- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
7Sony7
addikt
válasz
snecy20 #67427 üzenetére
Nem, dehogy. Csak úgy vagyok vele, ha bírja hadd menjen. Én még a 25-30 fps-t folyamatosnak látom, nem zavar. Egyébként kipróbáltam high beállítással is, nem vettem észre különbséget.
Fpeter84:
Olvastam a Xeonos cikket, de egyenlőre ez is elég nekem, örülök, hogy ez is van. Jó nekem az 1440 is, csak érdekelt, hogy ha monitort cserélnék, mi lenne. -
fpeter84
senior tag
válasz
snecy20 #67383 üzenetére
nyilván jó lenne, csak még a 9550-et is a duplájától hirdetik a csillagos égig, és ha csak ennyit tud vidkártyára szánni akkor minél költséghatékonyabb annál jobb... akár még egy L5408-as is szóba jöhet - alaplapfüggően 3.2-3.8GHz-et abból is ki lehet taposni és 1800-ért házhoz hozza a postás...
-
Frod
addikt
válasz
snecy20 #67252 üzenetére
Igazából, pont azok alapján amit a neten láttam ('rákövesedett' paszta, hűtő leemeléssel együtt jött a mag alatt, stb) nem is merném otthon, mert egyetlen kártyám, és nem tervezek váltani, csak a 80 fok Battlefield alatt már kicsit aggaszt.
De akkor ezek szerint maga az ötlet nem hülyeség, és érdemes lenne megcsináltatni. -
OutSider17
senior tag
-
Kareszmo
újonc
válasz
snecy20 #55281 üzenetére
Amikor ráskubiztam akkor annyi volt, de amúgy 25-45 fok között mozog a játék közben. A szoba 18 fokos, van egy bazi hűtőbordás NorthQ 3340WLA procihűtőm, a ház oldalán a procival egy magasságban egy 120mm-es venti van, meg ez a játék nem egy procigyilkos valami, így itt egész alacsony hőmérsékleten mozog a cucc. Most levettem a ház oldalát és alapállapotban netezés közben 21 fokos a proci, játék közben 35.
-
dogdogdog
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vicces képek
- Synology NAS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi haladó szinten
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest