- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
válasz
800.henrik #39218 üzenetére
Ilyenről még nem is hallottam, jó kis írás.
Egy próbát meger, jelenleg eleg tégla a kártya.
Az egyik linket nem látom.SirAlo: minden kártyát másmeddig lehet húzni, lehet a tied csak eddig bírja.
-
Rivaul
addikt
válasz
800.henrik #38846 üzenetére
ha ez ennyivel megoldható lenne akkor szerinted nem oldotta volna meg az eladó miután bevallotta hogy mókolta a biost? Vannak akik írnak biost, én is üzleteltem olyannal de én nem venném meg azt a jószágot a helyedben. Amúgy is rizikós kártya nem hogy így.
-
válasz
800.henrik #37186 üzenetére
Gondoltam rá , és kb egy hónapja cseréltem is ki egy újra .
-
válasz
800.henrik #37182 üzenetére
Van pci -s kártyám , bár kétlem hogy engedné az általam használt felbontást . gondolok itt az s3 és társaira . attól jobb biztos hogy nincs a tulajdonomban .
-
FehérHolló
veterán
válasz
800.henrik #37175 üzenetére
A felbontás auto visszaállítása az szoftveres gond, leginkább XP-n tapasztaltam, amikor nem volt admin joga a felhasználónak.
Viszont az, hogy a driver nem válaszol, valami egészen más hibára utal. De ez sem hinném, hogy hardveres lenne ezek után.Lehet, hogy át illene irányítani a kedves felhasználót egy másik topicba hamarosan.
Egy nagyobb táppal viszont szerintem is érdemes lenne kipróbálni.
-
válasz
800.henrik #37175 üzenetére
Mivel úgyis megnézted láthatod hogy a lapon 2 darab pci e csatoló felület van , ebből csak is az következhet hogy igen .
-
válasz
800.henrik #37173 üzenetére
Core 2 7300 a procim , nincs igp ...
-
shootme2
senior tag
válasz
800.henrik #37168 üzenetére
Lényegtelen mit írnak ott az a gép még 200w-ot sem fogyaszt és bár az LC Power nem egy jó táp attól még azt a konfigot gond nélkül ki kell hogy szolgálja arról nem is beszélve hogy táp ilyen problémát nem szokott okozni.
-
válasz
800.henrik #37168 üzenetére
Az fsp 400 wattja elég ha 450 kell? , tudom hogy annak nagyobb a hatásfoka .
Tudok egy ilyet szerezni ez esetleg elég lehet : Cooler Master RS 380-PCAP 380W ?
Amúgy ilyen jelenségnek kell lennie , hogy vissza áll a felbontás ha nem elég egy táp ?
-
válasz
800.henrik #37166 üzenetére
Az enyém nem x2 csak egy single 512mb ddr4 -s darab .
-
válasz
800.henrik #37164 üzenetére
300 wattnak elvileg elégnek kéne lennie nem ?
-
válasz
800.henrik #37162 üzenetére
Egy lc power lch 500 v 2.2 -s , az az egyetlen újonnan vásárolt cucc a gépben .
Látsz valami összefüggést ?
-
shootme2
senior tag
válasz
800.henrik #36743 üzenetére
-
DanielLong
senior tag
válasz
800.henrik #36756 üzenetére
Itt egy link. Úgy tűnik, hogy párhuzamos portból is valami érdekes kivitel. Nyomtatók, számítógépek közti kommunikációt ír a wiki.
-
DanielLong
senior tag
válasz
800.henrik #36750 üzenetére
NEM
A soros port régi játékvezérlők, telefonok, switchek kommunikációs portja(valszeg most sok mindent kihagytam) A SLI és a Crossfire ezekkel a kártyáknál nem használható.
-
DanielLong
senior tag
válasz
800.henrik #36743 üzenetére
FDD? Gyors rákereséssel csak a floppyt írta 34 pinesnek a gugli.
Mivel 36 pines, így egyértelműen soros port. Hogy is gondolhattam másra.... -
ST05
őstag
válasz
800.henrik #36715 üzenetére
az szerintem nem a kártya lesz ,Nvidia képernyőillesztöprogram ,összecsuklik, akkor ahogy kell,
illesztőprogram ujraindul, ekkor szokta kiirni illesztöprogram helyreállt. szóval ergo sztem ott nem a vga val van bibi hanem mással, én azt javasolnám, IGP-vel kellene tesztelni, hogy ugy is fen áll -e a hiba ( vga nélkül) -
Anaren91
senior tag
válasz
800.henrik #36624 üzenetére
Ha húzni akarod a kártyát akkor ne biosba csináld... Tedd fel az MSI Afterburnert vagy ASUS GPUTweaket és abban tudsz feszültséget, GPU meg memória órajelet állítani.
-
os!
tag
válasz
800.henrik #36537 üzenetére
Arra gondoltam, hogy a felbontás korábban a windowsban magasabb volt mint amit a tv kezelni tud, így húzd le a felbontást a legkisebbre, majd úgy, menet közben kikapcsolás nélkül dugd át a tv-re a gépet és lépcsőzetesen menj felfele a felbontásokkal, hátha. De látom a specifikációban hogy 1080p-t tud, szóval ez esélyes hogy kizárva. Esetleg a frekvenciát állítsd át, hátha az a baja, vagy másik kábellel.
Ha menet közben dugod át a monitorról a tv-re, a vidkártya (bár érzékeli) teljesen ugyanaz megy a kimenetre, szóval attól nem változik meg a kártya által a kimenetre tett jel hogy a tv-re dugod.
Frissítsd a drivert, esetleg másodlagos képernyőként is kipróbálhatod, játszhatsz vele (nview almenü).
D-SUB kimenetére teszed, vagy átalakítod és a HDMI-be tetted? -
800.henrik
senior tag
válasz
800.henrik #36512 üzenetére
?
-
Vakegérke
félisten
válasz
800.henrik #36473 üzenetére
Nem vagyok guru, más bizonyára tudja a választ, és megmondja.
Csak olyankor szólalok meg, amikor józan paraszti ésszel is megoldható a probléma, és nem okozok kárt.
Kiki18: Én mondtam, hogy hézagmérésre jó az eljárás.
-
válasz
800.henrik #36471 üzenetére
Jézusom,ne kapcsold be a gépet papírral. Azzal csak méretet kellett venned,nem pedig használni. Ha megvan a megfelelő méret,akkor tudod,hogy milyen vastag gap-padra van szükséged.
De a gépet csak gap paddal,vagy hővezető pasztával használd,papírral ne!Vakegérke: Egyértelmű,nem is te voltál a hibás,az értelmezésnél csúszott el a dolog.
-
Vakegérke
félisten
válasz
800.henrik #36471 üzenetére
Nem erről beszéltem.
A gap pad vastagságát kéne bemérni, ez a lényeg. Utána már tudod, hogy milyent vegyél. -
Vakegérke
félisten
válasz
800.henrik #36469 üzenetére
Értjük, hogy neked fontos, de Magyar honból honnan tudjuk, hogy Osloban hol kapható bármi is?
Ami pedig a lényeget illeti, paraszti módszert ajánlok. A gap pad helyére megpróbálnék egy papírlapot betuszkolni. Lazán bemegy, kettéhajtom a lapot, újabb próba. A lényeg érthető. Ha van hézagmérőd, pláne jó. Amelyik már épp nem fér be, annak a vastagsága lesz a nyerő.
-
800.henrik
senior tag
válasz
800.henrik #36465 üzenetére
-
ST05
őstag
válasz
800.henrik #35455 üzenetére
baja nem lesz.. ( általában a tekercsek szeretnek ciceregni)
-
ST05
őstag
válasz
800.henrik #35453 üzenetére
nem nagyon tudsz mit csinálni, tápot cserélsz, vagy vga-t
Esetleg azt próbáld meg, a kábeleket kicsit rendezgesd el, vga-hoz ne legyenenk közel
azok is bezavarhatnak annyira, hogy ciripeltesse -
800.henrik
senior tag
válasz
800.henrik #35438 üzenetére
Mit csináljak a videokártyámmal? Hangosan ciripel...
-
spista222
addikt
válasz
800.henrik #35436 üzenetére
És a VGA ventije még jó?
-
spista222
addikt
válasz
800.henrik #35433 üzenetére
Néha szokott a venti is ciripelni, púpos kondenzátorok vannak rajta?
-
Ivy.4.Ever
őstag
válasz
800.henrik #35433 üzenetére
Amikor nyílt házzal indítod a gépet hallod hogy abból jön a hang? Nekem volt hogy egy tápkábelvég ért a ház oldalához és az ciripelt.
-
spista222
addikt
válasz
800.henrik #35431 üzenetére
A Gigabyte-okra jellemző, Pontosan melyik típus?
Most kezdődött? -
Vakegérke
félisten
válasz
800.henrik #35174 üzenetére
Tudod, vagy csak azt mondod, amit másoktól hallottál, imitt-amott összeszedtél?
Felelősség ilyen tanácsot adni, hiszen könnyen végleg tönkreteheti fórumtársunk a kártyáját. -
törölt tag
válasz
Jáj
-
djdaniel
senior tag
válasz
alumínium fóliát szoktak a gpu köré tenni hogy a kondikat ne érje a hő.
-
Vakegérke
félisten
válasz
800.henrik #35172 üzenetére
Legalább részletezd neki, hogy miként járjon el. Azt sem árt megjegyezni, hogy ez csak ideiglenes megoldás, nem pedig javítás.
-
Daffchy
őstag
válasz
800.henrik #35117 üzenetére
Rövid és velős...
Azóta megoldódott és már csak 99%-ot mutat!
-
djdaniel
senior tag
válasz
800.henrik #34776 üzenetére
105°C bírják ha jól tudom.
Zalman vnf100-re simán rá lehet tenni egy ventilátort kötegelővel.
-
lsc
nagyúr
válasz
800.henrik #34774 üzenetére
Nem.
90 fok fölött kezdj izgulni, de annyi sosem lesz.
-
bododani
senior tag
válasz
800.henrik #33286 üzenetére
Hát akkor csak egy megoldás van, és az az új videokártya. Más megoldás nincs sajnos.
-
bododani
senior tag
válasz
800.henrik #33282 üzenetére
Ha Windows 7-et használsz, akkor a windows alapból tesz fel egy driver féleséget úgy, hogy nincs fent driver. Tudsz játszani meg hasonlók. Na így kéne húzni.
-
bododani
senior tag
válasz
800.henrik #33280 üzenetére
Hát ez egy régi kártya már, végtelenségig nem lehet feszengetni a határokat sajnos.
-
800.henrik
senior tag
válasz
800.henrik #33279 üzenetére
Sapphire TRIXX-el beállítottam 1,275v-ra a gpu feszültséget, de nem bír többet, csak 714mhz
-
bododani
senior tag
válasz
800.henrik #33277 üzenetére
Hát akkor ha több FPS-t szeretnél, erősebb VGA-ra lesz szügséged.
-
bododani
senior tag
válasz
800.henrik #33275 üzenetére
Én úgy tudom, hogy ilyenre nincs lehetőség. Egyedül APU-t lehet dedikált VGA-val összekötni.
-
regener
veterán
válasz
800.henrik #32848 üzenetére
Az ilyen oldalakat elkell felejteni, inkább emberekkel tapasztalat és tudás alapján pl. a tápos topicban.
involver:
Az biztos hogy az a táp kevés és nem megbízható.
Chieftec CTG550 vagy XFX 550Pro ami oda kéne minimum. -
Rupa20
csendes tag
válasz
800.henrik #32848 üzenetére
hu hát elég huzos. 677 W ir.biztonságos lenne a 700W tápal?
-
800.henrik
senior tag
válasz
800.henrik #32842 üzenetére
Beírtam a biosba is, de nem működik a power play:
Mindig 650Mhz-n megy a GPU...
-
regener
veterán
válasz
800.henrik #32840 üzenetére
Sapphire TriXXX progiban talán van ezis.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
800.henrik #32838 üzenetére
Ja tényleg, ezek csak nVidia kártyákat adnak ki. Nem tudom, hogy az ASUS-nak, vagy a Sapphire-nak van-e ilyen cucca, de elvileg ezeket is meg lehet buherálni AMD támogatásra.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
800.henrik #32836 üzenetére
EVGA Precision X vagy MSI Afterburner. A kettő egyébként full ugyanaz, csak mások a színek.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
800.henrik #32815 üzenetére
Túl nagyot húztál rajta, nem volt stabil.
-
Vakegérke
félisten
válasz
800.henrik #32367 üzenetére
Az update be van kapcsolva?
-
speedydb23
senior tag
válasz
800.henrik #32367 üzenetére
Fentebb írták, hogy ne foglalkozz ezzel az indexes dologgal, ha neked kiszolgálja az igényeidet akkor felesleges ilyeneket nézegetni.
-
800.henrik
senior tag
válasz
800.henrik #32358 üzenetére
Igen, van driver, de az SP1 nincs telepítve...
-
agressiv
addikt
válasz
Fenn van a VGA driver? Amúgy nem nagyon kell foglalkozni a szánalomindexel.
emerico2004
Elfáradt.
-
speedydb23
senior tag
válasz
Szia!
Azért, mert még a windows is látja, hogy ez nem játékra való videokártya.
Őszintén szólva az a kártya azon kívül, hogy képet ad sok minden másra nem használható, játékra biztosan nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest