- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rison77
senior tag
-
Rison77
senior tag
Sziasztok!
Nvidia kártyákhoz jár ugye ez a kupon (anthem,bf5). Az lenne a kérdésem, hogy egy kártyán csak 1 kupont lehet aktiválni vagy lehet többet is? A promóciós oldalon erről nincs szó.
-
Rison77
senior tag
Sziasztok!
Egy átlagos irodai gépbe ( e8400, 3 giga ram, 32 bit rendszer) raktam egy gt 710-es vga-t, majd a későbbi dupla monitor kezelésére. A problémám az, hogy a gép folyamatosan lefagy, vagy egy 5-10 mp-es villanások fordulnak elő. Nincs ötletem mitől lehet, egyszerre 3 ugyanolyan gépbe raktam ugyanazt a típusú kártyát, de csak az egyiknél van ilyen probléma. 391.35-ös verziót ajánlotta a hivatalos oldal így azt raktam fel. Esetleg egy régebbi driverrel kéne megpróbálnom? -
Rison77
senior tag
Sziasztok!
Egy gtx970-et használok már 1 éve 1500/4000 órajeleken probléma nélkül, és az utóbbi 1-2 hétben előfordult az, hogy játék közben ,csak így random elsötétült a kép, majd pár mp múlva pedig no signal. Lehet a túlhúzás a probléma? Legfrissebb driver van fent. Valakinek hasonló jelenség előfordult a mostani driverrel? -
Rison77
senior tag
válasz
Smktrooper #54129 üzenetére
Alaplapi biost frissítettem, vga bios-hoz maximum nagyon extrém esetben nyúlnék. 1.2-es bios volt fent a z97 gaming 5 lapon, amivel behozták a devil's canyon procik támogatását. Azóta kijött vagy 30 update, gondoltam nem árt a frissítés.
-
Rison77
senior tag
-
Rison77
senior tag
SSD-n van a rendszer, semmi baja nincsen. Igazából annyit nem ér nekem, hogy ez miatt újrategyem a rendszert. Szegény ssd-t már nem akarom tovább kínozni, mert 3 hónap alatt kb 4x lett újratéve a rendszer ilyen-olyan hardvercserék miatt, viszont most egy szimpla táp lett cserélve, hétvégén még tökéletesen lefutott volna, ha nem dobja el magát a gép valószínűsíthetőleg a kevés táp miatt. Csak jó lett volna lefuttatni párszor, ha már ez is generálta a restartot.
-
Rison77
senior tag
válasz
Grafirka #54112 üzenetére
Múlt hét csütörtökön tettem újra. 21.-én futtattam le először az élményindexet, az az eredmény is van benne most.
Csak azért lenne jó, mert ez alatt instant eldobta magát a gép, többi dolognál elég random jött ez elő.Most nem lett cserélve semmi, múlt héten vga váltás miatt volt reinstall.
-
Rison77
senior tag
Sziasztok!
Volt egy olyan problémám a géppel, hogy nagy terhelés alatt valószínűleg, eldobta magát a gép restarttal. Legfőképp windows élményindex közbe jött elő. Cseréltem a tápot, mert azt hoztuk ki ludasnak. Most beépítettem, futtatnám az élményindexet, és kidob egy hibát miszerint nem sikerült megmérni a videóteljesítményt, ez mitől lehet? Minden 3d-s program fut normálisan. -
Rison77
senior tag
Sziasztok!
Most váltottam egy r9 270x-ről egy msi 970 gtx-re. Az még a kisebb gondom volt, hogy az amd cleanup letörölte az usb driveremet is.... Megoldottam. Viszont most hogy teljesen tiszta a rendszer, nem tudom telepíteni az nvidia drivert. eszközkezelőbe annyit ír a vga-ra hogy szabványos grafikus adapter, hwinfo-ba látja a kártyát, ha fel akarom telepíteni végigfut majd kiírja hogy a telepítés sikertelen volt. Valakinek ötlet? -
Rison77
senior tag
Sziasztok!
Jelenlegy egy r9 270x kártyám van egy 4690k társaságában 1680x1050 felbontású monitorral nyúzom. Viszont szeretnék egy full hd monitort beszerezni, azonos beállítások mellett mennyi lenne a várható teljesítmény romlás a mai játékoknál? -
Rison77
senior tag
Sziasztok!
A múlt héten volt egy olyan jelenségem, hogy egy msi 7870oc kártyánál nem működött a 2. ventilátor. Teszteltem manuálisan a ventilátor sebességet overdrive-ba, 90%-nál kapcsol be a 2. ventilátor is. Húzosabb játékok közben 75-80 fok a kártya és általában 45-50%-on pörgeti azt az 1 ventit ami még nem vészes. Amennyiben már adott a lehetőség, valahol bele lehet nyúlni hogy ugyan már ne csak 1 ventilátort hajtson halálra a kártya hanem szépen kiegyensúlyozottan menjen mindkettő ha már rárakták? -
Rison77
senior tag
Sziasztok!
Van egy msi hd 7870oc vidkarim aminek a minap vettem észre hogy nem működik a külső ventije . Szerintetek behalt vagy valami beàllìtàs lehet az oka? Igy is terhelés alatt max 75-80 fok a kàrtya bàr nem bànnàm ha alacsonyabb lenne. -
Rison77
senior tag
Sziasztok!
VGA-nál hogy számolódik a gyártó által megadott VRAM? Pl. egy 2 gigás kártyánál mennyi a ténylegesen felhasználható mennyiség? Mostanában elég gyakran kifutottam a vram-ból egy 7870oc 2 gigás kártyával, és az afterburner csak valami 1700 Mb ramot számolt maximum, állt a játék 2-3 fps kihasználtság 15-20%, majd lement a vram 1600-ra rögtön felugrott az fps 100 fölé vga kihasználtság 99% majd vissza. -
Rison77
senior tag
válasz
Superhun #40404 üzenetére
Egy dell optiplex 760-as gépről van szó, így képek alapján nem látok rajta csak egy dvi bemenetet. Egyik ismerősömé, viszont ő egyáltalán nem ért ezekhez. Ahogy nézem talán van benne külön egy ati kártya, de azon is csak egyetlen dvi csatlakozó van. Gondolom a kettőt egyszerre nem lehet összehangolni. Egy geforce 210 gondolom teljes mértékben elég lenne a feladatra.
-
Rison77
senior tag
Sziasztok,
Van egy alaplapi inteles videókártyám, és szeretnék rá kötni 2 monitort, mivel legegyszerűbb ezt megoldani? Néztem ilyen speciális usb-s átalakítókat , vagy nézzek egy olcsóbb videókártyát, játékra egyáltalán nem lenne használva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 4
- Battlefield 6
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Windows 11
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Augusztusi hardverszuflé
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest