- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sev!er
aktív tag
-
Csupingo
veterán
válasz
Vakegérke #68821 üzenetére
Én csak örülök, ha másnak is vannak tippjei.
Sajnos a számítógép "szerelés" az ilyen. Végig kell zongorázni pár lehetséges megoldást, aztán az egyik csak segít. Nekem pl. az eredeti alaplapi bios-szal nem lehetett bekapcsolni a több megjelenítős módot (igp+vga), fagyott, meg bios után újraindult mindig a gép. Egy új bios változattal viszont már működött simán. Azért szoktam emlegetni, talán segít. Mostanában az alaplapokat is úgy adják ki mint a játékokat, elég béta állapotban. Sokszor az 1 éves lapokhoz már 8 bios javítás is megjelenik.
-
lancellott
tag
válasz
Vakegérke #67431 üzenetére
nos igen.. ilyen online megrendelem boltban valóban van.. csak több problémám is van vele.. Elég döcögős az ügyintézés mivel mondjuk Jóskapista csinál egy online boltot, és begyűjti a megrendeléseket, és valamikor talán lesz belőle valami.. a másik, hogy g*ci drága.. Innen vettem 118 körül az előzőt.. értem, hogy felment az ára.. de mondjukmajd 50%-ot nem fizetnék pluszban rá, Mivel az ITX-es kari 129 körül mocorog, ami ugye kicsit korszerűbb is..
tehát még egyszer a kérdés lényegére visszatérve.. tudja valaki, hogy a lentebb említettkét kari menne e SLI-be kötve?
Várom szíves válaszaitokat.
-
kaszas19
senior tag
válasz
Vakegérke #66447 üzenetére
Sajnos már mindegy mert halott a kártya. Ezek után mondhatom azt hogy voltak előjelei amivel nem törődtem mert másra gondoltam.
Havonta egyszer max kétszer bekapcsolásnál rózsaszínű képet kaptam akkor restart és helyre állt és hiba nélkül tette a dolgát akár játék alatt is.
Kipróbáltam másik gépben is ugyan az nincs kép csak a ventik forognak ennyi.....használtan vettem itt ha jól emlékszem,nálam egy durván egy évet ment és már az elején mikor meg vettem volt ilyen hogy rózsaszínű képet adott indulásnál. De teszteltem is a kártyát anno hogy esetleg hibás-e de nem volt hiba.
"Ha csökkentett módban ad képet, akkor nincs veszve minden. Szedd le a DDU-t, csökkentett módban boot-olj, indítsd el, aztán értelem szerűen cselekedj."
Nem a kártyával ad képet hanem az IGP-vel, szóval nem driver probléma.
-
-
Bludz23
csendes tag
válasz
Vakegérke #64020 üzenetére
Szia egy GTX 970 G1 Gaming-van és kb. 3 éves lesz nálam van 4 hónapja tökéletes ment ritkábban voltak olyanok hogy elment hirtelen a kép utána vissza és mi előtt tönkre ment volna 1 héttel voltak néha ilyen zöld csíkok most meg már képed sem ad próbálkoztunk mindennel elem kivétele az alaplapból mert én ugye HDMI-ről használtam de megpróbáltuk átalakítóval dvi-vga val,dvi kábel sajnos nincs mindent megpróbáltunk viszont az átalakítóval próbálva volt hang.Szóval úgy kb. ez a baja ha tudsz segíteni azt meg köszönném.A Gépem Ház:Zalman Z3 Plus, Proci: I5 4460 3.20 GHZ, Videó kártya: GTX 970 G1 GAMING, Alaplap:GIGABYTE H81M-S1, Ram: Crucial DDR3 2X4 1600Mhz es azaz 8gb, Táp: Chiftec force 550W 80+bronze, HDD:Toshiba 1TB+Samsung 500GB HDD,500GB van a rendszer. Windows 10 Pro 1607 verzió. Ha esetleg tudsz segíteni azt megköszönném!!
-
Ochocinco46
aktív tag
válasz
Vakegérke #59274 üzenetére
MK VII, trancemusic köszönöm a választ nektek is.
Kiszerelem akkor mindneképpen a vga-t. Hűtőnek ebből a szempontból szerencsére, csak egy gyári intel van benne, az nem hiszem, hogy a néhány grammos súlyával komolyabb kárt okozna. Megpróbálom fektetve szállítani, de nem tudom mennyi hely lesz az autóban. -
trancemusic
senior tag
válasz
Vakegérke #59185 üzenetére
Az én kártyám a backplate ellenére úgy lekonyul, hogy szégyellem a fotót róla feltenni ide...
Pedig ez az ázúsz sara sztem.Apropó, van vkinek tapasztalata a vga merevítőről?
Lekonyult nyákon is alkalmazható biztonsággal?
Feszíteni nem szeretném feleslegesen az ellenkező iránybau.i. : kb 1.3-1.5 cm a lekonyulás mértéke a pcie slot síkjához mérve.
Sztem ez nagyon sok. -
Tivi103
tag
válasz
Vakegérke #57823 üzenetére
Nem csak a ház az, elvileg. Szóval reménykedem hogy a táp jó benne, az lenne jó ha valahogy megtudnám mi van benne, anélkül hogy levenném az oldalát..
Egyébként akkor ez a GeForce GTX 750 Ti -egész biztos jó bele? Mármint hogy passzol az alaplapba, ha a tápot nem nézzük.
Illetve még azt szeretném megkérdezni hogy (ez) , vagy (ez) a videó kártya?
Drágább nyilván jobb, de mennyire? Őszintén jobban örülnék ha az olcsóbbik is elég jó lenne, de igazából mi a különbség? Nagyon nem is látok, csak az ár, meg az egyik GIGABYTE , másik ASUS.
-
M4XP4YN3
tag
válasz
Vakegérke #56629 üzenetére
Próbálnék, de a telefon is ilyenkor cseszik ki velem. 4 képet csináltam, a lényeg annyi, hogy a monitor a DVI-I-re van kötve (fehér átalakító cucc vagy mi az, abba van bedugva a kék nagy fejű cucc a DVI-I foglalatba, a másiknak D-sub feje van). A táp kiegészítő kábel 6 pines csatija ugye a kártyába van bedugva, a többi 2 a molexbe, nem pittyegett, zörgött a gép, rendesen bootol, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy jól dugtam be. Remélem, ezzel jutottál valamire.
-
Brenor
aktív tag
válasz
Vakegérke #56259 üzenetére
Köszi szépen! A garanciális papíron nincs ez feltüntetve. Örülök, hogy van ilyen lehetőség. Megrendelést nem mondom le mert eddig csak egy munkanap telt el és holnap lesz időm kicserélni. Na de akkor megéri gtx960-ra? Annál is gygabites-t rendeltem és nem szeretném, ha ugyanezt produkálná.
-
Newyorker
addikt
válasz
Vakegérke #55969 üzenetére
És ebből a kettőből mi az amit én tudok állítani a winbe maxra? ilyen hdmi-t vettem, ez gondolom ok, sztem 1.4-es, szval emiatt nem gondolom h nem ok a felbontás
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Vakegérke #55526 üzenetére
Az a 120 simán van 160 is, főleg gigabyte g1 gaming-en. 4gb verzión egy 6os és egy 8 tűs tápcsati van rajta.
Thunderzolee
(KözösségépítőNagyon jó ezeknek a streamelő képessége, a dedikált kódoló hardver teljesen tehermentesíti a cpu-t az fpsek száma sem csökken jelentősen, ilyen 1-2 fps-t talán ha.
-
Pgraph
aktív tag
válasz
Vakegérke #53119 üzenetére
1024 MB a maximum kiadható a BIOS-ból. Persze, alapból marad elég RAM, de ha felkerül egy-két virtuális gép, meg a gazdagépen éppen szerkesztődik pl. egy 1 GB-os kép, hamar elfogy az...
Inkább elvi jelentőségű a kérdés, hogy mennyi az optimális memória allokációja az IGP-nek? Játék, 3D, ilyesmi egyáltalán nincs a gépen. -
IstvánLászló
őstag
válasz
Vakegérke #53076 üzenetére
Nem itteni az illető egy kollégám csak, de itt a ph-n is találkoztam sok korrekt és rendes becsületes kollégával és minden rendben ment.
Ha gondolod dobj egy üzenetet és segítek ha tudok.A lényeg itt a ph-n vettem gépemhez alkatrészenként 1-hét próba garanciával: házat, alaplapot, tápot, vga-t, memóriát is minden rendben működik most is.
Az eladások oka mindig nagyobbra váltás volt, én ezeket a szempontokat tartom fontosnak és tartottam szem-előtt.
Az alkatrészek házba építése után, rövid tesztelés után minden rendben működött.
Az eladóknak még azon a napon, rögtön küldtem köszönő üzenetet, mert nem kellet 1-hetet tesztelnem.
A kollégák indokai korrektek voltak és csak örömöm van mostani gépemmel és semmi gondom még nem is volt.
Ezúton is köszönök nekik mindent, ha olvassák hozzászólásomat és rám ismernének itt, hozzászólásomban is.
Üdv, István
Új hozzászólás Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Firefox
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mobilinternet
- HP notebook topic
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest