Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
Üdv!
Adott egy Tri-X 290, megvan pár hónapja, nagyon jól üzemelt egész eddig.
Tegnap filmet néztem csak, teljesen nyugodtan, minden gond nlkül tette a dolgát. Kikapcsoltam a gépet, szépen áramtalanítottam.
Most bekapcsoltam agépet, és a monitor nem jelzett jelet. Beléptem BIOS-ba (hallottam csippanni hozzá a deszkát), aztán rájöttem, hogy iGP-vel bootoltam. BIOS-ban néztem, az alapértelemezett az a PCI-e lenne,. mégis iGP-ről bootolt.Eszközkezeéőbe lépve se a videóadapterek, se az egyéb eszközök között nem találom a kártyát.
Mit kellene néznem, tennem vagy próbálnom az ügy érdekében? Valahogy karácsony előtt nem hiányzik egy új VGA beszerzése.
Előre is köszi -
norbert1998
nagyúr
válasz
Stylerr #53005 üzenetére
gőzöm sincs mi lehet, tényleg. de lefőzni nem fogja, mert ha megtenné, akkor játék közben, vagy bárhogy is lefőzné. a hűtés, mint mondtad, pörög fel, tehát hűteni hűt, azt a hőmérséjkletet amit úgy elérhet, elérheti pl egy furmark alatt is. sőt, szinte biztosan el is érné.
driver újrarakással próbálkozz meg.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Ł-IceRocK-Ł #52996 üzenetére
ebayen vagy valahol biztos kapni hozzá ventit
Ha mást nem, nézd meg a lyukak távolságait és az alapján keress.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
tagagaba53 #52977 üzenetére
dettó
-
norbert1998
nagyúr
válasz
DeathAdder #52317 üzenetére
érezni fogod, mikor áthaladtál az anyagon. óvatosan menj, olyan 1-2 mm lesz annak aműanyagnak a vastagsága. alatta már a tengely lesz, azt érezni fogod, meg azt is, hogy közte van vagy 3-4 mm üres hely
-
norbert1998
nagyúr
válasz
DeathAdder #52315 üzenetére
azért kell fúrni, mert nincs luk, ahol olajoznál. 2-2.5-es fúróval fúrd ki a közepét és egy kis wd40-et adj neki.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
DeathAdder #52299 üzenetére
75 fok szőrös fánk alatt, zárt házzal nagyon jó
(nyilván a ház szellőzése nem tartozik oda, hogy zárt)
sanszos, hogy azok a ventik nem siklócsapágyak, hanem vagy golyós, vagy hybrid sikló, de egyikkel sem tudsz kezdeni semmit sem. esetleg kifurni az alját 2-2.5-es fúróval és csepegtetni bele egy kis wd40-et, majd a matricával visszazárni a ventit. de azt se tudom, ezt melyik csapágyazáshoz lehet használni. nekem annio segített egy nagyon csapágyas ventin, onnantól fogva teljesen kussban volt.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
betyar1974 #52217 üzenetére
annál lejjebb nem fog menni, csak ha kapcsolót monyákolsz rá és kikapcsolod estére.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
kislaszlo83 #52183 üzenetére
Először is próbáld meg másik táppal. Ha azzal nem megy, akkor egyesével próbálgasd az alkatrészeket. Pl. vga-t másik gépben, másik táppal, esetleg másik vga-val is az alaplapot+procit, ilyenek
-
norbert1998
nagyúr
válasz
kislaszlo83 #52181 üzenetére
Deh igaza van. Szar táppal teljes gépet lehet sütni, akár tuning nélkül is.
Jártam ilyen cipőben, 6 napig, aztán megsült a táp. -
norbert1998
nagyúr
válasz
Balathruin #51016 üzenetére
Esssz gCoreNext
Amd:w -
norbert1998
nagyúr
válasz
bobalazs #50552 üzenetére
kis terhelés nem megy nagy órajelen, csak az adott órajelhez képest kis, tehát az alatta lévő "lépcsőt" még el nem érő. ekkor kevesebbet fogyaszt, bár nem túl sokkal. erre mondtam, hgy szerintem 70-80%-át eheti ilyenkor a tdp-nek. joban belegondolva inkább 80
Hm, valaki?
-
norbert1998
nagyúr
válasz
bobalazs #50520 üzenetére
a tdp érték %-áról beszéltem. ez a terheléstől is függ, de legfőképpen az órajelektől. vannak játékok, melyek nem igényelnek magas órajelet, mert olyan kicsi igénnyel bírnak, így mondjuk az 501 mhz-es preset-et használja, ekkor jelenősen kisebb a fogyasztás, mint nagyo terhelés alatt, mondjuk 1020 mhz-en. a preset-ek változóak, nekem például 1020/900/501/350 mhz, terheléstől függően.
-
norbert1998
nagyúr
Egyszerű bug is okozhat olyat, hogy a jel egyszercsak elmegy játék közben és fekete kép meg no signal? Tegnap witcher3 közben megoldotta. 68 fokon. szóval... ha a nagy melegben nem akkor most miért? 15.5-ös witcher driver.
-
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
megyek, keresek 775-ös lapot...
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Winchester95 #50268 üzenetére
Én azt mondom, ha van több BIOS, próbálgasd őket végig, esetleg szedd szét, pucold ki a kártyát.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
mcload21 #50208 üzenetére
Ezekre gondolsz? Én úgy tudom, jók.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
norbert1998 #50155 üzenetére
Ennek örömére 280X-et vettem
Azért köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest