- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihail38
senior tag
válasz
Rob Rob
üzenetére
Nálam nagy hibák nincsennek kisebbek is csak néha, néha ami még nálam belefér.
Én is így voltam sok sok év droid után jöttem 5 évvel ez előtt ios-ra nem bántam meg, de nincs már akkora különbség mint itt néhányan hiszik sokat fejlődött a samsung rendszere is (One ui) mind a két oldalon vannak jó dolgok és hibák.
Nekem mondhatja bárki hogy vegyek ezt vagy azt az én pénzemen azt veszek ami nekem jó vagy megfelel és eltudom dönteni mit használjak csak sajnos ott tartunk, hogy ennyi pénzért elvárási is lennének a vásárlóknak....
Az Ai miatt nagy előnye van a samsungnak az Iphone-nal szembe amit itt nem akarnak elfogadni pedig ezt a tényt az Apple is bevállalja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest