- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android szakmai topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
válasz
Sami22 #51421 üzenetére
Különös dolgok ezek...
Sokat játszottam a Witcher 3-al és soha semmi fagyásom vagy újraindulásom nem volt. Mondjuk nem is Nvidia kártyám van.
Amíg nem hoztad fel nem is tudtam, hogy ilyen hibákat produkál az Nvidia Witcher3-ban. Szerintem az Nvidia driverekkel van a probléma. Nagyon sokan írnak mostanában ide driver gondokkal... -
Pehi
senior tag
válasz
Sami22 #51411 üzenetére
Hello. Az én tápom GPA-500-S8,10 hónapos,és biztos vagyok benne hogy elég hozzá! Mi van még a gépedben ami ennyit fogyasztana?Szerintem ha jó a tápod,annak is bőven elégnek kellene lennie! A mostani rendszeremet egy 400W-os normális táp is elvinné! Nem hiszem,hogy a 960 + 100W-ot bekajálna! De lehet,hogy neked van igazad,és legalább tanulok belőle!
-
Sami22
aktív tag
válasz
Sami22 #51402 üzenetére
A helyzet fokozódik. Visszavettem a beállításokat mediumra, a játék rendesen futott egy bő húsz percig. Feltettem high-ra, közben monitoroztam a gput. 30 fps lock mellett 55%-os core kihasználtság 55%os TDP, max 65 fokos gpu. A játék gond nélkül megy további 10 percet. High marad, bekapcsoltam a hbao-t. Core felmegy 65, re tdp 59, a hőmérséklet nem változik, a pc viszont 1 perc múlva újraindul. Megpróbálkozom egy vga stressz teszttel.
Ami még érdekes, hogy a gtx960 egy HD6850-et váltott, ami szemben a gtx maximális 160W-os fogyasztásával képes megenni 220W-t is, ha gyötörve van. Ráadásul még egy kicsit húztam is. Szóval nem hiszem, hogy hirtelen kevés lett a táp.
-
Sami22
aktív tag
válasz
Sami22 #51396 üzenetére
Na, teszteltem bf3 alatt, semmi probléma, nincs fagyás, újraindulás. Witcher 3-al viszont nem tudok tíz percet egyhuzamban játszani, a gép újraindul. Pedig a gpu meg sem erőlteti magát 50-60%-os a terhelés maximum. A cpu olyan 80% körüli, de nem melegszik túlságosan. A játék legújabb patche van fent. Valami ötlet?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lords of the Fallen
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Androidos tablet topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Linux kezdőknek
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 256GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest