- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
regener #52018 üzenetére
Szia, szerencsére nekem megy ^^
CCC-t kell felrakni, és az analog monitorhoz tartozó fülön kivenni a pipát az "edid"-ből, és akkor megjeleníti a windows az összes hz opciót, amit csak akarok, azt is amit a monitor nem bír. Viszont a monitor nevét már nem tudja kiolvasni, az annyira nem gáz.
Most full képernyős játékban az a bajom, hogy visszállt alacsony hz-re. A Reforce-et lehet, hogy letöltöm újra, hátha van vmi frissebb Win 7-re. -
Sziasztok!
Az miért van, hogy 795MB monitor nem megy 85hz fölé? Reforce sem detektált magasabb értéket. Bár azt nagyon régi .zip-ből vettem elő.
800x600 85hz
1024x768 85hz
1152x864 75hz
1280x960 75hz
1400x1050 65hz
1600x1200 65hzKisebb és nagyobb felbontás nem elérhető. Állítólag a maximális felbontás 1792x1344.
Integrált 8370D VGA-m van, nem találtam meg, hogy hány hz-et tud. Csodálkoznék, ha nem tudná a 120hz-et, esetleg direkt lebutították, de minek. F2A88XM-DS2 lapon a vga portba van dugva értelemszerűen. (egyébként a dvi-vga átalakítóm nem passzol az alaplapi dvi-be.)
Win7. AMD CCC-t nem raktam fel.
Ja, és a monitor által meg nem jeleníthető üzemmódok elrejtéséből kivettem a pipát, de változatlanul max 85hz.
-
Az ilyen módon felfogatott hűtőktől, hogy lehet megszabadulni? Nekem is fx 5200-ról van szó. A kártya hátoldalán nem tudom a pöcköt összenyomni, ezért nem tudom a hűtőt levenni.
-
Hali! A Max. memória sávszélességet hogy számítjuk ki?
-
válasz
regener #29696 üzenetére
Garantáltan működő kártya, a rencerem nem engedi neki a működést vmi oknál fogva.
Egyébként driver nélkül lejátssza a filmet, az más kérdés hogy 2 kis kép fut egymás mellett a képernyő alsó felében és természetesen élvezhetetlen lilás színben pompázik.
Azértt jöttem ide, h ne rakjam újra az xp-t. Van vmi ötlet? -
Segítséget kérek:
Történt egy ati->nvidia vga csere és nvidia driver felrak, aztán egy video megnyitásnál azonnal lefagy.
Naná, hogy csak ezek után töröltem le a régi ati drivert (nvidia-éval együtt), de mi lehet a baj, ha ugyanez a hiba ismétlődik és 3 féle nvidia drivert próbáltam. (legfrissebb nvidia oldalról, nem vmi friss a gigabyte oldaláról és az vgahoz kapott cdről is, mindegyik kipurcan, néha még meg se várja, hogy felálljon a win xp)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- További aktív témák...
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest