- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugo_
veterán
válasz
guftabi96 #71517 üzenetére
Milyen kimenetet használsz?
Nálam 1050Ti + Displayport + 1440p esetén volt ilyen, de ott még a felbontás is leesett 1080p-re. Restart oldja meg, random jön elő, nem is minden játéknál. 2017 februári a konfig, azóta kb. az összes aktuális driver fent volt már nálam is, ahhoz nem tudom kötni.
Megkerülve a problémát én HDMI-re váltottam, azóta nincs gond. Még új DP kábellel próbálkozhattam volna, csak félek, hogy újabb csúnyaságok, esetleg hardveres hibák derülnének ki...
-
nonsen5e
veterán
válasz
guftabi96 #47019 üzenetére
Nem fut vele, figyelmen kívül hagyja, vagy csak az alap listában nem volt benne?
Én még írtam sajátot Final Fantasy XIII, XIII-2, Valkyria Chronicles (azóta már natívan benne vannak) és Borderlands Pre-Sequel-re, és mindegyiken ment.User Whitelist --> exenév || amitakarsznév
Majd az Edit Settings alatt tudod irkálni a beállításokat hozzá a megfelelő profilhoz. -
Bjørgersson
félisten
válasz
guftabi96 #43666 üzenetére
Tudtommal nincs, a DX11.2-es kártyák csak részben tudják használni bizonyos funkcióit. Szerintem butaság lenne a DX12 miatt még egy évet várnod a vásárlással, mivel a megjelenésekor még biztosan nem lesz egy játék sem, ami teljes mértékben ki tudja majd használni az előnyeit, utána is kell még várni legalább fél-egy évet. Szerintem.
-
vaakuum
addikt
válasz
guftabi96 #43420 üzenetére
Ha jól rémlik, a sapphire trix egy karakterisztika beállítására ad lehetőséget, aminél a hőfokokhoz te magad rendelhetsz fordulatszámot. Nekem tetszett, jól működött.
Nyilván ha 60 fokra beállítod, hogy 10%-on pörögjön a kártya, és ez nem elég neki, a proci tovább melegszik, ezért a fordulatot is növelni fogja. Ha nagyon a 60 fokot akarod tartani, akkor kicsit kísérletezni kell, de simán megoldható, hogy 60 fokon ne pörögjön többet, mint 40%, ha ez önmagában elég ahhoz, hogy 60 fokon tudja tartani. Ha meg nem elég a 40% a hatvan fokhoz, akkor úgyis mindegy, milyen progival kísérletezel. -
speedydb23
senior tag
válasz
guftabi96 #42513 üzenetére
Akkor próbáld meg a Catalystban szabályozni manuálisan a ventillátor fordulatszámát.
Megnézed, hogy mi az a fordulatszám (%-ban kell megadni a Catalystban) ami még elviselhető számodra, aztán pedig GPU-Z progival monitorozni kell, hogy ezen a fordulaton még kordában tudja-e tartani a hőfokokat a hűtés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Gaming notebook topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest