- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- A OnePlus Turbo még az Ace 6-ra is rálicitál
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
válasz
Sasi001
üzenetére
Szia!
Ígértem, hogy jelzek amikor megérkezik az ESR Armorite kijelzővédő. Negyedikén kora délután rendeltem és ma 11 óra körül hozta az Express One, Amazononos csomagként ([kép]). Reggel kaptam egy sms-t az Express One-tól, de csomagszám nem volt benne, csak időablak, a futár telefonszáma, illetve módosítási lehetőség és ott is Amazonos csomagként írta, pedig az ESR oldalán rendeltem (gondolom Amazon raktárból szolgálnak ki és osztrák postán keresztül jött).
Elég vastag az üveg, de a gyári szilikontok tényleg magasabb, jól láthatóan.
Elég sok üveget felraktak, volt hogy munkahelyen (munkaszerűen), de ennyire "hülyebiztos" (=pormentes) megoldással még nem találkoztam, mind a kijelzővédő, mind a számtalan tartozék is rendkívül minőségi. Gyönyörűen felfekszik mindenhol a kijelzőre, nincs fekete keret, a kijelzőn túllóg, de a tok nem tudja bántani/felszedni. Ajánlom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB 100% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen! 1 Év Garanciával!
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest