- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.Oliv3r
senior tag
Na ez pl egy érdekes dolog látod. Nagyobb akksival kevesebbet bír mint a sima pro. Én egész nap telefonálok, email-ezek rajta, waze is van, játék is, és ma is este 7-re értem haza 48% volt még benne. 7-9 órás kijelző idők vannak folyamat. Azt furcsállom, hogy 220 ciklusnál már 94%-on tartasz. Mondjuk az, hogy én egész nap wifin vagyok, lehet segít az enyémen
Sokan hülyének néznek érte itt, de szerintem az is javít rajta, hogy nem töltöm 100-ra illetve csak gépről, 7,5W-tal kapja a powert. Kocsiban is csak 7,7W, klíma meg ráirányítva.
-
s.Oliv3r
senior tag
Szerintem nem unják.... csak Te, de akkor meg miért reagálsz rá? A dolog onnan indult amúgy, hogy a 15ös széria akksija jól össze lett rakva, és jobban bírja mint elődei. Pont olyan téma, mint az "androidról jöttem és...." sokan unják, de ez egy ilyen topik. Azért vagyunk itt, hogy beszélgessünk/segítsünk egymásnak. Legalább van miről dumálni, elég snassz lenne, ha mindenki aki megvenné, annyit írna csak - hogy gyors és szép. WOW
-
joey04
titán
Nem tudom, lehet a mate 20 pro volt ennyire penge üzemidőben, de a mostani droidoknál nekem jobban bírja a 15pm ha a kamerát használom. Melegedésben sem rosszabb, sőt. A xiaomi, vivo sokkal melegebb volt kamerázás közben, a samu csak picit volt melegebb, az op az hasonló volt.
-
pamesz
tag
Lejárt a szerkesztés. Csak jól megszívtam vele. Mivel berendeltem a szeptemberi premierre, telefon meg november közepén érkezett, letelt bőven a 14 nap visszaküldési idő. Így nem tudom visszaküldeni, használom. Max eladom később, és veszek egy Tacticalt, Benkset vagy Spigent.
-
cobra64
csendes tag
Sajnos teljesen véletlenszerű mikor lesz fent a shopba, kezdetben hajnalba dobtak fel pár db-ot aztán napközben. Szerencsére nekem 29én sikerül elcsípnem hajnalban és 3.-án már meg is kaptam. Haveromnak csak most a valamelyik nap sikerült úgy, hogy délután 3x is volt elérhető, végül 3. alkalommal sikerült is. Annyit tehetsz, hogy figyeled az értesítést és pont akkor vagy ébren vagy érsz rá, hogy elcsipd.
-
mepet
addikt
Prom sosem volt, de pitakaban en meg nem csalodtam, a sokadikat nyuzom magneses vezetek neluli toltovel. Egy alom, beulok a kocsiba, cupp, es kesz is, latom a wazet is es tolti is szepen lassan. Elotte mindig eredeti Apple bortokjaim voltak, csak azok nagyon hamar csunyak lesznek a hasznalattol. A pitakak orokke tartanak.
Most en is Prot vennek, mostanaban a telefonok valahogy foldhoz vagodnak a kozelemben.
-
De, a pro és a Benks pro is kb ugyanazt a védelmi szintet szolgálja. Ezt akartam kipróbálni, mert nagyon dicsérik.
surgery: Nem tudom, melyik MM-ban voltál, de amiben én, kettőben is, hogy 4 oldalról fogta a telefont valami keret és még egy zsinór, ami izomból próbáltam volna a kezemből visszahúzni a telefont a kiállító tartóra. Emiatt pont a dimenziók és a súly, amit nem tudtam megítélni. Mondjuk utána pár napra rá megjött a 15PM-om, de bevallom, nekem nem annyira feltűnő a napi használatban a súlykülönbség, mint amennyire minden tesztet odáig volt meg vissza.
-
Raysen623
addikt
Eddig minden tesztvideóban azt mondják 13-asról nem éri meg cserélni.
#7Coleman.B: Én nem értem mitől bonyolultabb, mivel nekem mindegy hogy iTunes-on keresztül vagy explorerből rakom át. Utóbbi annyival volt bonyolultabb androidos telón, hogy nekem kellett megkeresnem az arra hívatott mappát is. Szóval az ilyen érvelést soha nem értettem. Viszont találtam olyan programot, ami elvégezte nekem azt androidon, amit az iTunes iOS-en. Ez kellemes csalódás volt akkor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest