- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
regener #30225 üzenetére
azt tudom én is, h lehet puritánra állítani, akkor nyilván nem látszik, ahogy sok minden más se, de pont az a lényeg, h előtte uezzel a háttérrel nem volt ilyen, aeroba ez nem gyárilag így van benne
, másik topicokba, google-t megtúrva is nem pont ilyen, de némileg hasonló csíkozódásra kezdődő VGA hibát írtak, azért kérdeztem itt...egyéb ötlet, v most nem videókari (lesz) a rossz, nem kell parazni
-
King Unique
titán
Sziasztok!
Win7 topicból jövök csíkos háttér problémával [link] Lenovo G580 dual karis, Intel HD2000 + nVidia (utóbbi driverét nem is tudtam feltenni, nem fogadta el).
Tehát csíkos lett az asztal, ha vmi teljes képernyőre van nyitva és jobb alsó sarokban asztal megjelenítőre katt, látszik az "eredeti" csíkos káttér, amúgy nem (eredeti kép sem csíkos), csak átlátszó ablakokon, hibaüzenet sincs semmi.Szal ez rossz előjel, kezdődő VGA hiba, 2 hónapja volt vinyóval gariztatva, most vihetem vissza
Amúgy komolyabb baja egyelőre nincs ezen kívúl, hibaüzanetet sem dob, legfrisebb driver van fent, csak annyi, h jelszó beírás után pillanatra bevillan, feketébe vált képernyű,majd vissza, illetve nem mindig, de rendszer betöltéskor pár mp-re tálca megjelenik, többi fekete, majd utána már rendes háttáékép, ionik stb, azt mondták máshol bevillanásra, azért mert 2 videokártya ilyenkor vált (de elvileg csak egyik drivere van fent, NVidiára "nincs kompatibilis eszköz"t írt)), azt lehet csak 1 karis, nem tudom... -
King Unique
titán
Sziasztok!
Van egy Lenovo G580 (20157) notim, ami dual videokaris, felraktam először Intel drivert, az ok, Nvidia drivernél mintha nem csinálna semmit, jobban megtúrva azt írja ki, nem talál kompatibilis eszközt..., Leszedtem Lenovo oldaláról újabbat, de csak C-n Drivers mappába pakolta v bontotta ki nemtom, ill DGenius-al frissítettem usb3 drivert, de az is nem Program Files Intel mappába, hanem ebbe a Drivers mappába került. Ilyenkor mi van, ez így jó, nem jó
Továbbá indtáskor kicsit mintha lassan töltene (ok rajta van néhány progi, meg csak 5400 rpm-es notivinyó), képernyő is pillanatra fekete lesz, utána minden frankó, vmint asztali ikonok kifehérednek stb., de végül feláll a rendszer. Ezt vinyó szűk teljesítménye+ sok automatikusan induló szolgáltatás okozza, v videokari driver akadt össze?
Everest, Speccy stb progi is csak intel VGA-t látja, akkor kamu ez a dual, mert nem értem a dolgot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Energiaital topic
- Yettel topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest