- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
regener
veterán
válasz
imrex6 #27752 üzenetére
Igen, a legfrissebb Chrome-om van, beépített Flash Player-el, ez is volt a baj.
Tehát közben sikerült megoldani:
mivel a gépen van önálló Flash Player az összeakadt a beépítettel és az lett az eredménye, hogy fagyott a vidi.Megoldás:
1. Chrome megnyit, címsávba megnyit: chrome://plugins
2. Majd jobbra részletek kinyit, és az egyik Flash Player-es dll letiltása (mindegy melyik, mind a két esetben jó lett)
3. Videó oldalán F5Azért köszi a választ
-
djdaniel
senior tag
válasz
imrex6 #27090 üzenetére
nálam 1 hónapnál tovább nem nagyon bírták a reballozott kártyák, egy volt ami más fél hónapot bírt, de ezek mind a 8000-9000ezres nvidia széria volt.
ólommentes gyogyóval javított kártyák még ennyit se bírnak...
javított kártyát nem érdemes vásárolni, saját káromon megtapasztaltam sajnos -
callmeakos
veterán
válasz
imrex6 #27055 üzenetére
Ezt hétvégén lőttem... Semmilyen esetben sem ment 70 fok fölé.... Próbáltam már Afterburner alatt is, a szerint sem ment játék közben 60 fok fölé...
RAM ra gondoltam én is, 2x2 GBos modulok vannak benn, mind2őt próbáltam külön-külön, de az eredmény változatlan volt.
Driverekkel is próbáltam variálni. Feltettem már a kártyához kapott CDről a drivert. Az asszem 8. valahányas catalyst volt, próbáltam már 12.6ost is, most 13.1 van, de mindegyiknél változatlan a helyzet.(#27057) d3lete
Hát ez nem túl bíztató, de továbbra sem hinném hogy ez a gond. Ez a kártya nem egy erőmű, ráadásul korábban egy noname 400Wos táp is volt benne, akkor nem volt ilyen gond.... -
chosa921
tag
-
fasirTTT
őstag
válasz
imrex6 #26559 üzenetére
mindegy már, mert a probléma megoldódott
amúgy 6950-as VGA-hoz képest a 7870-es az jobb? teljesítménybe? vagy meik 7000-es szériás vga az ami kicsivel jobb mint a 6950-esem? mert ez a mostani csak 1GB-os és van 1-2 game ahol nemártana a 2gb :/ és ha már váltok akkor már valami 7es széria
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
imrex6 #26419 üzenetére
Kicsit igen, de nem vészes, fullHD-n főleg nem, a 7850 jobban megéri, hűvösebb, halkabb és fejlődőképes.
(#26423) goldenkikiri
Azt megtippelnéd, hogy kb. hány %-ban tudod kihasználni a VGA-t?(#26420) Maotun
Ár-érték arányban a 7950 a legjobb választás, a 70 nem ad annyival többet, amennyivel drágább. Az 50-es gond nélkül adja a 70-es szintjét, ahova meg az nem elég, a 70-es sem lesz. A drágaság a csúcskártya mivoltából adódik.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest