- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csokifalo
senior tag
válasz
gordonfreemN #87878 üzenetére
Köszi. Annyit tudtam hogy ha az OLED Tv-m képernyőjét kikapcsolom, akkor benne marad a listában...ez is valami. A vászon elé megy le, márcsak azért se szerencsés egy meleg képernyő, de ez így már vállalható, mindenesetre fura. Érdekes mert w10 alatt nekem is úgy volt ahogy írtad, de itt 11 alatt nem, ami akár jó is, mert pl a vetítőt kikapcsolva a tv-t vissza egyből a tv lett elsődleges, miután eltűnt a vetítő, de zavaró akkor amit én akarok
-
ricsi99
addikt
válasz
gordonfreemN #87868 üzenetére
Megpróbálhatod még a böngészödben a "videokártya/gpu gyorsítás"-t kikapcsolni
-
codec
senior tag
válasz
gordonfreemN #87865 üzenetére
Gondolom Chrome-ot használsz böngészéshez.
-
kolopele
nagyúr
válasz
gordonfreemN #87858 üzenetére
Amennyiben maxra állítod a driverben a kártyád, onnantól állandóan maxon fog járni, azaz még ha nem használod is fel fog melegedni és kapcsolnak a ventik. A zöldeknél ez nem úgy működik mint a vörösöknél, hogy azok csak 3D - s terhelésnél mennek maxra. Amúgy játék közben csinálja ezt a jelenséget, vagy idle állapotban is random? Mert ha csak játékoknál, akkor az adott játékokra állíts maximum használatot kizárólag, és ne a globális fülön.
-
ricsi99
addikt
válasz
gordonfreemN #87858 üzenetére
-
ricsi99
addikt
válasz
gordonfreemN #87849 üzenetére
Videokártya ,beállitásáinal told fel maximális teljesitményre... orajelváltásnál láttam ilyen hibát
-
gordonfreemN
addikt
válasz
gordonfreemN #42262 üzenetére
Gyenge táp alatt értem hogy kis teljesítmény vagy rossz olcsó konstrukció
-
fixer92
aktív tag
válasz
gordonfreemN #32811 üzenetére
Asusnál van a hasonló kialakítású ami erősebb a hd7870 nél: [link]
-
regener
veterán
válasz
gordonfreemN #32811 üzenetére
Ja bocsi, ott a VTX3D és a PowerColor amik eszembe jutnak a gyári hűtéssel.
-
regener
veterán
válasz
gordonfreemN #32793 üzenetére
Ez referencia hűtés, a legtöbb kártyánál ilyen a gyári hűtés.
Általában a Zotac, PNY és a Gainward szokott kiadni referencia hűtéssel kártyákat. -
ati077
csendes tag
válasz
gordonfreemN #4880 üzenetére
Igen ezt már felraktam a 32 bitest. de még mindíg úgyveszi a gép mintha nemlenne illesztőprogram fent :/
-
MorphBCS
tag
válasz
gordonfreemN #4884 üzenetére
tényleg! SRY
Álmos voltam már, azóta sok drivert megpróbáltam, mindegyikkel x4...
Az alaplap biosát frissítettem, lenulláztam deafultra mindent, de semmi sem változott, a kártya biosát hogy tudom frissíteni ? -
DJ WOKKY
addikt
válasz
gordonfreemN #4886 üzenetére
10 alatt nem igazán kap 88gtx-et. 12-13 körül van már 88gt. Esetleg ezeket nézd meg.
No meg a nagy testvére 9600gt -
MorphBCS
tag
válasz
gordonfreemN #4881 üzenetére
Hát nem jött le magától az AMD Vision Control Center, kipucoltam Driver Cleaner Pro-val, de amit linkeltél, az nem települ föl, fel se ismeri mostmár a karit a win, nem lehet normális felbontást állítani, hibaüzenettel indul a Win7: Nem sikerült inicializálni a DX9-et, győződjek meg arról, hogy a legfrisebb driverek vannak-e feltelepítve.
A win bootideje vagy az 5x-ösére nőtt!
Lehet leresetelek én mindent amit lehet... -
MorphBCS
tag
válasz
gordonfreemN #4870 üzenetére
Újratettem minden létező drivert, ATi-ból a 11.8 helyett a 11.7-et is kipróbáltam, de a helyzet változatlan...
Sapphire oldaláról töltöttem a 11.7-et, a 11.8-at meg az AMD-ről.
Egyikkel se... -
válasz
gordonfreemN #4817 üzenetére
A gyári cd-ről tettem fel a drivert.
Xp-t használok.
Intel Pentium 4 3 Ghz 1,25 Gb ram
Abit Ic-7G alaplap -
kmarci25
veterán
válasz
gordonfreemN #4823 üzenetére
Hát igen, a ramot kivettem, hogy jobban hozzáférjek a cucchoz. Úgyhogy megnézem azt is. A régebbi kártya megvan, azzal működött minden frankón. Úgyhogy holnap nekiállok, hátha nem is hibás, őszintén nem akarok cserélni, míg bevizsgálják, átnézik, stb.
-
kmarci25
veterán
válasz
gordonfreemN #4819 üzenetére
Holnap ha lesz időm kipróbálom ezt. Leszedem az új drivert hagyom az alap windowsos drivert, és kicsit járatom. Aztán vissza az új és teszt. Akkor kiderülhet, hogy tényleg a kártya kuka vagy a driver szarakodik. Még azt is el tudom képzelni, hogy a legújabb driver nem muzsikál jól (aug. 27-i kiadás) win 7-en. Érintkezési hiba egyébként okozhatja ezt? Mert arra is gondoltam, de nem vagyok benne biztos...
-
Diplomata
aktív tag
válasz
gordonfreemN #4692 üzenetére
Rendben, az igaz hogy nem olvastam el ilyen szinten a szabályzatot, de ha ez így van leírva betartom, amúgy valóban annyira nem érdekel hogy kinek hány hozzászólása, blogja, rangja, pontja, képe van, hogy el sem hiszitek
Élőben szeretek blogolni
-
::Trunks::
senior tag
válasz
gordonfreemN #4534 üzenetére
Nem az lesz a gond,mert a vga kábellel DVI átalakítóval jó,nem túléles,vagy hogy fejezzem ki magam.... Viszont nem is engedi felrakni 1920ba,csak 1600ba,de ez legyen a kisebbik gond!
-
Joker94
aktív tag
válasz
gordonfreemN #4498 üzenetére
Nincs tuningolva,hőfokok átlagossak(80 fok terhelve).
Ezekszerint akkor hamarossan garzitatás... -
Diplomata
aktív tag
válasz
gordonfreemN #4475 üzenetére
+ egy ilyen szinthez a proci még vagy 30e
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
gordonfreemN #4464 üzenetére
szívesen
trufa12: nem
KvardAlien: talán az alaplapod chipsetét látta annak, nem ? Már ha lehetséges.
nézd meg GPU-Z-vel
-
törölt tag
válasz
gordonfreemN #4467 üzenetére
Ajánlani tudsz? Az jó lenne!
Amúgy csak megszeretném figyelni a gpu hőfokát, venti sebességet, kihasználtságot stb...
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
gordonfreemN #4462 üzenetére
szvsz= szerény véleményem szerint
-
Diplomata
aktív tag
válasz
gordonfreemN #4451 üzenetére
Én is ezt venném meg legjobban, rá egy ac s1, az is van itt 4k-ért ,aztán halleluja 16-ért egy jó hűtővel.Bár azért tudni kéne milyen proci is van mellette, de mindig az erős vga a fontosabb sorrendben.
-
gordonfreemN
addikt
válasz
gordonfreemN #4451 üzenetére
[link]vagy ha nem értesz annyira a bütyköléshez, még ezt nézd meg, igaz csak 512, de van HDMI.
-
tisztaszesz
csendes tag
válasz
gordonfreemN #4437 üzenetére
Hello!
Na szóval végignyomtam a furmark+prime95 smallFTT kombót 15 percig, és nem volt fagyás stb. A GPU felment 84-85-86fokra de aztán kapcsolt a hűtés és tovább nem engedte. Furmark beépített GPS shark-ja szerint a max 86.5 volt.
A gond viszont most az hogy furmark alatt furcsa ciripelő hangot adott ki a vga-m, amit eddig sohasem tapasztaltam.
-
Roxy
tag
válasz
gordonfreemN #4436 üzenetére
Lehet tenyleg a kabel tort meg picit. Mert amikor elosszor jelentkezett a hiba, akkor csak ujrainditottam a gepet, es ugyan olyan helyzetben volt a kepernyo. Azota fel-le csukogattam, es nem jott elo viszont. Probaltam mindig mas helyzetig kinyitni, eddig nem jott elor ujra...
-
Lacuss20
senior tag
válasz
gordonfreemN #4426 üzenetére
Hát a bios bn a dátumon és időn kívül semmit se enged állítani,újra tettema gépet saját cd s driverek stb de sajna jobb katt catalystre csak a 6400 ast látja,eszköz kezelő viszont mindkettőt.
-
bads1
aktív tag
válasz
gordonfreemN #4368 üzenetére
Driver hibára gondolok én is, de az AMD-ről mindig a legfrissebbet húzza le, korábbi verziót nem tudom hol kéne keresni.
HDMI-vel megnézzük még, hátha Win7 jobban szereti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest