Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
dnelb
veterán
válasz
Instabil
üzenetére
Van az Apple meg a tobbiek.
ez a múlt. A jelen meg az hogy az ios18 olyan bugokat produkál amiből az android 10 éve kinőtt
vezérlés hozzáadása felület kiadás óta akad, kamera kifagyások, kernel panicok. Nem is tudom mikor volt utoljára ilyen telom ami konkrétan úgy kifagyott, hogy totál kikapcsolt, talán 2012ben android 2.1el.. szóval na, nem kell ez a nagy arc, mert jelenleg objektíven nézve is hulladék az ios sajnos. Nem elég hogy segghülye az androidhoz képest funkciókat tekintve, de még instabil is. Én s24u-ról váltottam, pont ugyanannyi mikrolagg meg röccenés van, sőt. A kamera jobb, de kb itt véget is ért a történet. Arról nem is beszélve, hogy 80hz-en fut nagyrészt, ami azért eléggé feltűnő egy flagship android után..
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
vezérlés hozzáadása felület kiadás óta akad, kamera kifagyások, kernel panicok. Nem is tudom mikor volt utoljára ilyen telom ami konkrétan úgy kifagyott, hogy totál kikapcsolt, talán 2012ben android 2.1el.. szóval na, nem kell ez a nagy arc, mert jelenleg objektíven nézve is hulladék az ios sajnos. Nem elég hogy segghülye az androidhoz képest funkciókat tekintve, de még instabil is. Én s24u-ról váltottam, pont ugyanannyi mikrolagg meg röccenés van, sőt. A kamera jobb, de kb itt véget is ért a történet. Arról nem is beszélve, hogy 80hz-en fut nagyrészt, ami azért eléggé feltűnő egy flagship android után..