- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendesjani
csendes tag
válasz
pzolika9512 #52309 üzenetére
Amd configom van (amd cpu, alaplapi lapkakészlet is amd 990FX) és javarészt AMD Gaming Evolved-es játékok futnak....a jelenlegi CrossFireX hatékonyságára lennék kíváncsi (állítólag az R9-es széria jobb lett multi gpu-ban).
-
Kephamos
addikt
válasz
pzolika9512 #52165 üzenetére
Elvileg szakszerviz, bár igencsak zavaros most már az ügy. 7 hétig volt a srácnál, akitől vettem, majd azt mondta, hogy nem tudják cserélni, stb, szóval visszautalja az árát és most meg kitalálta hogy mégiscsak előkerült és javították. Kezdetben 4-6 hétről volt szó.
-
fbeni91
tag
válasz
pzolika9512 #52165 üzenetére
Én mindig adok a javított vga kártyákra. asztali gépekre. laptop-okra 3 hónap garanciát. :/
jobb az szerintem ha adnak garanciát. mint sem az ember ki dob az ablakon 5-6-7-8-9-10 ezret. :/ :/ vagy még többet. :/ -
SP4C3
veterán
válasz
pzolika9512 #52162 üzenetére
Nekem is van egy hd4650-em ami ha jó lenne, az nagyon jó lenne xD a mostani x550 helyett. Sajna a játékokról le kellett mondanom.
Próbáltam sütni, de nem javított a helyzeten.
-
tigerk
tag
válasz
pzolika9512 #52143 üzenetére
Akkor holnap kipróbálom haveromnál mert itthon már nincs olyan gép ami elbírná a kártyát.
-
tigerk
tag
válasz
pzolika9512 #52139 üzenetére
Az bizony a régi ki is javítom!Na most már a jó cuccok vannak ki írva.
-
Immy
őstag
válasz
pzolika9512 #52029 üzenetére
Köszönöm a választ!
Ha döntened kéne, akkor a kettő közül melyiket választanád? Árban ugyanott helyezkednek el a kettő:SAPPHIRE 11233-01-20G R5 230 1GB DDR3 PCIE
ZOTAC ZT-71202-20L GT720 1GB DDR3 PCIEMelyiknek kisebb a fogyasztása? Olvastam még régen valamit, hogy az AMD-nek alacsonyabb a fogyasztása, ha nincs rákötve monitor. Ez igaz ennél a verziónál is? Alapvetően az érdekel, hogy mennyire melegszik, mert mindkettő passzív hűtéssel rendelkezik. (Nvidia felé húz a szívem az újabb architektúra miatt...)
-
fbeni91
tag
válasz
pzolika9512 #51919 üzenetére
Üdv. írj rám és lehet tudok segíteni. Üdv.
-
dragonfx
veterán
válasz
pzolika9512 #51908 üzenetére
marad a 6670 találtam egyet és ennyi. nem keresgélek.
garis 10e jó lesz. -
válasz
pzolika9512 #51915 üzenetére
[link]
Eszerint is eltérő.
Nincs vaalkinek egy 2000 szériás radeonhoz való DVI-HDMI átalakítója am átviszi a ahangot? -
válasz
pzolika9512 #51910 üzenetére
Köszönöm, hogy belinkelted, azt értem, hogy speckós átalakító kell, de szerintem az van nekem. Rá van írva hogy radeon, ahogy a google képkeresőben is ha keresel ilyen speckósat.
Ilyen e:
[link] -
válasz
pzolika9512 #51906 üzenetére
Szerintem ez a jó átalakító, nem emlékszem, hogy konkrétan MSI volt-e vagy Radeon, de a 3850-essel, ami egy megsütés után újabb 3 hétig jó volt azzal ment a hang.
-
válasz
pzolika9512 #51904 üzenetére
Volt már jó ezzel a kártyával, de tudom, hogy nem mindegyik átalakítóval, mert több is volt itthon. Asszem csak az MSI feliratú jó és erre meg csak annyi van írva, hogy Radeon, de nem biztos. A lejátszóeszközökhöz azt írja, hogy a digitális hang (HDMI) nincs csatlakoztatva. A CCC viszont látja, át tudtam skálázni.
-
válasz
pzolika9512 #51902 üzenetére
Azt írta a detect-es, hogy nincs ilyen cucc, mivel már 8 éves nem nagyon támogatott. Viszont sikerült valahogy letölteni, az egyik adblock tiltotta a felugró ablakot. De hang továbbra sincs. Lehet, hogy a DVI-HDMI átalakító szar?
-
MK VII
veterán
válasz
pzolika9512 #51299 üzenetére
Persze, mert a gyári hűtést már rég eltemettem és tettem rá 2db 12cm-es PWM-es ventit amiket a Speedfan vezérel.
Meg vagyok elégedve vele teljesen -
MK VII
veterán
válasz
pzolika9512 #51297 üzenetére
Háát.. Szerintem tökéletes..
Nekem a 70w-al magasabb tdp-s 6950-em alapjáraton 42 fokos terhelve 69-73 fok. -
bobalazs
nagyúr
válasz
pzolika9512 #51266 üzenetére
belemész az opciókba monitoring alatt kipipálsz amit kell show in onscreen display néven, aztán CSÁÁÁÁ!
Közben megtaláltam a választ kérdésemre, ha valakit érdekel.
http://www.pcworld.com/article/2942163/tested-amds-frame-rate-target-control-delivers-real-benefits-for-radeon-gamers.html -
pzolika9512
aktív tag
válasz
pzolika9512 #51264 üzenetére
rájöttem, az msi afterburner az, de hiába indítom el, játék alatt nem tesz ki semmit
-
regener
veterán
válasz
pzolika9512 #51223 üzenetére
(Véletlen PM-et írtam elsőnek xD)
Ha rámész a feladatkezelőben "Az összes felhasználó folyamatainak mejelenítése" gombra és kinagyítod akkor sincs semmi ismeretlen alkalmazás?
Ha rendszer induláskor is fut akkor valami program használja pedig.
Írok ott akkor mert látom válaszoltál
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mindenki Z Fold7-et akar
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest