Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
Elhiszem, nem hallottam, de több ismerősöm is van aki jó hangú JVC fülest vett (elmondásuk szerint), főleg a régebbi modellek között. Sajnos már a márka nem az mint régen, de fülhallgatót lehet jót kifogni.
Nekem egy FiiO FH5s fülhallgató és egy FiiO Q3 DAC/AMP volt, az nagyon szépen szólt, a mélyek konkrétan alámrúgtak, de lassan azért én is jobban preferálom a kényelmesebb/praktikusabb dolgokat, némi hangminőség elvesztésével is. Várom, hogy szeptemberben jöjjenek az új Apple fülesek, lesz bennük talán pár egészségügyi funkció is. Illetve van egy közepes fokú hallásromlásom, amire hallókészüléket szoktak felírni minden évben, de az Apple elvileg tudja ezt a funkciót, sőt ami megjelenik még jobb lesz és bár nem olcsó, de ha egy hallókészülék árát nézzük, ahhoz képest olcsóbb, meg ezen zenét is lehet hallgatni és menőbb is.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest