- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
Alapvetően semmi. Szép, elegáns. Csak sok jön szembe. Ennyi.
Desert gold 16P-t néztem ki, mert a renderképeken bitang jól nézett ki. Fórumokon mondták, hogy erősen feminin és nem kicsit "tesós". Nem hittem el. Élőben látva be kellett látnom, hogy igazuk volt, csak bizonyos szögből nézve bronzos. A natúr nagyon szép volt, de mint írtam sok jön szembe. A fehér nagyon szép - volt már fehér telefonom, nem okozott problémát és nem éreztem magam kevésbé férfinek miatta - igazi nyers titándioxid fehér. Valahogy mégis a fekete mellett döntöttem. Ennyire mély fekete telefonom sosem volt.
-
Reverting
őstag
A fekete tokban ahol kilatszott a tokbol nem tetszett... ennyi... mindig is fekete vagy space gray iphoneaim voltak, kepeken meg tetszett is... de alig vartam h visszakuldhesem, mondom en ezt nem birom ki harom evig...
es a jo oreg unalmas fekete hozta is az amit vartam... szeretem...
Nincs vele baj ha neked tetszik, nekem nem sikerult vele megbaratkozni... de ez ilyen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Vízpart, vakáció és hardverek
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged