- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ezpz
csendes tag
válasz
Rockland #75605 üzenetére
Hali! Érdemes lenne az oprendszerben keresni a hibát. Ajánlani tudom egy ASC system care-t legalább egyszeri futtatásra, én évek óta használom és lenyűgöző mit tud művelni egyes agyon frissített lelakott windowsal. :) A géped rendben van, nemszabadna ilyesmit produkálnia! Próbáld meg, nem veszítesz vele semmit. Én évek óta használom, és csak pozitívat tudok mondani. Remélem segítettem.
-
Csupingo
veterán
válasz
Rockland #72067 üzenetére
Nincs 4k kijelző, vagy 120 Hz feletti monitor, vagy több megjelenítő a kártyára kötve (hdmi-s erősítő)? Akkor is megemeli az órajeleket, bár inkább csak a memóriáét, a gpu-t csak kicsit. A többi víruskeresőt is futtasd le, amit az elején javasoltam, aztán törölj mindent, amit gyanúsnak jelez. Végső esetben talán csak a win újratelepítés marad. A kártya topikjában már kérdezted a srácokat?
-
Csupingo
veterán
válasz
Rockland #72060 üzenetére
Amit pirossal jelöl, vagy javasol azokat töröld le. Szerintem kezdésnek az nvidia driverben az optimális teljesítményt próbáld ki, aztán nézzél rá a gpu-z -vel, de semmi se fusson akkor. Az lenne a lényeg, hogy az órajelek visszaálljanak alapra. A max. teljesítményt inkább végső esetben javasolnám, akkor is inkább csak arra az időre amíg játszol, mert az elvileg azt csinálja, hogy már minden kis terhelés esetén maximumra kapcsolja a kártyát. A drivert úgy telepítetted, hogy előtte ddu-val törölted? Ha még nem lesz jó, akkor egy teljes törlést is ki kéne próbálni.
-
Csupingo
veterán
válasz
Rockland #72047 üzenetére
Nvidia driverben az energiagazdálkodás optimálison van? Akár maximálison is ki lehet próbálni. A win energiagazdálkodást is át lehet tenni teljesítménycentrikusra. Ha csak az asztalon megnézed pl. gpu-z -vel a kártya órajeleit, nem magasak? Ha igen, akkor lehet hogy bányászvírusod van és az használja a kártyát. Ezekkel tudod megnézni: HitmanPro, Roguekiller, Adwcleaner, Malwarebytes. Akár ddu-val is törölheted a drivert és kipróbálhatsz többfélét. Inkább 4xx előttieket. Játék közben lehetne monitorozni a hőfokokat, órajeleket. (cpu, gpu). Talán észrevennéd, hogy melyik esik le ilyenkor, vagy melegszik túl.
-
Csupingo
veterán
-
agressiv
addikt
válasz
Rockland #31405 üzenetére
Minek a színei, mihez képest lettek sötétebbek, mikor? Komolyan azt várod, hogy látatlanba minden infó nélkül megválaszoljuk ezeket a kérdéseidet?
Úgy kellett volna kezdened ezt az egészet, hogy leírod a masinát és azt is, hogy mi változott benne, nem vagyunk gondoltatolvasók!
Szálingóztak itt az infók, de én már azt sem tudom mi micsoda. Írd le, hogy mi volt, mi lett stb.
-
agressiv
addikt
válasz
Rockland #31390 üzenetére
Rosszabb a D-SUB kimenet a kártyán, mint az előzőn, vagy szimplán nincs bedugva rendesen, vagy korábban átalakító nélkül volt használva, most meg már átalakítóval stb. Te tudod, hogy mi változott, ellenőrizd!
A TV gondolom HDMI-vel van ráakasztva a kártyára, ami digitális és ott nem számít, ha picit zajosabb a jel.
-
Rivaul
addikt
válasz
Rockland #31390 üzenetére
Az a baj hogy ezt nehéz lesz kiszűrni. Talán a monitorkábelt kéne kicserélned. Én majdnem ugyan ebben a cipőben járok. A laposom monitorra van kikötve. Az xbox hibátlan a monitorral, a gép viszont vibrál vele, ami érdekes hogy bios alatt nem csinálja. Viszont ha a biosos értékekre állítom a wint alá, akkor is csinálja. Sokáig zavart de már feladtam
-
-
Rivaul
addikt
válasz
Rockland #31060 üzenetére
Minél lejjebb veszed annál jobban kiküszöbölheted az ilyen eseteket. Meg kell nézni mennyi látványbéli veszteséget tűrsz meg azért hogy elkerüld. Bár ha 50-ről 37-re esik akkor azért az nem lehet tragédia.
Mod: Mire megírtam látom jött támogatás bőven
Mod2: djkay, dettó
-
djkay
senior tag
válasz
Rockland #31060 üzenetére
ne foglalkozz vele 25pfs felett folyamatos a kép. ha nagyon zavar sokkal erösebb kártyát vegyél
. Persze mindjárt jönnek az okosak. a lényeg h olyan 35 FPStől szerintem minden játék élvezhető kimondottan. néha ha sokat kell dolgozni akkor a kártya már nem tud akkora FPS -sel dolgozni/létrehozni.
a beállítás csökkentésével az FPS nő!
-
djkay
senior tag
válasz
Rockland #30765 üzenetére
az amd/ati oldalán vagy itt találsz drivert:
http://www.msi.com/product/vga/R7790-1GD5-OC.html
de ha már feltetted a catalist -ban igen állitgathatod (overdrive)hogy húzni akarod-e a te dolgod
én nem babrálnám , de ha állitgatod utana engedi a catalist tesztelni hogy stabil-e. (ha jól emlékszem)
-
Raidon
őstag
válasz
Rockland #30545 üzenetére
Hat ahogy neztem pont befer... Bar a 7850 es topicban mindenki azt irta nem fer be.... De tok jo hogy a gyarto oldalan pont nincs fent ehhez a tipushoz a meret....
A hazzal meg annyi a baj hogy oldalrol megy bele a vinyo meg van olyan popszegecs amit nem tudok kifurni xD
Mert meg uj keretet tudnek betenni xD -
djdaniel
senior tag
válasz
Rockland #30535 üzenetére
A szavatossági kötelezettség teljesítésével és a szerződésszerű állapot megteremtésével kapcsolatos költségek – ideértve különösen az anyag-, munka- és továbbítási költségeket – az eladót terhelik.
Javítás után, egyébként a garancia meghosszabbodik...
Én a helyedben be mennék a boltba, erélyes megmondanám az eladónak, hogy élnék az elállás jogával, adja vissza pénzem, az egész csak arra megy ki hogy le húzzanak.Ezt olvasd el ; Elromlott a kütyüm!- Mik a jogaim ?
-
agressiv
addikt
válasz
Rockland #30529 üzenetére
Akkor az nem jött össze mehet vissza. Amúgy ezt a már a büdös életben sem fogják megbízhatóra megcsinálni. Ha meg is javítják, max néhány hónapot fog menni. Újragolyózás után gyakori, hogy hamar elhal és mégegyszer át kell melegíteni.
Ők kiprbólták, ment is, majd utána kihúlt és megint elszakadt valami, teljesen klasszik jelenség.
-
agressiv
addikt
válasz
Rockland #30527 üzenetére
Írd már le, hogy mi történt az ég szerelmére!Amúgy valószínű, hogy tényleg döglött.Ez érdekes. Amit a külföldről mondtak baromság, a BGA meg valószínűleg eddig tartott. Ugyanazt a lapkát nincs értelme visszagolyózni..
Ez amúgy valami bolt, vagy PH kereskedő? Mármint akitől vetted és a garit intézte.
-
Buci21
addikt
válasz
Rockland #29506 üzenetére
húzzák az időt, ahol lehet... ezért nehéz írásban rendezni az ilyenekkel, ez az asztalborogatós sajna... írj nekik egy fogasztóvédelmis fenyegetést, és ha nem válaszolnak akk következő alkalommal amikor fent jársz látogasd meg őket. (a stílusod maradjon határozott, de kultúrált velük, szóval az "asztalborogatás" áttételesen értendő)
-
Buci21
addikt
válasz
Rockland #29502 üzenetére
szeretnek ücsörögni a dolgokon, amennyit tudnak... telefon tuti nincs?
szerk: ahogy látom átalakítanak vmit a weblapon meg a webshopban, szóval ez lassú menet lesz... és elv személyes ügyfélszolgálat sincs. -.-" tuti h nincs senkid? mmint valaki pesti aki egy kis honoráriumért cserébe utánajár?
-
Lacccca87
addikt
válasz
Rockland #29343 üzenetére
Bőven túlvannak a törvénybe meghatározott 15 napon(még ha csak a munkanapokat nézzük akkor is).
Hívd fel őket és kérj azonnali választ, csere vagy javítás, ha nem nagyon akarnak dobd be a fogyasztóvédelem kártyát a beszélgetésbe, mindjárt másképp fognak beszélni. Állambácsinak ugyis kell a pénz azt meg büntikből lehet beszedni így most osztják mintha ingyen lenne (mert az is) és ezt tudják a cégek is.
Egyébként vásárláskor vagy a garipapíron rajta kellene lennie a garanciális ügyintézés menetének is, hogy milyne határidőket vállalnak.
-
shouryuken
senior tag
válasz
Rockland #29339 üzenetére
Elvileg 15 napra kéne törekedniük.
Én már kértem volna másik kártyát.
Hivatkozz erre:49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet
a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről(4) Ha a forgalmazó a fogyasztó igényének teljesíthetőségéről annak bejelentésekor nem tud nyilatkozni, álláspontjáról legkésőbb három munkanapon belül köteles értesíteni a fogyasztót.
4. § (1) A forgalmazó köteles a fogyasztót tájékoztatni arról, hogy a kijavítást vagy kicserélést a Ptk. 306. §-ának (2) bekezdése értelmében - a termék tulajdonságaira és a fogyasztó által elvárható rendeltetésére figyelemmel - megfelelő határidőn belül, a fogyasztónak okozott jelentős kényelmetlenség nélkül kell elvégezni.
(2) A forgalmazónak törekednie kell arra, hogy a kijavítást vagy kicserélést legfeljebb tizenöt napon belül elvégezze.
5. § Javításra a terméket elismervény ellenében kell átvenni. Az elismervényen fel kell tüntetni a fogyasztó nevét és címét, a termék azonosításához szükséges adatokat, a termék átvételének idejét, és azt az időpontot, amikor a fogyasztó a kijavított terméket átveheti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest