Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
válasz
Zozzer888 #2429 üzenetére
Érthető amit írsz, én se hagynám, hogy szétbarmolják a telefont. Úgy tudom csak Budapesten van hivatalos szerviz, azok nem adhatnak ki trehány munkát, gyári eszközeik vannak a folyamathoz. Azért persze előtte rákérdeznék, hogy biztosan cserélnek -e ragasztót és utána pedig ellenőrzik -e hogy ténylegesen zár a telefon (ezt a tesztet el kell végezni: [link]). Én is messze vagyok, 200 km-re a hivatalos szervíztől, de ingyen tömegközlekedek, szerintem egy napot rászánok, ha eljön az idő, ami még messze van talán, mert 1-2 hónapos a telefon és remélem 2-3 évet ki fog bírni.
Szerintem eladásnál is sokat jelent egy hivatalos szerviz által kiállított számla, illetve a gyári 100%-os akksi.
Nekem a feleségem az aki azt mondja, hogy soha nem fog gesztusvezérlést használni, így nehéz lesz átterelni androidról, amikor cserélni kell telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz i7-14700HX 20mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest