Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Speedy007

addikt

válasz osonte #1781 üzenetére

Én is Xiaomi 13-ról váltottam telefon az bitang jó volt imádtam az Iphone Copy Right kinézetét is. De a szoftver valami pocsék volt. Egy teljes napot volt 110%-n használva mert kirándulni voltunk a Nyíregyházi Állatkertben, de a nap második felére a kamera azt mondta hogy eddig s ne tovább össze omlott ha jól rémlik nem találta a szoftver a hardver hiba üzenetre hivatkozva meg amikor működött is video készítéskor erő teljesen droppolt. Vanna k dolgok amik valóban olykor-olykor hiányzik mert megszoktam az androidon de ettől függetlenül el lehet lenni nélküle. Én is Amazfit órát használok egy T-Rex-t pl. android esetén az órával megtudtam a telefont csörgetni ha úgy tettem le hogy nem találtam ezt IOS-sel nem tudom kivitelezni.

Nekem az IOS rendszer maga kissé nosztalgikus mivel a menüje meg az hogy az androidhoz képest minden "el van dugva" vagy logikátlanul van elhelyzve vagy bután fordítva (mai napig ezen vagyok kiakadva az AOD az IOS esetén mindig képernyő névenfut a hülye fordításuk miatt) hasonlít a windows phone rendszerére.

Bár most kicsit elcsábultam az asszony S24-e felé mert kisebb picivel mint a 16 Pro-m 1"-al illetve érzésre fel olyan nehéz a telefonja.

Új hozzászólás Aktív témák