- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
h_benjamin
aktív tag
Sziasztok nem tudom már hol olvastam de az lenne a kérdésem hogy az OTP app megy 26 alatt? Vagy egyáltalán most meg éri kísérletezni az IOS 26 al? Vagy nagyon bugos még?
-
h_benjamin
aktív tag
Adatmozgatásra milyen kábelt ajánlotok? Mert már el vesztem a sok megnevezés közt..
-
h_benjamin
aktív tag
-
h_benjamin
aktív tag
Nekem ez a modem frissítés annyira nem jött be random ledobál 4G-ről olyan helyen ahol eddig simán ment
Vagy pedig a Yettel szórakázik nem tudom -
h_benjamin
aktív tag
válasz
PlayMax #2422 üzenetére
80%al is este teszem csak töltőre hétvégén wifin meg 2 napot el megy így is nem nagyon nyomkodom otthon.
nem tudom eldönteni mennyire marad jó vagy sem ez által az akku kapacitás majd el dől, aztán lehet később majd meg unom és fel engedem 100ig
február 25.én vettem át azóta nyomkodom és “csak” 14 ciklust ír nyílvám 100% os de a ciklus számláló nekem kicsit fura -
h_benjamin
aktív tag
Be van állítva hogy 90%ig nyomja az akkumulátort ma reggel mégis fel nyomta 100%ra ez direkt van hogy néha néha fel nyomja többnyire meg meg áll a beállított értéknél?
-
h_benjamin
aktív tag
Valaki találkozott olyannal hogy az imessage nem küld nem fogad semmit? Csak felül megy a kék csík hogy folyamatban van a küldés? Illetve telefonálás közben nem hallom a másik félt vagyis kimaradnak szavak és késik sokat a hang?
-
-
h_benjamin
aktív tag
Üdv
Csatlakoztam a 16 Pro családhoz majdnem 2 év i14 után. fél napja van meg ami eddig fel tűnt az a 120Hz. bár ez nyilván való. Sok sok év samsung csúcs után váltottam de nem bántam meg szerencsére pedig azokkal se volt bajom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest