- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeus_2k14
senior tag
És az számít, hogy mondjuk Májusba ér ide a csomag, és csak április-ba van az a határ?
-
zeus_2k14
senior tag
Nektek volt már ilyen szituációtok?
-
zeus_2k14
senior tag
Még mindig nem tiszta . Tehát a vám eljárásnál az ár teljesét kell venni , nem pedig azt ami a kuponnal fizettem ki? Vagy rosszul értelmeztem? Most akkor kell fizetnem valamit?
Így nézne ki:
Köszi
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Egy ilyen fülest szeretnék vásárolni. Van hozzá kuponom, úgy kb. 11.000 Ft-be kerülne ( 41 Dollár kb vagy 33 Euro ) . Most akkor erre kell adót vagy vámot fizetnem? Vagy most hogy is van?
Köszi.
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Kerdesem lenne .
2018.03.17 -en rendeltem egy csomagot , követési számmal , illetve hogy gyorsabb legyen a szállitás ( 6-14 nap ). Ugye ezekért en fizettem is ( követési szám , stb ) . A gond itt kezdodik . Sajnos amit adtak követési szamot, az nem el , nem tudom kovetni . Ilyenkor mi a teendő ?
Köszi
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv
Megrendeltem a cuccokat amiket akartam. Ki is választottam hogy követési számmal kérem. Fel is adták, azonban azt írja hogy : Untracked. Később kapok csak követési számot, vagy hogy van ez?
-
zeus_2k14
senior tag
válasz
zeon.hu #5788 üzenetére
Köszi
Rendelés után kb mikor adják fel? Feladást követően mehet azonnal? Vagy várjak még vele?
Csak mert 1 a gond, hogy amit rendelek, az fél áron van még 3 napig.
Drop Shipping Order (Remove Banggood logo from the package.) - Ha ezt esetleg ki pipálom, akkro ugye nem lesz rajta semmi sem. Ilyen esetben meg vámolhatják? Gondolják nagy csomag, akkor tuti hogy drága.
-
zeus_2k14
senior tag
Köszönöm a válaszokat.
Amúgy ha külön - külön ( 4.000 Ft - 4.000 Ft ) rendelek, akkor azt külön fogják csomagolni? (Vagy kérjem a másik csomagot másik címre, másik néven? ) Jobban megéri így nekem mint ha egybe rendelném és akár vámot fizetnék. Melyik a jobb megoldás?
Ja és ti hogy szoktátok? Euróba vagy Forintba fizettek?
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Telefonomhoz rendelnék töltő kábelt. Viszont nem csak nekem kell, hanem kell a családba még másnak is, így nem 1 db-t rendelek, hanem 3-at. Darabja 2.000 Ft. Az ugye 6.000 Ft ( 3db ). Erre még rá jön a biztosítás is, meg kérek hozzá követési számot. Az úgy durván összesen 6.500 - 6.700 Ft.
Na a kérdés itt merül fel. A vám az 6.000 Ft felett van igaz? Vagy rosszul értelmeztem? Esetleg csináljam úgy, hogy külön rendelem őket?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Yettel topik
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Keresünk dokkolókat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest