes tag
Sziasztok. Volt egy csomagom 5000ft értékben ami megerkezett Magyarországra de a posta elkeverte. Beszéltem velük többször nem találják. Biztosítás volt rá, pénzt rendben visszakaptam. Aznap amikor megjött, hívott délután a posta, hogy megvan a csomag, kedden megkapom. Ilyenkor mi a teendő? Mármint a Banggood felé mi ilyenkor az eljárás?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest