- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzolika9512
aktív tag
válasz
csendesjani #52308 üzenetére
szerintem egy kártyás rendszer sokkal jobb, két kártyával nem lesz sokkal erősebb a géped, sőt jó néhány játék nem is támogatja
nvidiában nem gondolkodtál ? mert egy gtx 970 erősebb mint a 290x és még talán olcsóbb is
-
pzolika9512
aktív tag
válasz
tigerk #52142 üzenetére
mindegy, az npower táp akkor is kukába való!! az egy dolog hogy hibátlanul üzemel, de ha lenne egy kis áramingadozás, vagy túlterhelés, vinne magával mindent!!
az a megoldás, hogy kártyát kipróbálod másik gépben!!! és még ezt nem teszed, addig ne is nyúzd a te gépedben!!
ha másikban okés, akkor lehet alaplapod nem jó!
-
pzolika9512
aktív tag
válasz
IMIIKE1998 #52050 üzenetére
ha multinál jön elő, akkor lehet a neted gyenge
-
pzolika9512
aktív tag
Üdv
win10re felraktam egy progi segítségével a minialkalmazásokat. Nos kérdés az lenne, hogy akármelyik gpu gadget-et szedem le, nem ír ki semmit a gpu-ról
mi lehet a gond ?
HD7850-em van, a helyzet win7-nél is fenn állt. Még a nevét se írja, csak annyit hogy gpu not found
-
pzolika9512
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R #51911 üzenetére
pedig az amit linkeltél, viszi a hangot, próbáltad a hang beállításoknál állítani ? nem a catalystra gondolok
igaz nekem hdmi-s vga-m van, de a hangbeállásoknál tudok rajt állítani
ha ez se segít, akkor már nincs több ötletem
-
pzolika9512
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R #51909 üzenetére
talán ez segít : [link]
-
pzolika9512
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R #51905 üzenetére
akkor nem tudom, keresd meg a másik átalakítót, hdmi kábel biztos jó, itt vagy beállításban lesz a gond, vagy átalakítóban
-
pzolika9512
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R #51903 üzenetére
dvi-hdmi nem biztos hogy viszi a hangot, azt tudom hogy néhány dvi kimenet bírja a hangot is adni, de ilyen régi kártyánál esélyes, hogy nincs támogatás
jack to jack kábelt vegyél, és azzal megtudod oldani a hangot is
-
pzolika9512
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R #51901 üzenetére
AMD oldala: Automatically Detect and Install Your Driver
vagy alatta beállítod....ez itt win8 64bit alá
ebben mi volt a nehéz ?
-
pzolika9512
aktív tag
válasz
toydog55555 #51279 üzenetére
ha van lehetőséged, próbáld ki egy másik gépben, és ha ott is produkálja, akkor gari, ha nem akkor a te gépedben van probléma, pl vga kábel, monitor(?) vagy táp
-
pzolika9512
aktív tag
válasz
pzolika9512 #51264 üzenetére
rájöttem, az msi afterburner az, de hiába indítom el, játék alatt nem tesz ki semmit
-
pzolika9512
aktív tag
hali, mi az a program amivel játék közben kitudom rakatni hogy épp hány százalékot zabál gpu-ból, meg hogy hány fokos ?
-
pzolika9512
aktív tag
S.O.S
segítség kellen! a gpu-m bevan akadva 64%-on! legfissebb driver van fent! nem fut semmi olyan, mégis azon megy egész végig és melegszik!
és nem csak ez a program írja, hanem gpu-z is! meg msi afterburn vagy mi
kártya : sapphire hd7850 1GB
bekapcsolom gépet, és néhány perc alatt felmegy 64%ra és ott marad
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Viccrovat
- LEGO klub
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest