- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prime_adam
aktív tag
Helló!
Egy kisebb probléma lenne a gtx670-es kártyámmal, ami egyelőre még nem súlyos, de úgy érzem idő kérdése...
Néha bekapcsolásnál az egyik kimenetén nincs kép, ha újra csatlakoztatom a monitort megjavul. Illetve néha egyszerűen elmegy egy pillanatra a kép (ugyan azon a kimeneten). Szóval én valami kontakt hibára gyanakszom. Szerintetek meddig fogja bírni? -
prime_adam
aktív tag
Köszi a választ, valahogy nekem is ez a megérzésem..
Holnap kiderül
-
prime_adam
aktív tag
válasz
prime_adam #47152 üzenetére
Egy kicsi haladás az ügyben:
A gép másik vga-val működik. Illetve a vga (az enyém) tök fekete képet ad miután betöltődik az nvidia driver.Hamarosan kipróbálom a vga-t másik gépben is, de így első hangzásra szerintetek szoftveres vagy hardveres lesz a gond?
-
prime_adam
aktív tag
Helló!
Nem rég lecsapta itthon az áramot egy kütyü és közben ment a pc is. Miután újra bekapcsoltam csak a "szétesett" kép fogad, mivel a rendszer helytelen működésre hivatkozva leállította a vga-t. 1 hónapja szenvedtem már vele, akkor csak az segített, hogy áttettem másik pci-e fogalatba a kártyát. Lehetséges, hogy most kinyíródott a 2. foglalat is?
-
prime_adam
aktív tag
Helló!
A következő problémával szembesültem mostanában (mikor máskor, mint ünnepek alatt?).
Kisebb részletek: gtx 670 vga, win 8.1, különféle nv driverekElső alkalommal simán böngészés közben lefagyott a gép. Ami furcsa volt, hogy annyira kiakadt, hogy még a feladatkezelő is kikészült, pedig win8 ilyet nekem még nem produkált. Újraindulás után már a 800*600-as kép fogadott és mint kiderült az nv driver teljesen eltűnt. Próbáltam újrarakni, frissíteni, de nem segített, végül a windows maga felrakott valamit amivel újra működött.
Utána inkább nem piszkáltam, mentek a játékok is, aztán most 1 hét múlva megint kikészült.
Minden oké volt este, reggel indítom a gépet, megint eltűnt a gépről a driver, a másik monitor nem kap jelet és a windows eszközkezelő azt írja, leállította az eszközt, mert problémákat jelzett (43-as kód). Nv driverek nem segítenek, a windows saját drivere se működik most, mivel üres fekete képernyő fogadott.
Ha lesz időm elviszem valakihez, hogy nézzük meg más gépben is, de addig kíváncsi lennék a véleményetekre. Szervizbe csak utolsó esetbe szeretném küldeni, mivel az evga-hoz kell külföldre szállítani.
-
prime_adam
aktív tag
Helló!
Egy számomra elég furcsa problémában kérném segítségetek. Egy Nvidia GT430-as kártyáról lenne szó, ami eddig tökéletesen futott xp alatt. Most lett alá egy új konfig és win 7. Itt is minden tökéletes volt, amíg a driver fel nem lett telepítve, mivel azóta a tv-re (mint elsődleges megjelenítőre) semmiféle jelet nem küld. Amennyiben rá van kötve monitor, és klónozva van a megjelenítés viszont már működik. Csökkentett módban sincs amúgy baj, szóval driver hiba lesz valszeg. Egyébként próbáltam régebbi driverrel (310 körül) és ott is jelentkezett a probléma. Valakinek van valami tippje?
-
prime_adam
aktív tag
Ha a vga túl kevés áramot kap történhet olyan, hogy el sem indul (a venti megy, csak kép nincs)? Vagy ehhez már nagyon szegényes ellátás kell.
-
prime_adam
aktív tag
válasz
rumkola #3363 üzenetére
És OEM-ről nem lehet szó? Bár az OEM-ről is olyanokat olvastam, hogy nem csak a mellékelt cuccok hiányoznak, de a garanciaidő és a specifikáció sem mindig egyezik. (Amd oldalán meg nem találtam olyan típusú OEM terméket amiről szó lenne)
Ma még megpróbálom kideríteni mi is ez. Bár a bolt csak annyit mondott ők nem tudják eladni, ha akarjuk adjuk el mi (kedves nem?)
-
prime_adam
aktív tag
Helló!
Garanciális cserénél normális a "doboz nélküli" videokártya? Vagy valami használt/kiállított darab?
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Óra topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Sorozatok
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest