- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rockland
tag
Miért ilyen drágák a vga-k meg a procik is? fog lejjebb menni vagy érdemes várni kicsit?
-
Rockland
tag
Heló!
Olyan kérdésem lenne hogy ha nézek egy élő adást legyen ez twitch vagy más egyéb oldal, akkor előfordul hogy ha felakarok venni valamit közben bandicam-al akkor felvételnél pufferel 1-2mp-ig tovább megy és megint pufferel egyet. Ez mitől lehet?
Nvidia vezérlőpultban esetleg valami beállítás segíthet?
Többi cuccom szerint jónak kéne lennie, csak vga-ra gyanakodom. -
Rockland
tag
Heló.
Melyik is az nvidia vezérlőpultjába, a 3d beállításoknál amitől nem fog annyira beszaggatni vagy lassulni a kép, is simábban megy? -
Rockland
tag
Heló, olyan kérdésem lenne hogy ha facebook live-ot nézek (stream) akkor beszokott laggolni a kép meg a hang, viszont ha úgyhagyom és más lapon vagyok a hang nem akad de ha vissza kattintok akkor mind 2 laggol kb 3mp-ként de van mikor megyeget, ez miért van?
gép cuccaim adatlapomon.
-
Rockland
tag
Heló lenne egy kérdésem, játszok játékokkal és játék közbe leesik az fps laggolok aztán megáll a kép aztán újra jó egy ideig és ez van folyamat, ez mitől lehet ma kezdte először
asus gtx1050ti (gép cucc leírás profilomba)
-
Rockland
tag
Heló, lehet nem jó topik, olyan bajom lenne hogy ha váltogatok chrome-ba pl élő adások között vagy görgetek lefelé, akkor néha bevillan egy feketét a kép, ez mitől lehet?
-
Rockland
tag
Heló, nem tudom melyik témába írjak ezzel kapcsolatban, de annyi kérdésem lenne hogy épp játszottam egy játékkal és egyszercsak leállt a gép magától, bekapcsolásnál megnéztem proci hőfok 68 volt, a többi meg még ennyi sem, valahol meglehet nézni mi okozhatta ezt?
-
Rockland
tag
Helóka.
Vettem egy asus strix gtx 1050 ti 4gb vga-t és a lol kliensnél ilyeneket csinál egy kis idő után, akkor tűnik el néha a fekete ha az egérrel ott állítok vagy mozgatok valamit. CD-n lévő driverrel is csinálta, meg a legfrissebbel is. Ez hiba lehet? Küldjem vissza gariba, vagy esetleg valami megoldás?
-
Rockland
tag
Heló, az normális ha az asus strix gtx 1050 ti-nél a ventik nem pörögnek, de a hőmérséklet rendbe van?
-
Rockland
tag
Helóka!
Ez a kártya OC-s változat, van ezekkel valami gond, ha behalna cserénél vagy meghibásodás, vagy úgy általánosságba az OC-s kártyákkal, érdemes ezt venni? mert sokkal jobb a mag órajele, vagy ink egy OC nélkülit és max felhúzom magamnak?
Vagy innen ti mit választanátok? -
Rockland
tag
Szniasz
Annyi lenne a kérdésem, hogy ha az alaplap pci exp 2.0-ás de a vga 3.0 lenne akkor attól még menni fog, csak nem olyan sebességgel ugye?
Meg amúgy mennyit ront rajta hogy nem ugyan olyan a foglalat? -
Rockland
tag
Heló.
Az érdekelne hogy olyat lehete csinálni hogy a msi hd7790-es vga-mat hozzá kötöm egy dekóderhez hdmi-vel és igy a tv adjon képet? A dekóder scart csatlakozóval van kötve a tv-hez, lehet hülyeség.., de ha valaki tud segiteni annak köszi
-
Rockland
tag
Heló. Épp a codbo2-vel játszottam mikor lefagyott a kép aztán sötét kép és kék halállal újraindult a gép atikmpag.sys ezzel a felirattal fogadott a kékhalál, egy hd 7790es karim van és 13.8beta driver van fent, volt már másnak is ilyen? lehet ez driver hiba? vagy valami más? elözö karimnál is csinált ilyet amiből meghalás lett eléggé rámhozta az idegességet. Ha valaki tud segíteni annak köszi.
-
Rockland
tag
Heló.
Mennyit számít ha a vga-m pci-e 3.0-ás, de a lapom csak 2.0-ást kezel?
Ha egy 3.0-ás lapban lenne akkor miben vennék észre változást? esetleg játékok is mehetnének jobban?
Üdv -
Rockland
tag
Hali.
Van egy Msi 7790-es kártyám és nem tudom miért, de nem tudom se lejjebb se feljebb venni az órajeleket,(felhuzom-apply-de ugyanugy más programoknál az alapot mutatja), próbáltam: catalyst, msi ab, trixx,
ötlet? -
Rockland
tag
válasz
agressiv #31407 üzenetére
az egész képernyön a színek sötétebbek lettek, ma hajnalba leállítottam a gépet és reggel ahogy bekapcsoltam sötétebbek lettek a szinek, a gép az ott van az adatlapomon, próbáltam hátha driver,letöröltem ujrainditás uán hogy nincs fent driver jok a szinek, aztán feltettem a 13.4-et és megint ugyanugy sötétek.
itt egy kép ahogy pár napja nézett ki: -
Rockland
tag
Heló
Az mitöl lehe hogy sötétebbek lettek a szinek a gépen
catalystba nincs elálitva semmi megnéztem..
-
Rockland
tag
-
Rockland
tag
erre valakinek ötlet?
-
Rockland
tag
Heló.
Olyan problémám van hogy nézek egy filmet vagy bármit egy másik vga-nál ami eddig szép képet adott, és most egy másik vga-m van, aminél rosszabb a minőség a furcsa az hogy tv-n meg nem, ez lehet valami vga beállítás vagy driver miatt, vagy milehet?
-
Rockland
tag
válasz
speedydb23 #31317 üzenetére
hát 4hónap után most lett újra videókártyám, és igazábol nemis annyira zavaró, és más baja nincs, sztem egyenlőre nem küldözgetem
-
Rockland
tag
Hali.
Amikor nyitok egy őjlapot Google Chrome-ba akkor egy ferdés csikba kis fekete fehér kockák ugranak be, és ennyi, oc-s msi 7790-em van, ez mitöl lehet? lehet a tulhajtás miatt akár? -
Rockland
tag
válasz
BomiBoogie #31102 üzenetére
hát eddig minden ment ahogy kell, és most próbának Sniper Ghost Warrior 2, ACR-el próbáltam mind2-nél csinálja, nem eredeti
-
Rockland
tag
Heló.
Ez mitöl lehet hogy belépek a játékba és kicsit meggyorsulva mozog a kép, meg meg akad és az fps szám is gyorsan változtatja a számokat, talán drivert kéne cserélnem? vagy mitöl lehet ez? eddig nem volt ilyen...
-
Rockland
tag
értem, köszi nektek,
-
Rockland
tag
Heló.
Az mitől van hogy pl van 51fps-em és egy robbanásnál vagy valamikor egy fordulásnál 1 pillanatra 37fps-re ugrik majd vissza 51fps, eddig bf3,gta4, meg asszem sniper g.w 2-vel játszottam és ezeknél láttam.. kevés lenne a vga, vagy melegedés miatt, vagy mitől lehet?
Játék alatt a hő kb:
cpu: 65C
gpu: 62C
vga mem. használat:983mb.. kb -
Rockland
tag
válasz
Silentfrog #30769 üzenetére
6950 bedöglött, és igy csak 7790-re futja
-
Rockland
tag
válasz
Silentfrog #30766 üzenetére
Egy ilyen kártyára futja csak, hahúznám akkor max ha a későbbiek során kijöjjenne valami erősebb játék csak akkor, köszi.
djkay.. oké köszi
-
Rockland
tag
Heló.
Ha OC-s videókártyát veszek, azokkal szoktak gondok lenni, lehet tuningolni? vagy jobb ha alapon hagyom? esetleg a catalystba a max értékig ha akarnám húzni?
erről a vgarol van szó: MSI R7790 1GB/OC DDR5
Ehez melyik jelenleg a legmegfelelőbb driver? -
Rockland
tag
válasz
agressiv #30526 üzenetére
Hát de most jött vissza szervízből..
....hát amikor megvettem egy darabig ment..aztán kockákba lefagyás sötét kép ujraindult a gép stb...gariba elküldtem..aztmondta a küldöldi szerviz nem rendeltetésü használat miatt nem csinálják meg aztán elkerült egy haza szervizhez ott bga vezérlöpanelt cseréltek rajta... most visszajött hozzám és most bekapcsolásnál kidobja a kékhalált(amit már elötte is kidobott)
-
Rockland
tag
Heló.
Felrakom a drivert a vga-hoz és ujraindítás után kékhalál jön elő, (STOP: 0x00000116, atikmpag.sys) ezeket irja ki valaki tudna segíteni hogy mi a gond?
Gépem:
Alaplap: AsRock 970DE3/U3S3
CPU: AMD FX 6100 3.3ghz
RAM: Corsair Vengeance 4GB 1600mhz ddr3
TÁP: Cooler Master GX-Lite 600W
VGA: Sapphire HD 6950 2GB OC DDR5
OP. Rendszer: Win 7 64bit -
Rockland
tag
Heló.
Sapphire HD 6950 OC 2Gb DDR5 vga-n BGA vezérlőpanelt cseréltek ki egy szervízben, és az érdekelne hogy ezután mennyi az élettartama a kártyának kb, és hogy ink ne is húzzam meg semmi, csak alapon használjam a biztonság kedvéért? -
Rockland
tag
válasz
Silentfrog #30088 üzenetére
Énse kaptam vissza már 2hónapja, pedig a hètre igértèk külföldröl a gyártók a boltnak h náluk lessz.És olyat mondták hogyha úgy lakul h nem tudják megjavítani vagy nincs a gyártónak másik kari, akkor a bolt hd6950 helyett hd6870et tud adni mert az a legerősebb karijuk..pf.Amúgy melyik bolt?
-
Rockland
tag
Heló. Nemtudja valaki hogy meddig tart egy videókártya garanciáztatása külföldön?
-
Rockland
tag
Heló. Ha egy videókártyát garanciáztatni külföldre küldik az meddig tart általában?
-
Rockland
tag
válasz
Silentfrog #29558 üzenetére
Sapphire HD 6950 2GB OC
-
Rockland
tag
válasz
Buci21 #29510 üzenetére
Heló. Ezt írta vissza a bolt:
Mivel a termék a gyártó cég külföldi központjában kerül bevizsgálásra, ezért ez sajnos hosszabb időt vesz igénybe.
Az okozott kellemetlenségért elnézését kérjük, az ügyintézést a héten ismételten megsürgetjük.
Az ügyfél centrikusság érdekében a számítógép használhatóságának biztosítása érdekében a várakozás idejére az eredetivel megegyező gyártmányú, hasonló tudású, rendelkezésünkre álló csere kártyát tudunk biztosítani igénye esetén, melyet az ügyintézés vagy eljárás végével akár véglegesen is meg tud tartani (garancia jogosságának visszaigazolása esetén), érték egyeztetéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest