- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo_21
addikt
válasz
CptAdamica #82378 üzenetére
Ezt bencmarkok alatt is tudod produkálni?
Nagyobb táp esetleg?
Mindent alapra ha húzva volna is tehetnél egy próbát.
Lehet simán a játék elb..ott frissitése is hogy most ilyen dropp jelenik meg.
Nem feltétlen hw gond. -
Apollo_21
addikt
válasz
pecccccccca #81725 üzenetére
Nem mondd senki újat, de egy csúcs kari amit 2xes áron vettem és simán hozzta a 1gennel elezötti csúcs 2karis setupom, ami fele ennyibe volt az nettó pénzkidobás. Driver avultatás is pofátlan mértékű lett.
-
Apollo_21
addikt
válasz
pecccccccca #81721 üzenetére
A vergődés tárgya az hogy ez egy csúcs kártya volt mikor vettem és szinte ki se hült má r csak highre elég 4kn? Nanem!
-
Apollo_21
addikt
válasz
C4mp3r #81711 üzenetére
Csak amiatt cseréltem hogy megjelenés után is az ömlött a csapból is hogy best card for 4k gaming
Franc..namind1.
Különben maradtam volna a 2db 1080amnál.Mivel 1millám nincs egy számomra max 500ezres kártyára /3080ti és felette/ ezért ebből akkor laptop lesz mer ez igy sux rászórni valamire többszáz ezret hogy menjen a fullhd ami negyed áron ment eddig simán.
-
Apollo_21
addikt
válasz
varmi2 #81706 üzenetére
Köszi, ilyeneket csekkoltam, de nem voltak túl meggyőzőek
Az ilyenek alapján megérheti belelocsolni ebbe a konfigba még 100+t, amúgy nemtudom.
A proci topijában anno irtam mikor akartam venni az rtx-et, ott azt irták hogy esélytelen jól hajtani vele. Nos szerencsére ez nem igaz, de néhány game megkotlik 4k max grafon 50pfs-t produkálva. -
Apollo_21
addikt
Sziasztok,
proci topicjába feltettem a kérdést, de nem jött válasz.
Hajt a kiváncsiság miszerint 8gen intel i7 alatti procihoz nem tehetsz 2060-70 fölötti karit mert "nemhajcsaki"
Hol tudok informálódni ennek igaz mivoltában?
Hogy tényelgesen hol a mértani határ ami nem billen nagy bottleneck-be?Jelen esetben i5 8600k hajt egy 2080ti-t és érdekel hogy a "nagytesó" 9900k-ra cserével nyereséges lenne a kártyával a dolog vagy csak halottnak a csók.
Cél ahogy most is max graf 4k. És néhol kevéske.#81701GodGamer5
Hali, nekem úgyanez a bezuhanás jelenség van egy 2080ti-vel Dota2 alatt
Sőt menü leakad 20fps-el és szaggat az egész, majd eltellik fél perc, és elmúlik a jelenség és nincs gondja. Minden menübe lépéskor és játék inditásnál ez van. NE foglalkozz vele. -
-
-
Apollo_21
addikt
Sziasztok,
hiába állitom a kártyámon a Gpu-z alatt a power targetet 100%-ra ugyanúgy
elengedi Hwinfo szerint 120%-ra.
Hőfokok sem jobbak, tehát olyan mintha a korrekt hőfokok miatt boost lépcső szerüen hagyná hadd menjen. -
Apollo_21
addikt
Inkább mondjuk úgy hogy 10ből 5 menthető ezzel a megoldással ha az elején csípi el az ember, amíg pár napig v hétig nemtalálsz cserekártyát jólehet.
Nekem még anno a 8800gtx korszakokban sikerült 2x feléleszteni, de játékra nem lehetett használni, csak nagyon alapvető dolgokraTehát netezni megmentheted, többre nemjó.
-
Apollo_21
addikt
válasz
svenscott #76147 üzenetére
A sűtős bevállhat, de nem játékra, csakis a lehető legalapabb terhelést kaphatja utánna.
Max tényleg amíg lesz helyette más, nem a fekete képet kell nézni, arra jó.És azt eléggé macerás is csinálni, mindent leveszel róla, csak maga a nyák, mindent kitakarsz szinte alufóliával, 4kis alufólia gumóra rakod, de nem mind1 milyen magasak...a hőfok és időtartam sem mindegy
Elég vacakolós, és 50-50 a kimenetele.
-
Apollo_21
addikt
Ha a szokásoshoz képest elszállna a hőfok akkor érdemes hozzányúlni általában a pasztázáshoz, riser-ezni meg csak akkor érdemes szerintem ha nagyteljesítményű vga van és ezzel felnyomja nagyon a cpu hőt, nálam a 1080ti tolt 5-6fokot a cpu-n így ment ki riser-re tartóval. Nem melegítik fölösbe egymást.
-
Apollo_21
addikt
válasz
inci67 #76042 üzenetére
Szia,
a kérdés úgy indult hogy érdemes-e módosított Bányász kártyát venni, most ott tartunk hogy akkor neked van már rég egy bios mókolt?
Vagy csak megy a parázás mert hallottad xy-tól
Mert nagyon nem mind1.
Egyébként ha már az adott linken nézed...parancsolj...van "000"-is
[link] -
Apollo_21
addikt
válasz
inci67 #76030 üzenetére
Bios átírtat nem feltétlen szerencsés...más kérdés ha csak simán bányásztak vele.
Lehet azt is értelmesen normál vga-kkal, nekem 2db 1080ti teljesít szolgálatot amik bányában voltak.
Teljesítményük megfelelő, az egyiken 1db venti picit hangosabb a többinél, tehát kicsi fütyülő/sípolósabb hangja van 40%-nál és ami most zavar ha lecsavarok minden egyéb zajforrást, egyébként 50% környékén is sima szélzaja van csak a hibátlanoknak, más "gondja" egyiknek nincs. -
Apollo_21
addikt
válasz
Kalacskepu #76017 üzenetére
Mint a motor olaj nélkül vagy a hűtőköre folyadék nélkül...ahogy tetszik..
De a lényeg h nem véletlenül van a paszta ott és annyi -
Apollo_21
addikt
válasz
Kalacskepu #76015 üzenetére
A megoldást a gondodra magad is leírtad...
"Teljesen tisztítva lett az egész, pasztát is letöröltem, viszont nem raktam rá másikat, mert nincs itthon" Tehát nincs hővezető paszta a gpu mag és a hűtés között...ez okozza. -
Apollo_21
addikt
válasz
fatikajoker #75929 üzenetére
Ez szerintem nemkérdés a 1080 javára...
-
Apollo_21
addikt
válasz
MasterDeeJay #74871 üzenetére
Szia,
nekem kb 1-1,5hónapja van rizeren a 1080ti.
Allis...nincs gáz vele egyáltalán, pontszámokat és az fps értékeket is ugyanúgy hozza mintha az első slotba lenne. -
Apollo_21
addikt
Sziasztok,
lerágott csont kicsit amin görcsölök....
Z370+8700K+1080ti aminek mesterhármasa pörög a masinában.
Nincs egyikükkel se nagy gondom, procin némi tuning, víz van rajta...vga léghűtésével elvan.
Viszont kérdésem hogy bár a többkártyás dolgok eléggé borsosak és sokszor nem működnek megfelelően támogatás és egyéb hiányosság végett.
De zavar hogy itt ez a kellően erős vga a túlgondolt vram mennyiséggel ami talán 5év múlva sem fog kelleni.Megérheti puszta gpu erő miatt még 1et venni?
Feláldoznám az a maradék még 1x sem használt 5giga vramot ami rajta egy másik kártyára inkább:D
Vagy ha nagyon úgy van visszamennék 1070ti sli-re vagy sima 1080sli-re. -
Apollo_21
addikt
válasz
Járókeret #74745 üzenetére
Szia,
akkor a "nincs másik foglalat"-ba légyszíves ami legallul "VAN" egyébként, kérlek tedd bele és ott is próbáld ki. Ha szintén zenész és nemlesz jó, akkor kellene a csere kártya illetve tényleg futni egy kört egy másik táppal. Ezután tovább lehet gondolni hogy mi a gáz.
-
Apollo_21
addikt
Sziasztok,
tervezem hogy a vga-m(ROG 1080ti OC) riser kábellel állítva lesz a gépben.
Ehhez kérnék segítséget, útmutatást.
Melyik riser amitől félni/óvakodni kell?
Bármelyik amire rádobják a pci 3.0 x16 plecsnit annyit fog adni sávszélbe hogy elégséges legyen?
Vagy vannak buktatók dögivel? Alles példányokban lehet jót kifogni?Hirtelen tömören ennyi
-
Apollo_21
addikt
válasz
cinikus #72275 üzenetére
Ez másfél évig volt a bányában (1080ti)
Tudásában nemlátom a "gondot", nyílván utóbbin azonnal paszta csere, kővészáradva stb...
De hibátlan.
Az pedig hogy ha 10centiről nézem látok jópár lamellát aminek kb az élein a gép oldala felőli oldalon fehér oxidréteg van, csupán esztétika.
Ettől függetlenül én úgyvagyok vele hogy nagyon óvatosnak kell lenni ha ilyet veszünk és mérlegelni kell mennyire is éri meg a bekeftetés...mint pl egy delid esetén.. -
Apollo_21
addikt
válasz
Cs1csó #72267 üzenetére
Nekem az elöző kártyám Strix Advanced 1080 is bányász volt, a mostani úgyancsak Strix de már Gaming Oc 1080ti, de szintén bányásztak vele. Míg az elsőn nemlátszott a használat, itt a lamellák szélein kb oxidréteg van/volt
Esztétikailag nem valami, de nem kell nézegetni 2centiről.
-
Apollo_21
addikt
válasz
Csupingo #71574 üzenetére
Rendben, valami ilyesmire gondoltam énis..már ami a mód-ot illeti, bár a kiterjesztettet annyira nem komálom, ha ez az út járható akkor vállalom, a 1080ti csak nem szenved akkora kárt
Vicces lenne ha emiatt durva visszaesés lenne nála
Köszönöm a segítségeteket!
További kellemes ünnepeket kívánok -
Apollo_21
addikt
válasz
Borisz76 #71572 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek.
Igazából 2hete mindkét megjelenítő rávan kötve 1-1külön hdmi-vel, de nemtaláltam meg a megfelelő beállítást, állandóan elveszi a jelet a monitorból amint a win-be belogin-elek
Melyik az a beállítás?
Igazából nemakarom h a kiterjesztett pl lehúzza a vga-t nagyon, mivel a monitor 59hz a tv pedig 60 ez is befolyásoljon vmit a felbontáston... -
Apollo_21
addikt
Sziasztok!
új vagyok a témában amivel kapcsolatos...
tv-re kötöttem rá a meglévő 1080ti-m, itt tökéletes a játék stb...DE!
Szeretném ha a monitorom ami most nincs használatban tudna képet adni az igp-n attól függetlenül h a vga-tv kombón mi történik...tehát ergo igp+monitor duón esetleg netezés...
Ez hogyan, miként lehetséges? -
Apollo_21
addikt
Sziasztok!
Ma bevarázsoltam a gépembe egy HD5770 Vapor-X Oc-t. A gép felteszi a crimson-t hozzá, észeli stb..
majd mikor újraindul..rájön h van vga szabványos 8bites 16megával..ami 3d gyorsító és az a HD5770
Igp miatt van ez? tiltsam esetleg vagymilehet? Esetleg nem komázza az 5ös széria a crimsont?Köszi!
-
Apollo_21
addikt
válasz
kikiwaff88 #54680 üzenetére
Nemtudom mennyiért sikerült szerezni, de ha nem akarod hogy a géped többi része is az elmúlásé legyen hamarossan..akkor irány a boltba minimum egy Gigabyte 420 SuperB vagy egy Chieftec CTG-500 ért...
-
Apollo_21
addikt
válasz
virae36 #53734 üzenetére
Pontosabb proci típust és táp típust is kérnénk...gondolom a felhasználási terület javarészt azért játék...
Ha esetleg X4 750K vagy hasonló kaliber ....esetleg bepróbálnék egy 7950et ami bár régi játékos még akár jóis lehet a maga 3gb-t Vramjával..újabb kariban talán 380 4gb nitro bár valszeg alapórajelen a fent leírt proci sem elég, de 4ghz környékére húzva eltudsz vele egy ideig. -
Apollo_21
addikt
válasz
Smktrooper #53611 üzenetére
Sztem szimplán rosszul van értelmezve az az 1 hónap cucc..., vannak vevők akiket a kevés garancia eltántorít, ezzel inkább azt sugallja hogy ha beütne a gond, sem fogja letojni, mert van kapcsolata akivel tud intézni +Garit.
Se a karival, se az eladóval nincs itt semmi para. ... -
Apollo_21
addikt
válasz
B.Á.L.!.N.T #52482 üzenetére
Francba...vhol dezsávűm is volt h mintha kérdeztem volna már 1x-2x
Köszönöm.
-
Apollo_21
addikt
Sziasztok!
Olyan kérdés volna hogy ugye sli/cf rendszer esetén a lassú karira áll be a másik is...+ ugye a vram nem adódik össze. Vram is az esetleg kevesebbel rendelkezőhöz igazodik?
Tehát 2db Gtx580 esetében ha az egyik esetleg ritka 3gb-t lenne a másik egy sima mezei 1.5es akkor a gép 1.5gb-tként nézi mindkettőt? -
Apollo_21
addikt
válasz
Oliver8602 #52438 üzenetére
Gainward Fantát oda
-
Apollo_21
addikt
válasz
Askformore #52376 üzenetére
inkább egy 7950..ha kitudsz fogni 1et.... nemtartom nagy lépésnek a 260X-et...
Esetleg ha nagyon de nagyon mákod van..akkor nv oldalon kihelet csípni az összegkeret max felhasználásával egy gtx760-at -
Apollo_21
addikt
Azt hiszem feladom, driver felmegy majd szabványos vganak nézi. Inkább megy vissza a 6970. Azért gáz h úgy vettem h a második mag 100-ból 20x hibázik, miközben az egész halott. ....ennyit a megbízható eladókról.
-
Apollo_21
addikt
válasz
norbert1998 #51460 üzenetére
Elég tré így...
Tech-ről van 2bios-om..mindkettő megyezik a fentlévővel tartalmileg mégsem megy fel..
subvendor gonddal kilép programozás közben. És csak itt lelem meg google-val a bios fileokat.Megtaláltam...felraknám, de most subsystem id missmatch
fakk
Ez sztem akkor ennyi.
-
Apollo_21
addikt
válasz
norbert1998 #51458 üzenetére
Dosba nemtudom megcsinàlni, mondom h subwendor missmatch kiirás van. Kell vhonnan ràvaló biost kerítenem.
-
Apollo_21
addikt
válasz
norbert1998 #51453 üzenetére
Most driver nélkül bootoltam be. Viszont ami rajta volt bios átírtam, de atiwinflash azt írja rá subwendor Id mismatch, tehát sztem nemjó bios lett ràrakva az előttem lévő tulaj által.
-
Apollo_21
addikt
Sziasztok!
Feltenném kérdésem itt is, adott egy 6970 illetve egy 6990, a 6970 gond nélkül megy ám a 6990el vannak gondok...üdvözlő képernyő feliratnál megfagy a gép tőle. csökkentettben még megy, a kérdés milyen bios író program fut csökkentett módban? mert a vbe7 pl rásem nyit a rom-jára..találtam úgyan amivel áttudom fabrikálni a biosban írtakat, de csökkentett módban ugye ezek nem indulnak.
Próbáltam elsődlegesre rakni igp-t hátha..de fagy a rendszer illetve úgyis ha 2. kártyaként van bent a 6990.
Úgy csinálnám meg tervem szerint hogy 6990 betesz..csökkentettben feláll a rendszer és biost írnék rá.Ha vkinek van építőjellegű ötlete, szívesen fogadom.
-
Apollo_21
addikt
+ Zsöminek...a sütés csak sajáton végrehajtható sztem...mert csak napokra hetekre javít..ahogy leírja a cikk..
Én Nv karikat csináltam így...1-2hetet bírtak, és kizárólag úgyh nemvoltak terhelve...amint ment rájuk vmi teszt vagy elindult egy játék már a főképernyőn ugyanúgy elvéreztek...
Kell nézni egy másik kártyát akár használtan akár újonnan...ami ilyen esetekre ha elszállna és szakihoz kellene vinni legyen tartaléka. És kész.Más téma..
Tegnap óta rendelkezem egy Sapphire 6970 Ref. el
Próbálkozzam újrapasztázással vagy felesleges?
A kari Heroes Of The Storm alatt is képes 85fokos lenni 65%os fix ventivel is...tudom ref..de akkor is kicsit zavar...a hang mellékes, átmeneti kártya csak.
A ház egy Haf 922 Elől 14es venti fúj be hátul 14es fúj ki...
Cpu-n egy V10 csücsül...oldalfal fent. -
Apollo_21
addikt
válasz
trancemusic #50923 üzenetére
Köszi, na közben emelgettem..nem szereti
Nincs fesz állítás lehetőség..gondolom nemis lehet, ha nemhozza 1progi a másik se fogja beadni...925ön elhasal..az egész, gépet megöli...alatta meg nemérdemes..itt is csak az volt a lényeg számomra h lehet vagy sem...cibáltam volna egy finom 950-975re minimum...
-
Apollo_21
addikt
Sziasztok!
Ref. kártyán, amin manuálisan (gpu tweak) nem tud és nem is írja ki a fesz állítás lehetőségét..nagy valószínűséggel ha lövök +ba gpu core clock-ot elfog hasalni?
-
Apollo_21
addikt
válasz
BlackPriest #49178 üzenetére
Akkorjó...csak félreérthetően sikerült h fizikai 4
-
Apollo_21
addikt
válasz
BlackPriest #49175 üzenetére
Magonként lenne rajta 4? PErsze h nem
Ahogy páran írtuk is...
Video Memory 2x2048 MB Size
2x256 -bit GDDR5
5000 MHz Effective -
Apollo_21
addikt
Szrem elbeszélünk egymás mellett
280X Toxic OC-m van..hibás vagy nem..ez hót mind1..szívás van vele..
Fogyaszt eleget...250W körül papíron..vagy többet...a 680 ennyit nem eszik...de véleményem szerint van benne annyi kakaó h minimum utánna kullogjon..és nem hiszem h sokkal lemaradna.
Ezt figyelembe véve igenis takarékosabb 680ra váltani..
Teljes rendszerfogyasztás ismét nemmozgat..az 584W-ot papíron újkorába leadó GS600am elvitte a 3570K-m 4.5re rántva + a 2db Amd karit [7970-280X]
Tehát ha ez megvolt neki akkor a 2db 680nal még könnyítek is a dolgán hisz nem terhelném be annyira...
Persze ezek a teóriák mindaddig csak adatok maradnak amíg nem tapasztalom vagy mérem ki fogymérővel h valójában mennyi az annyi.960 meg nemkell mert 128bites..lehet mondani h jó..de 2015van..tegyünk már egy ilyen árkategóriás karira 256ot...nelegyxen 384, de a mostani duplája igazán lehetne.
-
Apollo_21
addikt
Fogyasztás abban a dologban lényeges hogy nemakarok legközelebb is 250W-ot/kártya..mint a 7970el meg a 280X-el amim van...
Jólenne beleférni 200ba/kártya
Több kártyás vacakolásra meg annyi h amiket Cf-el próbáltam anno azok mind jól mentek.
Úgyanezt gondolom Sli-ről is h a legtöbb amivel tolom profitál belőle.
Persze lehet venni zöldeknél 1karit....csak az ára kicsit borsos és szeretik is lespórolni a Vram-ot mert h minek 2gb-nál több...
Piros oldal meg egyszerüen kezd nem tetszeni, 3xx széria az újdonság varázsával megint magas áron nyit.
7970et már nemszivesen vennék 280at felejtő a mostani hibája után. Ezzel se tudok mit kezdeni.
Úgyh régi nv a nyerő én most ebben látom a "jövőt".GTX960-al? Vhogy nemtudok megbarátkozni ott pl a 128bit-es dologgal..sztem ez a szűk sáv inkább vmi 660ra illik vagy valami de nemide, nemhiszem h memó órajelben kompenzálja ezt..256bit elkellene már rá.
Inkább 780Ti. -
Apollo_21
addikt
válasz
trancemusic #48557 üzenetére
Tesztek sajnos nem tükrözik a teljes valóságot
Azokat nemis szeretem böngészni.
680ra is csak a fogyasztás miatt kerülne a sor..bár új táp ide is fog kelleni ahogy a Cf-hez is kellett volna
Úgylátom nem úszom meg. Vagy elöszőr 1kari..aztán táp és a társa -
Apollo_21
addikt
válasz
trancemusic #48554 üzenetére
Köszi!
Neked is és a többieknek is az eddigieket.
És ha lehetne választani inkább 770 mint 680?
+ kérdés még mindíg maradt a 4gb-os avagy a 2gb-os?
Engem vonz a 4es de ha profitál akkor mind1.
Igazából a 4es lenne a jobb mert Sli-nél sem a vram fog összeadódni..inkább gpu többlet erő lesz, és az utóbbi nembaj ha van -
Apollo_21
addikt
válasz
B.Á.L.!.N.T #48542 üzenetére
Ahha...tehát mondjuk 2gb-al már nemcsak az aa-t vesszük le mint anno 1-másfél éve?
Mert akkor felejtő -
Apollo_21
addikt
Sziasztok!
Tudnátok egy kis segítséggel lenni abban a kérdésben hogy mik az érvek-ellenérvek
2gb Vs 3gb VRAM tekintetében?
Kártya cserét fontolgatok egy ideje...mármint úgyértem mennék én Zöld oldalra...
De egy ideje 3gb-os ati karijaim vannak/voltak..és nehezen vállok meg attól a ténytől h igen..van ami már simán belenyalt eddig is a 3gb-ba tehát volt előnye...
Mennyire gáz egy 7970 és/vagy a mostani 280X-emmel szembe az h a velük kb egyálba lévő Nvidia kártyákon 2gb van csak?Ez is csak fóbia lenne? Meddig lehet húzni 2gb-al? mert tervezem GTX 670-680 vételét..vagy ilyesmi karikat.
-
Apollo_21
addikt
válasz
BogyóBP #48321 üzenetére
Tudom hogy a táp része off..de esetleg egy molexről etetni a másik szálat meg a sima 8pinessel? vagy úgyanúgy bénázna vele?
Gondolnám h nemtudja leadni a 2x8pin-en..bár hülye a kérdés mert csak a csati más
De hátha mégis más szálon kap feszt a molex rész és a vga 2x 8pines része. -
Apollo_21
addikt
válasz
BogyóBP #48321 üzenetére
3. lap amiben szolgál..és a két legutóbbi lapomban hibásan viselkedik....
De majd vhonnan összekaparok vmi tápot, mert az új nemfér bele. Addig inkább igp, mintsem h kinyírjam.
Biztonság kedvéért megy gariba...hátha lesz vmi a karival is..mert egyiknapról a másikra lett artifactolás is. -
Apollo_21
addikt
-
Apollo_21
addikt
válasz
norbert1998 #48312 üzenetére
Nemtudom, érdeklődöm csak..a vga hibás..artifactol..kaptam a gari elött pár dolgot amit el kellett végeznem vele.. hűtésileg és müködésileg sem változott..tehát nemjavult..ugyanugy csak csökkentett órajellel ment..de 3napja a gép csak úgy ad jelet ki monitorra ha második vagy 3. próbálkozásra van elindítva.
Vga átturva számtalanszor már..bios-om szintén..nincs hiba, más karival probléma mentes..viszont azok gyengébb kártyák voltak..ezért gyanakszok tápra. Ami az elmúlt 4-5hónapba nemlett új a gépben csak az.
-
Apollo_21
addikt
Sziasztok!
Utalhat táp problémára az h a monitor nemkap "kép jelet", bő 3. napja csak úgy2-3x-ra indítván a gépet?
-
Apollo_21
addikt
Diszizdö fánkson öf disz ting
VGA Switch Card: ami arra szolgál , hogy ha csak 1 VGA van akkor ezt be kell tenni az első VGA slot-ba (fehér színű vagy más tökmind1..első slot a lényeg!!! ) ilyenkor tudod csak a kártyát 16x "bus speed"-el használni
"Install Switch Card to PCI-Express2.0 x16 graphics slot can double PCI-E X16 VGA card installed transfer rate up to 16 lane; 16Gbyte/sec."
-
Apollo_21
addikt
válasz
Nwis86 #46999 üzenetére
Az ULPS részéhez annyit fűznék hozzá mint régebbi 7970280X CF-et hajtó tulaj....
Az ulps az ulta low power state..vagyis mikor nemkell a 2. kártya teljesítménye így azt lekapcsolja teljesen.
Ezt vagy bekapcsolva hagyod vagy nem...ennek köze nincs a CF hibás vagy egyáltalán nem működéséhez.
A CF részhez sajnos várom énis a megoldást mert anno ment nálam..aztán lapot cseréltem akkor már nem, és azóta még 1x sem sikerült újra megoldjam..ez kb 2hét alatt.
Volt aki szerint tápgond..volt aki driver vagy user bakira gyanakodott, én nem vesződtem vele.
Eladtam a 7970et azóta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- Háztartási gépek
- Tőzsde és gazdaság
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest