- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
snecy20
nagyúr
-
snecy20
nagyúr
válasz
FoxiestFox #67513 üzenetére
Á, kanyarban sem volt még a DX12 2010-11-ben.
-
snecy20
nagyúr
válasz
d.véderjoe #67489 üzenetére
Ha idővel mehetne még a gépbe egy i7 3770k Ivy Bridge platformon belül, azzal azért jobban egyensúlyban lenne a GTX1060.
-
snecy20
nagyúr
válasz
hegegabi80 #67408 üzenetére
Így van, egy 3-5x teljesítménykülönbség meglesz a jövőben is a dVGA-k javára.
-
-
snecy20
nagyúr
válasz
hegegabi80 #67379 üzenetére
Mit tudsz, amit mi még nem?
-
snecy20
nagyúr
válasz
miklos4444 #67304 üzenetére
Nincs olyan GT 1030 amin csak 1db HDMI lenne.
Jellemzően olyan összeállítások vannak hogy VGA(D-SUB) + HDMI, vagy DVI + HDMI. -
snecy20
nagyúr
válasz
enginev3.0 #66105 üzenetére
Akkor valamit csak talált.
-
snecy20
nagyúr
válasz
OutSider17 #66047 üzenetére
-
snecy20
nagyúr
A 2*8 pin-t igénylő 1080-aknál létezik, hogy egyáltalán nem is ad képet a kártya akkor, ha nincs bedugva mind a 2*8?
Az Aorus 1080 dobozában csak egy darab 1*8 átalakító volt mellékelve, be kell majd szereznem másikat is, mert a GTX 970 után nem örököltem meg ilyet, és úgy tűnik hogy a tápegységhez sem járt. Szóval a lényeg, létezik hogy nem is ad képet olyankor, ha nem kapja meg a 2*8-at? Mert egyébként a kártya áram alatt volt (8+6 pin volt bedugva), ventik pörögtek, és az oldalsó színes Aorus LED is világított, csak épp kép nem jött a monitor felé a VGA irányából. -
snecy20
nagyúr
válasz
smarci2000 #55423 üzenetére
Proci-alaplap-RAM-VGA vétel esedékes vásárlásra, csodát már nem lehet művelni. Én egy GTX950et se feltétlen tennék a Xeon mellé.
-
snecy20
nagyúr
válasz
spanglee001 #51319 üzenetére
7970-ről én spec. nem váltanék 290x-re, jó nagy a felár, és azért nem éppen fényévekkel gyorsabb...
-
snecy20
nagyúr
válasz
IMIIKE1998 #51282 üzenetére
Ilyen melegben nem kimondottan sok. Viszonylag jól szellőző házban 76-77-re nekem is felkúszik a 7950-em.
-
snecy20
nagyúr
válasz
fxgladiatus #51254 üzenetére
Régi az a 8800GT, napjai egyébként is megvannak számlálva. Próbáld ki esetleg másik kábellel, VGA-t szereld ki és vissza, hátha érintkezési hiba...
-
snecy20
nagyúr
válasz
gabesszor1 #50908 üzenetére
Túlmelegszik mind a kettő.
-
snecy20
nagyúr
válasz
norbert1998 #50740 üzenetére
Ahogy visszaemlékszem ez már legalább 14-15 éve használatban van fórumokon, chat-en.
-
snecy20
nagyúr
válasz
csabaizoli #50282 üzenetére
Ilyesmire az a kártya már egészen biztosan kevés.
-
snecy20
nagyúr
válasz
norbert1998 #50263 üzenetére
Amint internetre csatlakozok a gépen, rögtön meglódul a vírus és megjelenik kb 10 ál-svchost.exe. És leirthatatlan, a 4-5 legnépszerűbb vírusirtó sem tudja maradéktalanul leirtani.
-
snecy20
nagyúr
Számítógép bekacsolás után pár perccel a VGA (HD7950) okkal ok nélkül 3D órajelre vált.
Próbáltam a CCC-ben levenni 300/150-es alapórajelre a 3D beállításait is, de haszna nincs, mert load-on úgyis az alapértelmezett 925/1250-re teszi. Mi a fene lehet? -
snecy20
nagyúr
válasz
prime_adam #50206 üzenetére
Ilyen probléma nálam is volt, nem illeszkedett rendesen a kártya a csatolófelületen. Kifújtam a kimenetet is levegővel, azóta megszűntek az ilyen random 'no signal' és képelmenős dolgok.
-
snecy20
nagyúr
válasz
Norbi095HUN #50185 üzenetére
Ha valami frissebb driver van fenn ami eleve jó az 5450-hez is, akkor nem.
-
snecy20
nagyúr
válasz
Norbi095HUN #50181 üzenetére
8 éves nem lehet, max. 6.
Gyakorlatilag semmi különös, kiszereled, helyére be az újat, 2x3 pin tápcsatlakozó bedug, és mennie kell gond nélkül. Windows Reinstall nem feltétlen szükséges. -
snecy20
nagyúr
válasz
B.Á.L.!.N.T #50111 üzenetére
A majd kétszeres áramigénye miatt én sem, meg a gcn sem elhanyagolható.
-
snecy20
nagyúr
válasz
B.Á.L.!.N.T #50107 üzenetére
Olyan bődületes különbség nincs ám a 7770 javára, sőt, van ahol gyengébb, viszont a fogyasztása sokkal alacsonyabb.
-
snecy20
nagyúr
válasz
lecsokolbi #49723 üzenetére
Ha húzva van/volt, akkor lehet hogy csak GPU órajelet kellene csökkenteni és alap frekin kipróbálni.
-
snecy20
nagyúr
Sziasztok, probléma következő:
Adott egy konfig, 550W-os minőségi táppal, HD7950 VGA-val.
Sem HDMI-ről, sem DVI-D-ről nem mindig ad jelet a videokártya. Először a monitorra gyanakodtam (más gépre kötve az tökéletes) , de három különbözővel ki lett próbálva mindenféle kimeneten, ugyanaz a jelenség, csak nagy nehézségek árán jön meg rájuk a jel. Ezt úgy kell érteni, hogy ha kell akkor napokig, egy szuszra semmi gond a jellel a VGA felől, ám ha csinálok egy kikapcsolást, újra bekapcsolásnál már a no signal fogad a monitoron, és csak igen sokszori kábel kihuzogatás után jön meg a kép. Honnan érdemes elindulni? Lehet hogy a tápegység? Bár akkor nem tudom hogy stabilan vinne-e 8-10 órás folyamatos játékot, mindenféle hibajelenség nélkül.
A hdmi és vga/dvi-d kábeleket már kizártam, hisz másik gépre kötve egyből okés. Monitor kizárva, szintén adnak képet más gépre kötve. Maradt tehát a táp (Chieftec), vagy maga a VGA.A Windows minden esetben feláll, csak kép nem mindig van. Ha ugye van kép, akkor mehet a gép akár egy hétig is, folyamatos a jel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest