- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Kikristályosodik a Razr 60
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kareszmo
újonc
válasz
Balathruin #54101 üzenetére
Rendben, magam is úgy kalkuláltam, hogy mennie kell. Viszont mivel dugig van az a gép így meg akartam magamnak spórolni egy rakat vesződséget, ha tré a dolog. Köszönöm a választ!
-
Smktrooper
senior tag
válasz
Balathruin #54064 üzenetére
El COCO zták a pénzt a managerek??? -
Wollf
tag
válasz
Balathruin #53599 üzenetére
Akkor konkrétan egyet tudnál ajánlani ami még kapható is boltban?
-
troll81
addikt
válasz
Balathruin #53276 üzenetére
Szia ez teljesen külön konfig ezt hurcolom melóba magammal ez jelenleg nem rendelkezik vga val. a másikat nincs kedvem megbontani
azért keresgetek
-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
válasz
+1 ....
(#53277) Smktrooper
Amúgy ezt én is akartam mondani h hülyeség összehasonlítani két eltérő architektúrát...
-
Smktrooper
senior tag
válasz
Többször helyes értékeket mutatott aGPU bossos eredmény...Nem tudom mi a bajod vele. De tényleg, mi a bajod vele? Mint szakembör. (Mindenféle rosszindulat nélkül kérdezem)
-
zsoleszka17
tag
válasz
Balathruin #53258 üzenetére
most kértem róla képet. mindjárt mutatom nektek
-
Smktrooper
senior tag
válasz
Balathruin #53047 üzenetére
Paszta max 1 hónapos. szürke. tuti a gyári hűtő a kicsi rá...
-
lanw
aktív tag
válasz
Balathruin #52969 üzenetére
köszi,csak azért tettem itt fel,mert nem nagyon pörög az a topic.
-
F4Zi
tag
válasz
Balathruin #52798 üzenetére
Köszi a válaszokat
Lehet nem ez a topic, de akkor milyen tápot vegyek? nekem azt mondták anno ismerősök,hogy 300-350W az édeskevés bármire. -
Grave_444
nagyúr
válasz
Balathruin #52720 üzenetére
Furmark alatt nem dolgozik a proci.
A táp kb 250W-ot tud, abból ha 200-at elvesz a kártya...
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Balathruin #52677 üzenetére
Próbáltad?
-
törölt tag
válasz
Balathruin #52558 üzenetére
köszi!
Esetleg valami 6000-res vagy 5000-res szériájú, vagy nvidia oldalon? -
Attila2011
aktív tag
válasz
Balathruin #52473 üzenetére
Amennyit tudtam töröltem, de csökkentett módban nem engedett 1-2 komponenst, máshogy pedig nem indul el a rendszer.
Lehet akkor r. újratelepítés lesz belőle -
szg88
őstag
válasz
Balathruin #52459 üzenetére
Köszi.
-
szg88
őstag
válasz
Balathruin #52457 üzenetére
És ez, hogy nem érzékeli ez mitől lehet? Eddig nem volt vele ilyen gond. Majd valahogy megpróbálom másik gépben is, ha valakinél tudom.
-
Ditoo0225
aktív tag
válasz
Balathruin #52451 üzenetére
Sajnos egy program se talál semmit. Egyedül a Junkware Removal Tool segít, mert ha azt lefuttatom abbahagyja. De csak átmenetileg, aztán random elkezdi megint csinálni :S
-
válasz
Balathruin #52422 üzenetére
Igen, csak ez is olyan, hogy odaviszem a szervizbe, biztos hogy járatják 10 órát, és akkor pont nem fog jelentkezni a hiba.
Majd próbálok róla print screent nyomni, ha megint lesz.
-
betyar1974
senior tag
válasz
Balathruin #52408 üzenetére
Megkaptam a választ már, de köszi neked is.
-
illes.bence
tag
válasz
Balathruin #52310 üzenetére
Úgyérted az egész CCC-t meg mindent amit csak találok?
-
spanglee001
addikt
válasz
Balathruin #51316 üzenetére
az r9 fury x az mind referencia ugye? tehát bármelyiket vehetem mert ráfog menni pl egy ilyen blokk
ahogy néztem a 290x ~30% plusz 150k
fury x ~100% plusz 230ka 7970es karimhoz mérten
plusz ajánlott a vr szemüvegekhez, ami pedig szempont -
spanglee001
addikt
válasz
Balathruin #51314 üzenetére
rendben akkor mit ajánlanátok, freesync legyen, nem lesz 4k, de lehet FHD felett lesz, 2560x1440, vagy 2560x1080, még nem tudom melyik monitort veszem. játékra lesz. full cover blokkot leheseen rátenni ennyi a kritérium.
-
ViZion
félisten
válasz
Balathruin #51085 üzenetére
eeegen, de ez a síma dual-X, nem Dual-X OC, szal. valószínűleg ennek a bios-a lett ráhegesztve
. A síma Dual-X meg nincs a listában... wtf?
Garit ez mennyire érinti? Mert még garis. Mondjuk ha gyári órajelen jó, akkor kb. mindegy nekem mi van rajta, csak működjön. Csak BF3 alatt volt ilyesmi hiba, máshol nem.
GPU-Z szerint ez van a gépben... vapor
Ez mennyire megbízható?
Nah, dobozon a vonalkódnál dual-X OC van... az én 270 X OC-nál még ez nagybetűs dolog volt.
-
ViZion
félisten
válasz
Balathruin #51032 üzenetére
[link]
A legújabb driver. 270X OC-vel műXik, nincs hiba.Nem töröltem a drivert, AMD oldalon erre sosem volt szükség. De meglesem. Mondjuk ugyan az a driver mindkét kártyához...
mi az a DDU? -
norbert1998
nagyúr
válasz
Balathruin #51016 üzenetére
Esssz gCoreNext
Amd:w -
Nxn908xxx
őstag
válasz
Balathruin #50980 üzenetére
Játékra. Kis felbontás+nagyobb frissítés mindig jobb. De most nem engedi 1280x960-ra, viszont 1440x900-ra igen a 75hzt. Ezt valami külső programmal meg lehet oldani?
-
Asrach
tag
válasz
Balathruin #50051 üzenetére
97-105 fok, az a probléma ennek így semmi értelme nincsen akkor alapból nem értem hogy mehet fel ilyen hőmérsékletre a kártya.
Ilyen nekem még egy kártyánál sem volt.Tehát mikor visszaveszi az órajelet gyakorlatilag használhatatlan
-
spanglee001
addikt
válasz
Balathruin #50002 üzenetére
nem csak olyat hallottam hogy az fx 6300 bőven kihajtja a 970et felesleges a 8350 proci, én úgy tudtam hogy kevés a 8350 ezért váltottam intelre
ezért kérdezem
-
erer1000
őstag
válasz
Balathruin #49999 üzenetére
köszi (hopp 50.000 hsz
)
és ez működne PCI -> PCI-E átalakítóval is?
-
Peti1910
csendes tag
válasz
Balathruin #49979 üzenetére
Azt hittem kint van a profilomon, javítottam ott is.
A kártya MSI R9 280 X Gaming. -
GumisPeter
senior tag
válasz
Balathruin #49974 üzenetére
Leszek valaki, ha nincs technikai akadálya.
Egyedi mod készül, csak ez lehet a megoldás... -
_t0Mi_
aktív tag
válasz
Balathruin #49968 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszod!
Akkor ebben az esetben úgy néz ki, elkerülhetetlen a tápcsere..
-
hakydakillah
senior tag
válasz
Balathruin #49955 üzenetére
Meglesem majd meló után. Csak csalódott vagyok, mert már nagyon vártam a gépet, és pont a legdrágább tétel vacakol… Ráadásul netes boltban vettem, szóval mire visszaküldöm, ránéznek, javítják-cserélik, akkor várhatok újabb 1-2hetet. :-(
-
_t0Mi_
aktív tag
válasz
Balathruin #49921 üzenetére
Szándékosan nem írtam keretet, gondolom mindenkinek az ár/érték arány a legfontosabb, de azért ésszerű ajánlásokat várnék!
-
dodopek
addikt
válasz
Balathruin #49885 üzenetére
Köszönöm, én is így gondoltam.
Mennyinél kezdjem feljebb tekerni? 85c? -
DaFunk1511
tag
válasz
Balathruin #49874 üzenetére
Basszus tényleg. Igazad volt,levettem a shadert very high-ról high-re, MSAA-t kikapcsoltam és jó lett.
Köszönöm a segítséged.
Ui. Ezek szerint más játéknál ha ezt hozza elő,csak kikapcsolom ezeket és jó?
-
DaFunk1511
tag
válasz
Balathruin #49874 üzenetére
Köszi a gyors választ,bár más játéknál is kihozza.. pls Smite ami dx9, vagy SW Tor...
-
Gyuri96
csendes tag
válasz
Balathruin #49868 üzenetére
Még az lenne a kérdésem hogy az órajelet hogyan kell csökkenteni?
-
rudii
tag
válasz
Balathruin #49866 üzenetére
köszönöm a gyors választ
-
MK VII
veterán
válasz
Balathruin #49819 üzenetére
Most pont nem azzal. Igazából eddig csak talán 1-2x használtam a ddu-t,mert semmi gondom nem volt a gyári uninstallal.
Most melóban vagyok,de, ha hazaértem akkor még ráengedem a ddu-t is. -
rascalyjo
tag
válasz
Balathruin #49807 üzenetére
Na ná!
Előző nap semmi gond nem volt.
Nem tudom az számít e hogy plusz memóriát tettem a gépbe?
De kivéve az új memókat ugyan az a hibejelenség. -
SkiDev
őstag
válasz
Balathruin #49769 üzenetére
Próbáltam ezt is, illetve a GTA V-höz adott 15.4 Beta drivert, egyik sem települ. Az illesztőprogram keresése vagy mije sikertelen. Áll a teljes folyamaton és sehova sem mozdul.
-
SkiDev
őstag
válasz
Balathruin #49766 üzenetére
Windows Intézővel a képernyőfelbontás > Speciális > Tulajdonságok menüpontból rámentem h frissítés.
2014.07.04.-esre frissítette ezzel a verziószámmal: 13.251.9001.1001 . Így korrekt? Egyébként megnyomtam kétszer a monitoron az Auto gombot és elég szépre beállította most már. -
dodopek
addikt
válasz
Balathruin #49745 üzenetére
A prime nem csak a matematikai társprocesszort hajtja? Csak kérdezem, mert bennem ez vetődött fel a prím számok alapján. Az ALU-t is pörgeti?
Intel procikhoz nem jobb az IPDT burning test-je? -
boskorelli
tag
válasz
Balathruin #49742 üzenetére
Esetleg ha még tudnál mondani egy processzort tesztelő programot azt megköszönném mert akkor azt is szeretném kizárni!
-
boskorelli
tag
válasz
Balathruin #49742 üzenetére
Ok! Köszönöm, megnézem reggel!
-
dodopek
addikt
válasz
Balathruin #49735 üzenetére
Az a gond az Afterburnerrel, hogy nem tudom érzékelné-e, hogy hova van kötve a VGA tápellátása.
A Musashin ugyanis nem a kártyára dugod a venti tápot, hanem 2db 3pines csati van, meg ugye a manuális fordulatszám szabályzó. Én inkább arra gondoltam, hogy keresni kellene inkább egy y kábelt, aminek a két ága 3 pin anya, és van egy 4pin apa. Ez utóbbit rá a kártyára, a két másikba pedig bele a ventik direkt tápkábelét. Hátha szabályozná...Szilikonos paszta ötletet köszönöm, megfontolom.
-
dodopek
addikt
válasz
Balathruin #49675 üzenetére
Köszönöm a segítséget, megvettem a Musashit. Sajnos a ram sünik már nem tapadnak rendesen, leesnek a használtak. Van valami trükk, hogy mivel lehet ragasztózni?
És nem lehet valahogy úgy átkábelezni, hogy automatikusan intézze a fordulatszámot?
Köszi! -
Baxxi
csendes tag
válasz
Balathruin #49706 üzenetére
Igen 75HZ megy, ha elkezdtem állítani a sync per frame opcíót a COD AW akkor már ott is maradnak a csíkok akkor már tényleg zavarók.
Más szerintetek ezen a konfigon a fent említett játéknak milyen beállítással kellene mennie?
Mert ha ráhúzom az élsimításokat akkor képregény lesz high beállításon.
más, létezik olyan tesz prg. ( pl 3dmark) ami megmondja hogy ez a konfighoz képest jó vagy nem? -
dodopek
addikt
válasz
Balathruin #49672 üzenetére
És ez jó lez rá? Furat, ram hűtés, stb... Semmit nem tudok a VGA hűtőkről...
-
mkaresz824
csendes tag
válasz
Balathruin #49626 üzenetére
Köszönöm a választ. Én is inkább a GTX 970-felé hajlottam.
-
Dávid_007
csendes tag
válasz
Balathruin #49449 üzenetére
arra gondolok hogy ugye kell karinak 2db 6pines tápkábel, és az karira nézve veszélyes lenne hogyha az egyik molex-6pin átalakítós lenne másik pedig a tápól kijövő egy darab 6pines
-
RaZroX
addikt
válasz
Balathruin #49435 üzenetére
Azt érzékelem ... Proci csere fog kelleni..
-
RaZroX
addikt
válasz
Balathruin #49425 üzenetére
Hosszú távon érdemes lesz beszerezni egy nagyobbat ugye ?
-
RaZroX
addikt
válasz
Balathruin #49423 üzenetére
Na az jó. A gyártó oldalán azt írták, hogy minimum 500-as táp kell neki...
-
RaZroX
addikt
válasz
Balathruin #49421 üzenetére
Asrock FM2A55M-HD+
AMD A6-6400K
AMD Memory 2 x 2GB DDR3 1333
80GB HDD 10000 rpm
160GB HDD 7200 rpm -
norbert1998
nagyúr
válasz
Balathruin #49415 üzenetére
Kérdés, mi van mellette. Core m vagy 9590.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Balathruin #49383 üzenetére
LOL
-
RPZ
tag
válasz
Balathruin #49381 üzenetére
Azt hittem evidens
.
-
RPZ
tag
válasz
Balathruin #49379 üzenetére
Igen, de az alá alaplapot, procit, ramot, meg minden egyebet is tenni kell (a mostani gépet akkor megtartanám talonban.). Ha már intelre váltanék, nem szarakodnék, és i7-es rendszert építenék a teljes időtállóság kedvéért. Így a 300k éppencsak betakarná.
Ezzel a kb. 30k-s vga upgraddel viszont még mindig ütőképes masinát lehetne varázsolni ebből az öregecske cuccból. -
Tibroo
aktív tag
válasz
Balathruin #49366 üzenetére
Most utána néztem,a gyártó és az AMD honlapján,mivel a srác nem tudja milyen volt benne előtte,felsorol 3 márkát,1,:Antec,2,
e Quiet,3,
orsair AX650M,vagy a nagyobb testvére szerény 1200W-al,
Mind 650W feletti!
Visszaküldtem a srácot a boltba,hogy cseréltesse ki,min.650W-osra,vagy nagyobbra!
Köszi az infót -
Feanor1031
tag
válasz
Balathruin #49310 üzenetére
Jól van, uraim! Megérteni nem értettem meg, de bízom bennetek és köszönöm a türelmet és válaszokat!
-
Feanor1031
tag
válasz
Balathruin #49301 üzenetére
De másik ágon, nem? Mármint így nem eloszlik teljesítmény?...
De bízom benned, nem bántom, úgyis évek óta tökéletesen megy.... -
Tikakukac
titán
válasz
Balathruin #49282 üzenetére
Nem a venti, fix, előző tulaj nézte másikkal is ugyanaz volt. De csak kósza kérdés volt, ki tudnám mérni én is, van kéznél villamosmérnök is szóval nem gond, de nem érdekel annyira menni fog előlapira, a többire meg víz.
Nyöszögést megnézzük mindjárt, dugom a másik betápot az alsóbb sorba, majd kiderül. De sokaknak akik coil whine van lap-VGA kombóban tápcsere után kuss lett.
Ágakra azért tippelek, mert volt ilyenről is beszámoló.
-
Tikakukac
titán
válasz
Balathruin #49280 üzenetére
A venti jó, írtam. Szépen kivettem, 12V-9V-7V tökéletes.
GTX670 egyébként
-
válasz
Balathruin #49277 üzenetére
Oké, hát nekem ma tűnt fel, hogy egyáltalán létezik ilyen, de akkor rendben van, ha nincs jelentősége - számomra.
-
válasz
Balathruin #49275 üzenetére
Ja vagy úgy, akkor meg is van a válasz.
Köszi!
És amúgy, ez valamiben jelent nekem hátrányt?
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Balathruin #49264 üzenetére
Olyat pont tegnap linkeltem off-ban
Feanor: Nekem is volt olyanom, sőt, elvileg még egy fokkal
jobbkevésbé szarabb is volt... 6 nap után megsült. Én teljesen örülök, hogy más nem sült meg. Vettem egy "50 wattal" erősebb, minőségi tápot. Se hangja, se hőmérséklete nincs, és teljesen stabil a gép, és még a procit is huztam azóta, ráadásul majd' kétszer akkora fogyasztású az új VGA-m.Szóval igen, mielőbb csere kéne, de tüstént.
Táp keresős topikba fáradj át, ott bölcsebbek a népek. Amúgy én FSP Raider-t mondok szériának, a 450-es elég lenne, de nem nagyon hiszem, hogy kapható itthon. Így 550-es. De ez sok. Egy Hexa 500 is bőven kiszolgál, ahogy egy Hexa 400 is.
Pabu: Abban nem ennek a bele lehet?
-
Feanor1031
tag
válasz
Balathruin #49264 üzenetére
Hát valamihez kell viszonyítanom, más alapján nemigen tudok választani...
De akkor konkrétum. Egy ilyen? -
Feanor1031
tag
válasz
Balathruin #49261 üzenetére
Jól van, akkor lehet, hogy először beszerzek nekik egy tápot. Maradhat szerintetek nagyjából ez a teljesítmény?
-
Feanor1031
tag
válasz
Balathruin #49259 üzenetére
Nyilván nem jó cucc, én sem nyúlnék hozzá, de szerinted ez okozza a fennálló problémát?
-
Feanor1031
tag
válasz
Balathruin #49257 üzenetére
Ezt egy picit bővebben ki tudod fejteni?
(Az enyémben CTG-500-80P dohog, egy hónap után cserélhettem, mert csapágyas lett a hűtője...) -
MK VII
veterán
válasz
Balathruin #49254 üzenetére
Köszönöm a "toldalékot"..
Épp ezt akartam még írni csak már lejárt a szerkesztési időm aztán nem foglalkoztam vele.
Szóval igen. A 750Ti-t még húzni is lehet a 260x-et meg szerintem pont vissza kellene venni,hogy ne halálozzon el idő előtt.. -
nayro
csendes tag
válasz
Balathruin #49213 üzenetére
-
nayro
csendes tag
válasz
Balathruin #49213 üzenetére
-
nayro
csendes tag
válasz
Balathruin #48922 üzenetére
Hello, és melyik Bios verziót tőltsem le hozzá? Ez 2Gb-os kártya DDR5. GTS 450 1GB -osak voltak.
-
válasz
Balathruin #49199 üzenetére
Na én XP-n használná, ahhoz biztos van olyan, ami jó. HD vidiket vigye, az a lényeg.
-
válasz
Balathruin #49196 üzenetére
Köszi, elkerülte a figyelmemet ez a topic. Felteszem ott a kérdésem.
Hogy érted. hogy az "már nem támogatott"?
-
zsola0518
tag
válasz
Balathruin #49193 üzenetére
Akkor nem tudom mi lehet a gond. Mióta beletettem a gépbe a kártyát újraindítás után leáll pár másodpercre és úgy indul újra. Tegnap kivettem újraraktam a rendszert és normálisan működik a gép. A kártya egy Asus Hd6670 kártya. A kártya dobozán win 7 támogatás a legmagasabb. Nekem 8.1 pro van fent.
-
Tubica
senior tag
válasz
Balathruin #49156 üzenetére
Hogy érted, hogy nem éri meg váltani ?
Nem nagyobb processzort akarok, csak korszerűbbetIntelre nem szeretnék váltani, mert mindig is AMD-s voltam
-
Tubica
senior tag
válasz
Balathruin #49154 üzenetére
Abba tudsz segíteni, hogy milyen processzort nézzek ?
Üdv. Tubica
-
Tubica
senior tag
válasz
Balathruin #49152 üzenetére
Szia.
Az alaplap erre lesz cserélveGigabyte F2A85XDH3
Processzor:
AMD A8 5500
Eddig így néz ki a csere.
-
törölt tag
válasz
Balathruin #49124 üzenetére
Külföldi fórumon olvastam, de közben kiderült mégse az a baja, hanem cmd-vel kell indítani.
Most már jó, elsőre nem mertem nagyon levenni az órajeleit csak tesztként, de működik rendesen és jó 8 fokkal hidegebb is lett. Majd lecsekkolom a ref biosokat hogy mekkora órajelek meg fesz értékek vannak eredetileg aztán ahhoz igazítom.De szerintem a 2D: 200/300, 3D: 500/900 UVD: 300/500 jó lesz. Majd a feszeket kell állítani, csak ha véletlen instabil lesz akkor szopacs, de a boot state-et meghagyom gyárinak és akkor csökkentett módból elvileg vissza tudom flashelni ha gáz van mert ott végig a boot órajelen megy mivel nincs betöltött driver.
-
törölt tag
válasz
Balathruin #48997 üzenetére
Nem támogatja a 64 bites rendszert. Bootolva nem tudom megcsinálni. Nincs más progi?
-
Jeollam
aktív tag
válasz
Balathruin #49034 üzenetére
de mégis miért ? nem vagyok biztos benne, hogy mennyit tuningolhatok, mi az, ami még hoz pluszt. ennek semmi értelme így.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
Balathruin #48997 üzenetére
Egy Gigabyte HD7770-ről van szó. Én nem emlékszem semmi matricára, bár bő 2 éve cseréltem, így nem 100%.
-
Glorious
csendes tag
válasz
Balathruin #48946 üzenetére
Akkor jó, köszönöm a válaszod!
-
nayro
csendes tag
válasz
Balathruin #48922 üzenetére
Huhh nem tűnik olyan egyszerűnek...
-
nayro
csendes tag
válasz
Balathruin #48914 üzenetére
Elvileg már kiderűlt...GTS 450 A GPU MHZ is ezt mutatja, meg a Bios ami fel van rá töltve.
-
törölt tag
válasz
Balathruin #48890 üzenetére
Yes. Ahogy benéztem gyorsan, minden ok volt.
-
hyperst
tag
válasz
Balathruin #48870 üzenetére
Huu, most nem tom ezt megmondani, de a legujabb catalyst és beta is volt már probálva, söt még régebbi is. Mikor felrakom valamelyiket egy ideig jo, aztán megint kezdi..
Rákerestem mert meloban vok. 14.4es van most az msi oldalárol.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Balathruin #48830 üzenetére
Ezt meg gondolom csak az idő vasfoga mutatja be, ha előbb meg nem rozsdásodik
(közben Leone kollégát 2 órára kidobták) -
norbert1998
nagyúr
válasz
Balathruin #48811 üzenetére
És ezt miből gondolod? Mármint, azt tudom, hogy a Raider az félig Aurum, tehát akkor miből gondolod, hogy a TT ratyi?
Hupsz, törölték őket, pedig épp válaszoltam
Tirexi-vel mindössze annyi a gond, hogy azt hiszi, mindenhez ért, de sajnos téved, meg egy kicsit nagy az arca -
Leone966
csendes tag
válasz
Balathruin #48813 üzenetére
amúgy meg az oc kártyát még jobban lehet tuningolni és amárnökök meg a tuningolásra buzditanak mert ö klusták hozzá
-
Glorious
csendes tag
válasz
Balathruin #48798 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
-
MK VII
veterán
válasz
Balathruin #48798 üzenetére
+1
-
Glorious
csendes tag
válasz
Balathruin #48795 üzenetére
Mekkora tápot javasolnátok és milyen fajtát persze a megfizethető kategóriáig ami nekem olyan 20.000.- FT környéke lenne maximum.
Új hozzászólás Aktív témák
- Erősítő, hangfalak
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Kikristályosodik a Razr 60
- Milyen routert?
- HP notebook topic
- Tőzsde és gazdaság
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest