Hirdetés
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speedy007
addikt
Én is Xiaomi 13-ról váltottam telefon az bitang jó volt imádtam az Iphone Copy Right kinézetét is. De a szoftver valami pocsék volt. Egy teljes napot volt 110%-n használva mert kirándulni voltunk a Nyíregyházi Állatkertben, de a nap második felére a kamera azt mondta hogy eddig s ne tovább össze omlott ha jól rémlik nem találta a szoftver a hardver hiba üzenetre hivatkozva meg amikor működött is video készítéskor erő teljesen droppolt. Vanna k dolgok amik valóban olykor-olykor hiányzik mert megszoktam az androidon de ettől függetlenül el lehet lenni nélküle. Én is Amazfit órát használok egy T-Rex-t pl. android esetén az órával megtudtam a telefont csörgetni ha úgy tettem le hogy nem találtam ezt IOS-sel nem tudom kivitelezni.
Nekem az IOS rendszer maga kissé nosztalgikus mivel a menüje meg az hogy az androidhoz képest minden "el van dugva" vagy logikátlanul van elhelyzve vagy bután fordítva (mai napig ezen vagyok kiakadva az AOD az IOS esetén mindig képernyő névenfut a hülye fordításuk miatt) hasonlít a windows phone rendszerére.
Bár most kicsit elcsábultam az asszony S24-e felé mert kisebb picivel mint a 16 Pro-m 1"-al illetve érzésre fel olyan nehéz a telefonja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Házimozi belépő szinten
- Sweet.tv - internetes TV
- Bittorrent topik
- Ford topik
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest