- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee5016
őstag
válasz
troll81 #69136 üzenetére
Azt rögtön vágom,ha ilyen van.sőt van aki direkte rig-be hirdeti a cuccát...na de a kártya ettől még más,vagy módositott?
Olvasom pro-és kontra pl: jó hűtés mellett egyenletes hőfok nem árt úgy ,mint a játékokbani,hirtelen hőhullám
vagy bios moddal lehet ezt meg azt.
Na de ha így kapom meg ,teljes értékű lesz (azaz maradt-e ) nálam ?
PL Bios moddal,flassel vagymiaz sem foglalkoztam soha.... -
zolee5016
őstag
Sziasztok
Lassan lassan lecseng a bányaláz...elkezdtek lefelé menni a vga árak...lassan ismét elérhető keretre zsugorodnak a kártyák árai..
Az lenne a kérdésem,hogy én mint mezei user aki nem ugatja távolról sem a bányászást,mire figyeljen,ill kell -e figyelni ,félni egy esetleges bányászkártyától.Van e valami konstans ósszehasonlítás,illetve bármiféle összefoglaló ,ami kiigazodást biztosít. -
zolee5016
őstag
Hali mindenki
Adott egy gtx 780 kari....minden rendben a legújabb driverrel (75 fok,60% max power) 1005 /7300 gyári tunning
Adott mégegy gtx 780 mint a fenti minden ok (ez ref 80 fok 65% powerrel) 864/7000 tunningmentes
Oszt jön az sli kábel.....Hasít mint állat aztán 1 óra P cars után AMIKOR KILÉPEK A JÁTÉKBÓL és nézem az Afterburner eredményeket..15-20 mp-n .hirtelen a karikon felpörögnek 100% -ra a ventik kép eltűnik,de a hangok maradnak....csak a power 4 mp leállítás segít
SLI-ben leolvasott értékek gpu 1. 55 fok 46% power..gpu 2. 57 fok 52% power és innen jön a halál.....(ezeket is épp elcsíptem ,hogy leolvassam..
1 monitor ,FHD
Amit próbáltam:
Driver le dx 12-ről vissza 11-re most 347 valami a száma ..ezzel hiba nélkúl megy az 590 a 690 is sli.ben de ez a kettő 780 ebben sem
Játékaim
Pcars Asetto,Dirt Rally Euro Truck....Formula Truck ennyi és mindnél eljátszódik a sztoriHELP !!!
-
zolee5016
őstag
Hello topiclakók
Konfig az adataimnál
Előélet
Asus ROG GTX 580Matrix volt a gépben,aminek ugye speckó drivere van.Cserélve lett egy 590 -re a cucc
Probléma
nem tudom a drivert sem frissiteni(pl 344WHQL) sem teljesen legyalulni,mert ha a Physix,vagy a HD audió összetevőhöz érek ujraindítást kér a gép,de ha újraindítom,felrak egy illesztőprogit és nem enged rátelepíteni semmit......
Konkrétan,lefut a telepítővarázsló,(konfig ellenőrzés stb)) de a végén azt írja ki a telepítés sikertelen......
Namost hogyan tovább......
Mivel véssem le a drivert,vagy miért nem engedi a 344-et...azzal mennie kellene egy 590-nek nem?: -
zolee5016
őstag
sziasztok
GTX 590-et vettem az 580 matrix helyére..
1 probléma
nem tudom telepíteni a 344.75 drivert mindig azt írja telepítés sikertelen
(speckó külön driverrel ment a matrix)
2 probléma
3 monitort felismeri,asztal kezeli ,dzsangázhatok ide -oda, de csak 37xx-1024-re engedi kiterjeszteni,nem 51xx-re
lehet ez driver probléma? -
zolee5016
őstag
válasz
zolee5016 #38358 üzenetére
Az meg hogy az általad játszott játék nincs benne az lényegtelen (kicsit azért érdekes lenne a világ összes játékát letesztelni minden egyes kártyán) Ez így van..de nekem egy crájzisz 48.rész tesztje vagy a BF 22 semmit se mond...ezt értettem ezen pont alatt...
( de az hogy egy 7970 pl ETS 2 alatt mit művel,sajnos ez sincsen benne)
-
zolee5016
őstag
válasz
shootme2 #38355 üzenetére
Játékteszteket kell nézni aham...lehet csak azokban folyton a legújabb gémek szerepelnek..amik egy patch-el,meg egy újabb driverrel már más képet adnak egyből...arról nem is beszélve,nemcsak HC gamerek vannak.....(az is sokszor előfordul,hogy a új driver(bár leírás szerint támogatja a régebbi gpu-t inkább bekavar neki semmint segíti) a speckó ,kimondottan egy típusra szánt driverekre ez méginkább igaz lehet)
Amúgy ..egy játék miből áll...pl amiket játszom,azok egy teszteben sem szerepelnek. -
zolee5016
őstag
Van VGA-hibajelenségek totyikja? keresőben nem találom
Sziasztok...2db 295 -ös nehéztüzérség SLI-be kötve...szárnyalt mint a fene.....jött egy áramszünet .....
Azóta az egyik el sem indul,se kép sejang.még a hűtés se megy.a másikon a 2 ledből az egyik zöld,a másik piros....Namostmivan( a single,meg cserélgetős játékokon mát túl vagyok
-
zolee5016
őstag
válasz
VoidXs #32471 üzenetére
Köszi a választ a másik topicba...
De még 1x..ha fizikázik egy kari akkor kevesebbet eszik?
Pl GTX580 kb 400W+ GTX 285 csak fizikára kb 200W .Ha ez igaz egy 750w-os táp elviszi ?
De igazából az érdekel,hogyan kell számolni egy kari fogyasztását,ha csak megjelenít,ha csak fizikázik,és ha mindent ő csinál?
Progi van erre?... -
zolee5016
őstag
válasz
agressiv #31840 üzenetére
320-asról eddig sok a negatívum..vagy van ami stabilabb 314 pl??
Viszont lehet rájöttem de erősitsetek meg mert addignem törölgetek ész nélkül:
A lapom is (Sabertoth p67 ) szabályoz itt nekem minden(pl Pci-e sin )hűtést,.meg van egy Tweak-em,és a Burner.nem lehet,hogy összekavarodnak ezek a progik?? aztán szétszivatják a gépet?
( a gyári sabertooth progit ami az armort vezérli,monitorozza,inaktívvá tettem...aztán mégis látom figyel,mér,de azt nem tudom be is kavar-e...a tweak-et leszedem,és csak AB-vel próbálok meg manipulálni....)
Szóval melyik driverrel próbálkozzak
(eltávolitani driver sweeperrel szoktam...az levés mindent ugye?) -
zolee5016
őstag
Sziasztok....van egy érdekes problémám....
Az 580-asom mellé betettem mégegyet..sli-be.....Ez eddig okés is lenne,de a kövi a helyzet...
Asus rog Matrix-om van,aminek speckó,külön drivere van,azzal is használtam(311.06)Na ez ugye a kari tápellátását,meg a hűtésvezérlését,és boost-ját is szabályozza...na de szegény másikból(az egy ref 580)hülyét csinál......váltakozik a hűtés (felpörög,leáll).Továbbá kilépteti az Sli-ből,addig van sli,míg a vezérlőpultban beállítom,de ha indítok valamit,már csak a Matrix megy...
Gondoltam drivercsere kellene....Na ez is megvolt....így meg folyton túlpörgi magát a Matrix,és (nekem) horror hangot ad a hűtése,és még így is melegebb mint a saját driverrel(80-87 fokig felmegy,az amúgy 60-65 fokos Matrix)
Szóval inkább hagyjam az egészet,vagy van esetleg valami megoldás? (tudom mégegy Matrixde az nincs.)
-
zolee5016
őstag
Sziasztok...egy kicsit blőd kérdés,de:..256 bit-ről,,384 bit-re váltás eredményez-e képminőségjavulást??
460 vs 580....tehát előbbi helyett az utóbbi... -
zolee5016
őstag
A közép és felsőkategoriában az 1ik legminöségibb cucc épp ezért is nem a legolcsóbbak között van.Ha elmész bármelyik vga-s vagy alaplapos topicba talán nem is találkozol a nevével hogy panaszkodnának rá mert, minimális a prob velük. Igaz pont az áruk miatt nem is sok van belőle mert feljebb nem 3k a különbség.Ami nekem van 460gtx meg p67 sli lap az előző szintén 5 évet hiba nélkül lehúzó cuccost váltotta!(evga)Énszerintem megéri a többletet
-
zolee5016
őstag
Ha tényleg van keret akkor 1gb, nem szabad megspórolni azt az 5-7k-t.Hosszutávon is jobban jársz vele, meg merem kockáztatni mi akik "időben" vettük simán kiszállunk belőle 1év múlva is minimális buktával ,már ha kiakarunk.Most se késő nem hiszem hogy házon belül van is lenne még 1 ilyen megbizható vga ebben a kategóriába.(GeForce4xx gtx) De a döntés a tied !!!
-
zolee5016
őstag
Ha ez neked segít at én példám! Március táján ugyanezen problémám volt 460vs550?Minden tesztet átnéztem és több helyen is "zsákutcának" titulálták az 550-et azt nem részletezném most hogy miért de ha átnézed őket itt a PH-n is van teszt, gyorsan rájössz(ár/érték/ Én a 460 gtx mellett döntöttem.Most október van a 460 nemhogy tartja az árát még drágább is lett (min+15%) az 550 meg esik lefele.Kell ennél több magyarázat a 460 mellett?Szerintem ha 30k körül gondolkodsz akkor 768-as gtx460 ha 40k-körül 1gb gtx 460 És mindig jobb választás mint egy 550! Mielőtt bárki nekem esne SAJÁT véleményem! (Nekem annyira bejött a 460 hogy már kettő van sli-be)
-
zolee5016
őstag
Szia! Az én Evga 460 as ssc-m 42000 volt áfával a tied kb 38-39 re jön ki asszem.Én leteszem a voksomat mellette az EVGA nagyon jó, csendes és minőségi.(ezt igaz még csak 1 hónapnyi használat után mondom) A gyárilag fullra húzott Zotac Amp!-pommal teljesen partiba van.Ha megveszed sok sikert hozzá!!!!!
-
zolee5016
őstag
Volna 1 kérdésem .hogy kell tesztelni az sli-t ?Van 3dmarkt-om az 1 ik kártyára 29020 pontot adott a másikra meg 29500-at a kettőre mennyit kéne adjon?Van még esetleg valami speckós progi a sli-re?A héten sli lesz a két kártyával(gtx460) jó lenne ha tudnám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Formula-1
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kikristályosodik a Razr 60
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest