Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
válasz
fehér_ember #1649 üzenetére
Igen nekem is volt két DAC-om is Androidos telefonnal, ami nálam nem volt tökéletes, az egyik DAC-nál megszakadt a lejátszás, viszont akiknek eladtam, szintén Androidos telefonhoz, ott hibátlan volt, tehát nálam volt a probléma. Amúgy a gyártói oldal is azt írja, hogy a Te DAC-od iOS és Android kompatibilis hivatalosan, de a legjobb lenne a két linken lévő boltok valamelyikét felhívni és lehet ők is mondanak biztosat, akár tapasztalatból, de az is lehet, hogy a gyártót megkérdezik. Illetve az is opció, ha jól értem, hogy a DAC megvan, de a telefon még nincs, esetleg ha ideírod melyik városban laksz, lehet valamelyik fórumtag aki szintén ott lakik és már van telefonja, hajlana rá, hogy leültök egy kávézóban és le tudod tesztelni. Én biztos segítenék, pécsi vagyok.
-
osonte
őstag
válasz
fehér_ember #1646 üzenetére
-
osonte
őstag
válasz
fehér_ember #1646 üzenetére
Ismerősöm FiiO DAC-ot használt és csak a gyári FiiO kábel volt jó, ami kifejezetten Apple termékhez való, mert a kábelben van egy pici ellenállás beépítve, különben nem kapcsolja be a DAC-ot (fórumok szerint). A DAC gyártói oldalát kell megnézni, hogy milyen telefonnal működik és ha közte van az USB-C-s iPhone + tartozék a kábel vagy külön vásárolható, akkor menni fog.
Esetleg ha már megvan a DAC-od és szerzel egy ilyen kábelt, ami kifejezetten Apple termék és DAC közé való (nem csak kábel, bár annak látszik) akkor ki tudod próbálni. Az Androidos kábelek nem jók úgy tudom, de javítson ki nyugodtan valaki ha máshogy van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest