- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cs.david94 #19765 üzenetére
Nekem egy redmi note 9 gond nélkül megjött. Nem volt vele semmi gond. Eu priority kínai indítás.
-
Hogy legyen itt egy pozitív cseh raktáras sztori.
Hétfő esti rendelésem most hozta ki a DPD. Egy lenovo füles volt a termék. -
-
Néhányszor írtam itt a német posta átadási ponton eltünt tabletemről. Március elején rendeltem Eu priority szállításssal. Hosszas levelezés, vita után a héten megjött az utánküldött tablet. Kisfiam nem az áprilisi szülinapjára, de megkapta és boldogan használja. Csak azért írtam, hogy ha valaki hasonló cipőben jár, akkor kitartás.
-
válasz
Peggeone #17882 üzenetére
Velem is így csinálták.
-Jaj, úton van az, csak a vírus.
-Érdeklődjek a helyi postánál.
-Na még X nap, hátha megérkezik.
Március 3-án rendeltem egy tabletet. Március 19-én elakadt, és azóta sem mozdul. 4-5 levélbáltásom volt velük, mindig 1 napon belül jött válasz, de ilyen lerázó szöveggel, mint amit felsoroltam. Végül mult héten újraküldték, és adtak egy GLS számot.
Mondjuk az is izgalmas lesz, nem tudom hogy fogom átvenni. -
Egy március 3-án kezdődött történetre tett pontot kedves webshopunk.
Március 19-én a német fekete lyukban eltünt tabletemet több levélváltás és pár hónapos felesleges várakozás után újra elüldték.
Igaz fiam áprilisi szülinapjára szántam és a névnapjára sem kapta meg, de nyaralásra talán már nyomogatja. -
válasz
janosibaja #17738 üzenetére
Nekem elég sok rendelésem volt utána is, de azok megjöttek.
-
válasz
janosibaja #17734 üzenetére
Nagyjából hasonló időben rendelt eu priority szállítású tabletem áll. Hónapok óta levelezek velük, mindig a türelmemet kérik. Én most hétvégén teszek pontot a dolog végére. Még egy levélváltás és utána, ha halogató választ kapok, akkor PayPal pénzvisszatérítés indítása.
-
Akkor ezek szerint ez már rég nálam kéne lennie.
Amikor reklamáltam, akkor ez volt a válasz:
Thank you for your reply.According to the information shown on the tracking website, your order 81633344 is still in transit.
Occasionally deliveries can take a slightly longer period of time due to a slower Customs procedure or longer processing times in the post office. Please wait for one more week to see if there are any updates about its logistics status.
If you still can not find your parcel, please contact your local post office or carrier to request further details. If you still can not receive it, please do not hesitate to contact us again and we will help you to notify the logistics company.
Best regards,
Betty
Ezt április 7-én válaszolták.
-
Hát nálam egy aktív esetben ezután a cím adatok vannak
és
ez:
Shipping Method:EU Priority Line
Ship From:CNMessage:Tavaly volt időpont is, de most már eltűnt.
Engem is izgat a kérdés, mert március 3-án megrendelt tabletem utolsó bejegyzése 19-i, hogy nemzetközi szállításra átadva a németeknél. -
Na kezdek én is aggódni. A 19-én a német süllyesztőből "elindított" 0 kg csomagom sehol.
-
Na pont került a május végi rendelésem végére. Két ernyőt rendeltem, 7000 Ft értékben Priority Air szállítással (7-15 bussiness day). Nem jött meg, 60 nap után reklamáltam. Újra küldést, vagy visszafizetést választhattam. Miután az aktuális ár már 10.00 Ft lett volna, inkább az újra küldést kértem. És most a kezemben van, megérkezett.
-
Na akkor egy pozitív story:
Mint írtam, nekem sem jött meg egy május 29-i rendelésem, ami elvileg 15 munkanapos szállítással küldtek.
Sajnos ez nem jött össze, a követési szám meg sem mozdult. Közben volt egy másik rendelésem, az simán megjött két hét alatt.
Július elején jeleztem nekik, hogy sehol a cucc és újraküldést kértem ( két darab esernyőről van szó ).
A hónap végén megint megkerestem őket, hogy eltelt a 60 nap, vagy küldjék újra, vagy kérném a pénzem vissza. Erre azt válaszolták, hogy rendben válasszak én.
A rendeléskori érték 7000 Ft körül volt, most ugyanaz a két ernyő már 10.000 Ft-ba fájna, így az újraküldést kértem.
Remélem megérkezik még az őszi nagy esők előtt. -
Nagyobb érték? Én május végén rendeltem priority air mail 2 db ernyőt 7000 Ft értékben. Meg se mozdult, a TN szerint pre-registred, amikor reklamáltam és újra indítást kértem, akkor kaptam szabvány választ, hogy majd jön.
Ez a legjobb: Expected delivery date: 2019-06-19 07:15:11
Még mindig semmi. -
Május 29-i rendelésem van priority air mail. Meg sem mozdul, a track sem ír semmit. Az oldal szerint várjak még. Közben más rendelésem ugyan ilyen szállítással megjött két hét múlva. Lassan paypal ügyintézés lesz belőle.
-
Valami fekete lyuk volt májusban Kína és Magyarország között.
Három rendelésem volt május eleje óta, egy május 8-án, egy május 18-án, egy június 10-én. Az utolsó pénteken megjött, a többi valahol eltűnt. -
válasz
Cirbolya_sen #6830 üzenetére
Nekem is volt most egy május elei és van egy más forrás május végi
-
Ha május 8-i nem regisztrált küldeményem nem érkezett meg akkor már aggódjak?
-
válasz
Markizmark #6701 üzenetére
Akkor nem én vagyok az egyetlen.
-
Van egy május 8-as rendelésem.
Ez áll mellette: Expected delivery date:2018-06-26 22:44:12 és még sehol.
Kezdjek aggódni? -
válasz
Digitalpimp #6610 üzenetére
Neked is javaslom, hogy olvasd el a hozzáoszlásom. Nincs kétszeres áfa.
-
Akkor pontosítsunk valamit:
A hozzáadott érték adó (ilyen az afa is) fizetője nem a kereskedő, hanem a végfelhasználó. Az, hogy a kereskedő szedi be tőled az állam nevében ezen nem változtat. Miután az általad rendelt árú a kínai adóhatóság fennhatósága alól igazolva kikerül (export) a fogadó ország adó jogszabályai érvényesek.
Ezt bonyolítja, hogy hazánk az EU tagja. Elvileg, amikor bér az Unió területére az árú, akkor vámolják és adják hozzá az adót. Ez az EU áruház esete. Ha direkt kínai rendelésed van, akkor te, mint megrendelő vagy az importáló és te vagy a vám és az adófizető. -
Létezik az, hogy az app-ban van track, a honlapon nincs. A rendelésnél azt írták, hogy nincs track.
-
válasz
outdoor #5652 üzenetére
Áfával 27.000 volt egy 8 col, intel dualboot tablet 32 GB háttértárral. Itthon hasonló 50 körül van. Ha tönkre megy és rendelek még egyet, akkor is ugyanott tartok, mintha itt vettem volna garival. Ja és van egy két szaki, akik egész jó áron javítanak.
Most néztem hasonló androidos tabot: Media markt 60-80 eFt.
-
válasz
marec1122 #5650 üzenetére
Nekem 1 hónap alatt megjött egy tablet és ebben benne van az áfa ügyintézés is. De volt olyan apróság, amiről már meg is feledkeztem. Egy rendelést bontottak 2-3 csomagba és a nagy része megjött. Majd 1 hónap múlva a maradék.
A kifizetéshez, dupla küldéshez: tavaly karácsony előtt rendeltem telefontokot. Redmi 3-as helyett, note3-as tokot kaptam, reklamáltam, küldtek újat, jót és a hibás teljesítésre azt mondták, csináljak vele azt, amit akarok.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Fűnyíró topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Sorozatok
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Formula-1
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Lian Li HydroShift II 360 LCD /FANLESS/ GHS2LCD36W (593931)
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RW (593930)
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia