Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
Igen, ebben én is biztos vagyok, hogy a Samsung panelek úgy általánosságban jobbak (nincs köztük különbség minőségre, talán mind hozza ugyanazt). Viszont ez az LG kültéren is elég magas férenyőt produkál és megtolja a színeket, jól látható, jó ránézni.
Monitorban mindig az LG tartottam jobbnak a gyárilag kalibrált sorozatát (IPS), a Samsung sosem volt olyan közel a valósághoz színekben. Viszont tévében meg pont fordítva, ott meg a Samsung a nyerő, most egy VA paneles van és elég jól be lehet állítani, az LG tévéket nem annyira. Az OLED-es tévéket viszont nem ismerem.
A PWM tényleg érdekes téma, kb megmondhatatlan akármennyi mérés és paraméter alapján, hogy egy telefon valakinek jó vagy rossz lesz, erről lehetne minimum 10 oldalt írni, de akkor is sok marad az ismeretlen. Ahogy írod, még a felhasználók, hogy mire érzékenyek az is eltér (például egy asztigmatizmus okozhat gondot, de ez megint hosszú téma)... Ez olyan, hogy minél többet olvasol róla, egyre jobban úgy érzed, hogy több kérdés marad, mint amennyi választ kaptál.
Nem OFF-olok tovább, a lényeg, hogy szerintem ha jó kijelzős telefont fog ki valaki, akkor nagyon jó képe van a 16 Pro-nak (és a Max-nak is).
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Futás, futópályák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Iphone 13 Red 128GB Független
- Apple Iphone 13 Pro Max 256gb Sierra Blue megkímélt állapotban.
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- HP 65W töltő eladó
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest